Hic oyle dusunme..hic belirtisiz hamile kalan da var..belirti olanlar da zaten bence ilac yanetkilerini hissediyor.İlaçların ya da crinone jelin kandırmacası belirtilerim bile yokdurumum vahim galiba... Aşılama sonrası 6.günüm ama azcık umudum vardı onu da kaybediyorum
İnşaallah öyle olur. Ne garip hislerHic oyle dusunme..hic belirtisiz hamile kalan da var..belirti olanlar da zaten bence ilac yanetkilerini hissediyor.
Keske dusunmemeyi becerebilsekİnşaallah öyle olur. Ne garip hisler
canim göğüs hassasiyeti dışında benimde 10. güne kadar hic biseyim olmadi 10. günden sonra ara ara hafif batma filan oldu ama hamilelikten demek zorİlaçların ya da crinone jelin kandırmacası belirtilerim bile yokdurumum vahim galiba... Aşılama sonrası 6.günüm ama azcık umudum vardı onu da kaybediyorum
Keşke... Kendime uğraş bulayım diyorum ama kendimi hep bu noktada buluyorumKeske dusunmemeyi becerebilsek
canim göğüs hassasiyeti dışında benimde 10. güne kadar hic biseyim olmadi 10. günden sonra ara ara hafif batma filan oldu ama hamilelikten demek zorbelirti bekleme yani erken daha
Valla benim de oyle..ne zaman tedaviye basladim o zaman gogus hassasiyetim ortadan kalktiİşte bende göğüs hassasiyeti bile yok gibi. Normal siklusumda bile bu dönemde göğüslerim çok acırdı. Bu kadar ilaca rağmen neden olmuyor onu anlamadım da ondan takıldım
benim de catlatma ignesi etki etti sanirim basta. takma kafana her zaman belirti olcak diue bi şart yokİşte bende göğüs hassasiyeti bile yok gibi. Normal siklusumda bile bu dönemde göğüslerim çok acırdı. Bu kadar ilaca rağmen neden olmuyor onu anlamadım da ondan takıldım
Canim kanda baktirmadan moral bozma.Kızlar galiba bu ay da olmadibacaklarim agrimaya basladi ara ara, karnim şişti ateşte çok yüksek değil göğüs hassasiyeti de kayboldu.
regli gec gelsin bari hamile degilsem simdi kafama o takiliyor. yoksa tüp bebek bayramdan dolayi agustosa kayabilir
kanda baktirmicam cnm yarin idrar testi yapcam. o kadar cok kan verip negatif sonuc aldimki artik negaitifi gormek için kan vermek istemiyorumCanim kanda baktirmadan moral bozma.
Üzülme canım hayirlisi ne ise o olsun.Kızlar galiba bu ay da olmadibacaklarim agrimaya basladi ara ara, karnim şişti ateşte çok yüksek değil göğüs hassasiyeti de kayboldu.
regli gec gelsin bari hamile degilsem simdi kafama o takiliyor. yoksa tüp bebek bayramdan dolayi agustosa kayabilir
Seni cok iyi anliyorum. Ben de 3 defa gordum kanda negatifi..erken gebelik testi yap o zaman.cunku normal olanlarda gebelik varsa bile 4.hafta sonu 5.hafta gibi cikiyor.ben hep 12.gun kan verip varsa ne ala yoksa da bir an once kabullenip onume bakayim diyorum hep.hepimizin reaksiyonlari farkli oluyor haliyle...kanda baktirmicam cnm yarin idrar testi yapcam. o kadar cok kan verip negatif sonuc aldimki artik negaitifi gormek için kan vermek istemiyorum
Hayırlı olsun canım aşılamanBu arada ben de dun asilama oldum.
Sagolasin bu son denemeydi asilamada.hakkini verdik 4. kez denedik.Hayırlı olsun canım aşılaman
Kızlar galiba bu ay da olmadibacaklarim agrimaya basladi ara ara, karnim şişti ateşte çok yüksek değil göğüs hassasiyeti de kayboldu.
Sagolasin bu son denemeydi asilamada.hakkini verdik 4. kez denedik.
Sagol canim allah razi olsun.insallah hepimizin bebeklerine saglikla kavusacagi son cirpinislarimiz olur.son uğraş olur inşaallah hayırlısıya sağlıkla kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?