Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sorun olacağını sanmıyorum benim akıntım çok olduğu için pütürpütür dökülüyor üzülüyorum ilaç ziyan oldu diye.
benim berbat durumdaydi hepsi icerde birikmis top top bende akıntım gelmiyor diyodum meğer onlar resmen tıkamış orayi. bugün sabah ilk defa güzel sekilde akintim geldi ve yine top seklinde jel geldi

Öyle deme umut fakirin ekmeği, allah emeklerimizi bosa cikarmasin
aynen küçük de olsa bi umudum var ona sarildim bekliyorum.. onu kaybetmemek icin test yapmiyorum bat zamanina kadar keyfini cikarayim
düne kadar degisik batma gibi bisiler oluyordu 2 gündür hic bisi yok. göğüs hassasiyetim igneden beri var sanirim igne ve jelden kaynaklaniyormus

canim merak etcek bisey yok zaten %90 negatif doktor persembe kan ver dedi ben cuma sabah idrar testi yapcam insallah adet olmazsam...
kan verip bi de üstüne negatif görünce kanima yazık diyorum

İnşaallah gelmez tabi ama kanama gelirse kan testi yapmayacak mısın? Hastaneden bana verdikleri bilgilendirme kağıdında kanama bile olsa kan testi yaptırın diyor. Bi de benim iki dış gebelik olduğu için ve o da sanki adet olmuş gibi yanılttığı için ben test yapıcam her halükarda. Hatta ben normal yolla denerken bile kanama gelse bile tedirgin olmuşumdur acaba dış gebelik olabilir mi yine diye

Amin...az ama hamile kalan da var bu yolla..deneme sayisi arttikca olasilik da artiyor..tup bebege gecilmesi icin acil bir neden yoksa olmasi gerektigi kadar asilama denenmeli bence.
Ben bu konuda farklı düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba? Ben özelde yaptırıyorum ve 3 aşılama bir tüp bebek ücreti tutuyor. Sanki boşa para dökecekmişim gibi geliyor. Tüp bebekte şans daha yüksek en azından. Bu aşılamayı da denemedim demeyim en azından diye yaptım. Siz neden aşılamaya devam edilmeli diyorsunuz? Ben yanlış mı düşünüyorum acaba?

Sabirsizlik ve bikkinlikla ben de bir an once tup bebebege gecmek istedim ama tup bebekte her ne kadar olasilik yuksek olsa da garanti degil..olmamasi halinde maddi manevi daha buyuk yikim..ve sonunun ne oldugunu bilmedigimiz bir surec..o yuzden asama asama gitmekte fayda goruyorum.doktorum beni hep bu yonde motive etti.ayrica asilamada devlette de ozelde de yolu gozlenen 17 18ml yumurta..o yuzden ben devlette yaptiriyorum asilamalarimi.

Ayrica olumsuz bir tup bebek sonrasi yeniden asilama yasak olmasa da doktorlar faydali olacagini dusunmuyor..sirf rapor cikarabilmek icin acele bir tupbebek sonrasi asilama vakit kaybi olur.bu da benim dusuncem

Benim özelde yaptırma sebebim İstanbul'da olmam ve özel sektörde çalışıyor olmam. İzin almak benim için çok zor. devlet daha kalabalık olabilir gibi geliyor ve o sebepten korkup yanaşmadım ama tam da bilemiyorum tabi

canim eğer regli olursam ben zaten ilk gun 12 saat sonra yoğun bi sekilde kanamam başlıyor. yok eğer lekelenme şeklinde olursa o zaman şüphelenirim belki o zaman yaptiririm bi test ama dah hiç öyle bisey yaşamadım

Ayrica olumsuz bir tup bebek sonrasi yeniden asilama yasak olmasa da doktorlar faydali olacagini dusunmuyor..sirf rapor cikarabilmek icin acele bir tupbebek sonrasi asilama vakit kaybi olur.bu da benim dusuncem
evet cnm tüp bebek raporu icin zaten 2 aşılama şartı var onu deneyip sonra tüp bebege gecmek lazim

Istanbulda sartlar biraz farkli mesafeler nufus trafik hersey sorun..calisirken eminim cok zordur.ben bir suredir calismiyorum.ozelden beni suistimal etmeleri acisindan korkuyorum.olumsuz bir deneyimim var.tup bebekte dusunebiliriz..

Istanbulda sartlar biraz farkli mesafeler nufus trafik hersey sorun..calisirken eminim cok zordur.ben bir suredir calismiyorum.ozelden beni suistimal etmeleri acisindan korkuyorum.olumsuz bir deneyimim var.tup bebekte dusunebiliriz..
Aynen öyle, burda herşey çok zor. İnşaallah tüp bebeğe de İstanbul'a da ihtiyacınız kalmaz

canim merak etcek bisey yok zaten %90 negatif doktor persembe kan ver dedi ben cuma sabah idrar testi yapcam insallah adet olmazsam...
kan verip bi de üstüne negatif görünce kanima yazık diyorum
Can'ım ben şimdi biraz araştırıyordum da biz bu jeli rahimi kalınlaştırsın diye kullanıyoruz ya, bırakmadan regl olunmuyor galiba. Öyle anladım yani. Sen test için regli bekleyecektin ya reglin gelmemesi de bişey ifade etmeyecek galiba bizim için

evet cnm progesteron iceren ilaclar adet gecikmesi yapiyor zaten benim jel 2 gün sonra bitcek. doktor persembe kan tahlili yap demisti ben cuma sabah idrar testi yapmayi düşünüyorum

evet cnm progesteron iceren ilaclar adet gecikmesi yapiyor zaten benim jel 2 gün sonra bitcek. doktor persembe kan tahlili yap demisti ben cuma sabah idrar testi yapmayi düşünüyorum
Hmm anladım bana bırak falan demedi hatta gebelik oluşursa 3 aya kadar kullanılıyor dediler sanırım.

İlaçların ya da crinone jelin kandırmacası belirtilerim bile yok durumum vahim galiba... Aşılama sonrası 6.günüm ama azcık umudum vardı onu da kaybediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…