- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
Bende 26 mayista ikinci asılamamı yaptırdım hakkımızda hayırlısı
İnsallah canim 8 haziranda testi yapcam valla dayanamiyorumBenimle aynı tarih. Pozitif sonuç alırsın inşaallah hayırlısıylatest günün ne zaman?
sagolasin cnm haklisin elimde olmadan hep olumsuz düşünüyorum. yarin test yapinca anlariz artik zatenhepimiz aynı gemideyiz ve aynı gel-gitlerde bocalıyoruz. ben de olsam senin gibi hissederdim ama dışardan objektif bakınca da diyorum ki henüz bir şey belli değil canım. regl belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine çok benziyor bakınca. inşaallah pozitif sonucu alır bize de umut olursun
Bana da dr 9 haziran dedi ama o kadar bekleyemem sanırımİnsallah canim 8 haziranda testi yapcam valla dayanamiyorumsen
sagolasin cnm haklisin elimde olmadan hep olumsuz düşünüyorum. yarin test yapinca anlariz artik zatenyarin asilamadan sonra 16. gün olcak artik varsa cikar heralde
13 gunu yaparım bende hayirlisi olsunBana da dr 9 haziran dedi ama o kadar bekleyemem sanırımhaftaya haftabaşı yapmaya başlarım evde :)
Eşimin gazina geldim 1,5 saatlik idrarla test yaptim tabiki negatifÇıkar tabi artık :) heyecanla bekliyorum ben de
Kısmet canım inşallah çıkar ama çıkmazsa da üzülmek yok çünkü bu aşılama bi basamaktı aklından çıkarmaEşimin gazina geldim 1,5 saatlik idrarla test yaptim tabiki negatifbakalim yarin sabahki testte bi mucize olup pozitif cikacak mi
evet cnm ben tüp bebek icin yaptirmistim zaten insallah tüp bebek tutarKısmet canım inşallah çıkar ama çıkmazsa da üzülmek yok çünkü bu aşılama bi basamaktı aklından çıkarma
canim gercekten büyüyor da olabilir ben bu klomen, gonal f, progestan vs kullandığimdan beri göğüslerim büyüdü çok kucuklerdi iyi olduKızlar ya ben adet bitiminden itibaren göğüs ağrısı çekiyorum en az 1 beden büyüdü yani hamilelik kadar acı yok sanki ergenlikte yeni büyüyo gibi. Başka da bişey yok zaten.
Of niye yazdım bunları bilmiyorum adete 14 gün var teyzem geldi gezip tozuyoruz çalışma dün oldu 4 gün tatildeyiz ev küçük nerdeyse dip dibeyiz. İnşallah önce yumurtlamışımdır
Canım seninki tup bebekmıydıevet cnm ben tüp bebek icin yaptirmistim zaten insallah tüp bebek tutar
sen crinone jeli bitirdikten kac gün sonra regli olmuştun cnm?
Benimki buyuktu Zaten dahada buyudu psıkoloji alt ust kıloda aldım Allahtan evlenmeden once 50 kıloydum yoksa dusunmek bile istemiyorumKızlar ya ben adet bitiminden itibaren göğüs ağrısı çekiyorum en az 1 beden büyüdü yani hamilelik kadar acı yok sanki ergenlikte yeni büyüyo gibi. Başka da bişey yok zaten.
Of niye yazdım bunları bilmiyorum adete 14 gün var teyzem geldi gezip tozuyoruz çalışma dün oldu 4 gün tatildeyiz ev küçük nerdeyse dip dibeyiz. İnşallah önce yumurtlamışımdır
yok cnm tüp bebek raporu icin 2. asilamami yaptirmistim bu ayCanım seninki tup bebekmıydı
Ya biz de tutmazsa tup yapcaz ama 2. Olunca ne oluyokiyok cnm tüp bebek raporu icin 2. asilamami yaptirmistim bu ay
canim tüp bebek yaptirmak icin sgkdan rapor cikartabiliyorsun böylece sgk anlasmali bi yerde yaptirirsan tup bebegi daha ucuza geliyo. rapor çıkartmak icin bazi sartlar var. 3 senelik evli olma hiç cocuk sahibi olmama 2 kere igneli aşılama yaptirma vs gibiYa biz de tutmazsa tup yapcaz ama 2. Olunca ne oluyoki
Ya bilmiyorum ozel bı kuruma gidiyoruz acaba anlaşmalı olabilir mi valla 3 yıl olmadını bekleyemem temmuzda yaparız ta 9. Aya geliyo cok uzun ;(canim tüp bebek yaptirmak icin sgkdan rapor cikartabiliyorsun böylece sgk anlasmali bi yerde yaptirirsan tup bebegi daha ucuza geliyo. rapor çıkartmak icin bazi sartlar var. 3 senelik evli olma hiç cocuk sahibi olmama 2 kere igneli aşılama yaptirma vs gibi
Benim de biraz önce allımdan geçiyordunEşimin gazina geldim 1,5 saatlik idrarla test yaptim tabiki negatifbakalim yarin sabahki testte bi mucize olup pozitif cikacak mi
bizimde haziranin sonunda dolcak 3 yil oyuzden temmuzda yaptircaz insallah.benim zaten gitmek istedigim tup bebek merkezinin sgk ile anlasmasi varmis doktor raporunu cikart hakkin var dedi ondan rapor cikartmayi denicez bakalim... gerek kalmasin bu işlere cok istedim ama olmuyo işteYa bilmiyorum ozel bı kuruma gidiyoruz acaba anlaşmalı olabilir mi valla 3 yıl olmadını bekleyemem temmuzda yaparız ta 9. Aya geliyo cok uzun ;(
insallah bi mucize olur cnmBenim de biraz önce allımdan geçiyordunsabahı beklemeye devam, bu hiç bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?