Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlaçların ya da crinone jelin kandırmacası belirtilerim bile yok durumum vahim galiba... Aşılama sonrası 6.günüm ama azcık umudum vardı onu da kaybediyorum
Hic oyle dusunme..hic belirtisiz hamile kalan da var..belirti olanlar da zaten bence ilac yanetkilerini hissediyor.

İlaçların ya da crinone jelin kandırmacası belirtilerim bile yok durumum vahim galiba... Aşılama sonrası 6.günüm ama azcık umudum vardı onu da kaybediyorum
canim göğüs hassasiyeti dışında benimde 10. güne kadar hic biseyim olmadi 10. günden sonra ara ara hafif batma filan oldu ama hamilelikten demek zor belirti bekleme yani erken daha

canim göğüs hassasiyeti dışında benimde 10. güne kadar hic biseyim olmadi 10. günden sonra ara ara hafif batma filan oldu ama hamilelikten demek zor belirti bekleme yani erken daha

İşte bende göğüs hassasiyeti bile yok gibi. Normal siklusumda bile bu dönemde göğüslerim çok acırdı. Bu kadar ilaca rağmen neden olmuyor onu anlamadım da ondan takıldım

İşte bende göğüs hassasiyeti bile yok gibi. Normal siklusumda bile bu dönemde göğüslerim çok acırdı. Bu kadar ilaca rağmen neden olmuyor onu anlamadım da ondan takıldım
Valla benim de oyle..ne zaman tedaviye basladim o zaman gogus hassasiyetim ortadan kalkti

benim de catlatma ignesi etki etti sanirim basta. takma kafana her zaman belirti olcak diue bi şart yok regli belirtisi gelmesin heyet

Kızlar galiba bu ay da olmadi bacaklarim agrimaya basladi ara ara, karnim şişti ateşte çok yüksek değil göğüs hassasiyeti de kayboldu.
regli gec gelsin bari hamile degilsem simdi kafama o takiliyor. yoksa tüp bebek bayramdan dolayi agustosa kayabilir

Canim kanda baktirmadan moral bozma.

Üzülme canım hayirlisi ne ise o olsun.

kanda baktirmicam cnm yarin idrar testi yapcam. o kadar cok kan verip negatif sonuc aldimki artik negaitifi gormek için kan vermek istemiyorum
Seni cok iyi anliyorum. Ben de 3 defa gordum kanda negatifi..erken gebelik testi yap o zaman.cunku normal olanlarda gebelik varsa bile 4.hafta sonu 5.hafta gibi cikiyor.ben hep 12.gun kan verip varsa ne ala yoksa da bir an once kabullenip onume bakayim diyorum hep.hepimizin reaksiyonlari farkli oluyor haliyle...

hepimiz aynı gemideyiz ve aynı gel-gitlerde bocalıyoruz. ben de olsam senin gibi hissederdim ama dışardan objektif bakınca da diyorum ki henüz bir şey belli değil canım. regl belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine çok benziyor bakınca. inşaallah pozitif sonucu alır bize de umut olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…