hemen başlayayımKızlar selam. Bugün bir yerde okudum ve bugün başladım, sizinle paylaşmadan da edemedim.
"Her muradın olması için Besmele-i Şerife yedi gün (786)'şar defa okunur"
15-20 dk sürüyor. Dualarımızın kabul olması dileklerimle
Arkadaşlar ben de ashabı Bedir okumanın bütün duaların kabûlüne vesile olduğunu duymuştum. Hatta okuduğum bir dönem çok istediğim işe girebilmiştim tabi Allah bilir neydi sebep olan. Ama ben çok inanıyorum faziletine. O da aynen 15-20dk sürüyorKızlar selam. Bugün bir yerde okudum ve bugün başladım, sizinle paylaşmadan da edemedim.
Ben de meryem süresine başladım ama arapça değil mealini okuyorum Allah kabul etsin. Bugün 4. Günüm inşallah bu ay adet olmamKızlar selam. Bugün bir yerde okudum ve bugün başladım, sizinle paylaşmadan da edemedim.
Ben de meryem süresine başladım ama arapça değil mealini okuyorum Allah kabul etsin. Bugün 4. Günüm inşallah bu ay adet olmam[/
Okuldaki öğrencilere dağıtsam olur mu yalniz onlar şafi ve telavit secdesi olmayacak bence sıkıntı olmazAmin canım. Ama eğer eş dost varsa 41 tane dağıtabilirsin de zannediyorum. Arapça da okunmuş olur yani hem.
Okuldaki öğrencilere dağıtsam olur mu yalniz onlar şafi ve telavit secdesi olmayacak bence sıkıntı olmaz
Sonuç olarak bence dağıtOkuldaki öğrencilere dağıtsam olur mu yalniz onlar şafi ve telavit secdesi olmayacak bence sıkıntı olmaz
Ben de Enbiya suresi 89.ayet ve Saffat suresi 100.ayet okuyorum.
Cocuk icin..Ne için okunuyormuş bu ayetler? Genel dualar için mi yoksa çocuk için mi? :)
Sayı var mı?Cocuk icin..
Ben sayiyla okumuyorum cnm..illa ki vardir su kadar okuyun diye yazan yerSayı var mı?
Bakayım ben bi. TeşekkürlerBen sayiyla okumuyorum cnm..illa ki vardir su kadar okuyun diye yazan yer
Benim dr jeli sıktıktan sonra ya yerinde bisiklet hareketi yap ya da yürü demişti demek bundanmış. Ben de çok ciddiye aldım diyemem. Evde dolandım sadece biraz. Şimdi sen söyleyince tedirgin oldum ben de, denedim ama içeri sokup kontrol edemedimKızlar ben crinone jeli 12 gündür kullaniyorum gece yatarken kullanip yatip uyuyordum ve hiç geri gelmiyordu sadece tuvalete gittikce azcik pütür pütür parcaciklar geliyordu. bugün cok afedersiniz parmagimla vajinami bi yokladim hep top gibi kalmis birikmis içerde jel şok oldum temizleyebildigim kadarini temizledim ama daha derinleri temizleyemedim tabi korktum rahat 4-5tane bilye kadar topak çıktı. ya bu jel kendiliginden çıkmıyor mu ya da ben uzun süre yattığım icin mi böyle oldu bilemedim
iyyyyy valla cok kötü bi histiBenim dr jeli sıktıktan sonra ya yerinde bisiklet hareketi yap ya da yürü demişti demek bundanmış. Ben de çok ciddiye aldım diyemem. Evde dolandım sadece biraz. Şimdi sen söyleyince tedirgin oldum ben de, denedim ama içeri sokup kontrol edemedim
Sorun olacağını sanmıyorum benim akıntım çok olduğu için pütürpütür dökülüyor üzülüyorum ilaç ziyan oldu diye.Kızlar ben crinone jeli 12 gündür kullaniyorum gece yatarken kullanip yatip uyuyordum ve hiç geri gelmiyordu sadece tuvalete gittikce azcik pütür pütür parcaciklar geliyordu. bugün cok afedersiniz parmagimla vajinami bi yokladim hep top gibi kalmis birikmis içerde jel şok oldum temizleyebildigim kadarini temizledim ama daha derinleri temizleyemedim tabi korktum rahat 4-5tane bilye kadar topak çıktı. ya bu jel kendiliginden çıkmıyor mu ya da ben uzun süre yattığım icin mi böyle oldu bilemedim
Sen test yap artık ya valla ben çatladım meraktanbu arada jel kullanan arkadaslar size kötü haberim var yan etkilerine baktim bütün hamilelik belirtileri var mide bulantisi, baş dönmesi, bacak ağrısı, pelvik ağrı, göğüs hassasiyeti büyümesi... yani belirtilerden bisey anlamamiz imkansiz oldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?