Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sagolasin cnm haklisin elimde olmadan hep olumsuz düşünüyorum. yarin test yapinca anlariz artik zaten yarin asilamadan sonra 16. gün olcak artik varsa cikar heralde

Kızlar ya ben adet bitiminden itibaren göğüs ağrısı çekiyorum en az 1 beden büyüdü yani hamilelik kadar acı yok sanki ergenlikte yeni büyüyo gibi. Başka da bişey yok zaten.
Of niye yazdım bunları bilmiyorum adete 14 gün var teyzem geldi gezip tozuyoruz çalışma dün oldu 4 gün tatildeyiz ev küçük nerdeyse dip dibeyiz. İnşallah önce yumurtlamışımdır

canim gercekten büyüyor da olabilir ben bu klomen, gonal f, progestan vs kullandığimdan beri göğüslerim büyüdü çok kucuklerdi iyi oldu
ovu testi filan yapmadin dimi? insallah calisman yumurtlamaya denk gelmistir

Benimki buyuktu Zaten dahada buyudu psıkoloji alt ust kıloda aldım Allahtan evlenmeden once 50 kıloydum yoksa dusunmek bile istemiyorum

Ya biz de tutmazsa tup yapcaz ama 2. Olunca ne oluyoki
canim tüp bebek yaptirmak icin sgkdan rapor cikartabiliyorsun böylece sgk anlasmali bi yerde yaptirirsan tup bebegi daha ucuza geliyo. rapor çıkartmak icin bazi sartlar var. 3 senelik evli olma hiç cocuk sahibi olmama 2 kere igneli aşılama yaptirma vs gibi

Ya bilmiyorum ozel bı kuruma gidiyoruz acaba anlaşmalı olabilir mi valla 3 yıl olmadını bekleyemem temmuzda yaparız ta 9. Aya geliyo cok uzun ;(

Ya bilmiyorum ozel bı kuruma gidiyoruz acaba anlaşmalı olabilir mi valla 3 yıl olmadını bekleyemem temmuzda yaparız ta 9. Aya geliyo cok uzun ;(
bizimde haziranin sonunda dolcak 3 yil oyuzden temmuzda yaptircaz insallah.benim zaten gitmek istedigim tup bebek merkezinin sgk ile anlasmasi varmis doktor raporunu cikart hakkin var dedi ondan rapor cikartmayi denicez bakalim... gerek kalmasin bu işlere cok istedim ama olmuyo işte insallah tüp bebek ile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…