Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah gerek kalmaz canım olumlu dusunelim olumlu olsun 1 ay ara vercez zaten olmazsa dıyolar ya dusunmedıgım ay hamile kaldım belki bizimde oyle olur cok amin

canim gercekten büyüyor da olabilir ben bu klomen, gonal f, progestan vs kullandığimdan beri göğüslerim büyüdü çok kucuklerdi iyi oldu
ovu testi filan yapmadin dimi? insallah calisman yumurtlamaya denk gelmistir
Hiçbişey yapmadım akıntı da adetten hemen sonra geldi bitti şimdilerde sarı akıntı oluyor ama sadece wc de ,kist var diye saldım kendimi soğan da da başta çok akıntı oldu akıntı kesilince onu da bıraktım geçmiştir heralde diye.

keske sogani 15 gün kullansaydin cnm yaa öyle etkili oluyor diyorlar

aynen cnm 2 senedie hersey harika cok guzel yumurtluyorum düzenli sekilde esimin spermleri cok iyi ama bende lanet cikolata kistleri var herseyi berbat ediyorlar
Bnde pko var sol tup için laparoskopi histereskopi aynı anda yapıldı cıkolata kistinin bi caresi yokmu cnm ameliyat gibi sanırım ilacla gecmeyen bişey

Bnde pko var sol tup için laparoskopi histereskopi aynı anda yapıldı cıkolata kistinin bi caresi yokmu cnm ameliyat gibi sanırım ilacla gecmeyen bişey
gecmis olsun cnm.
ameliyat olcak kadar büyük degiller cnm bi de ameliyat riskli yumurta rezervlerini azalatabilir diye doktorlar sicak bakmıyor ilacla da tedavisi yok direk engel değil hamile kalmama ama cok zorlastiriyor.

Günaydın bayanlar malesed sabah ki testim de negatif zaten en ufak bi hamilelik belirtisi filan kalmadi. 4 gün öncesine kadar bi sürü hamilelik belirtisi vardi sanirim catlatma ignesinin filan etkisiydi anca geçti. simdi adetimi geciktirme calismalarindayim jelim bitti 2 günde progestan kullancam ayın 5i veya 6 sı adet olmam lazim hatta 7si 8i olsa müthiş olcak ki bi daha ki ay bayram da adet olayim tüp bebek isi ertelenmesin

günaydın canım, hayırlısı olsun... inşaallah tüp bebekte nasip olsun. hatta belki bu beklediğin ay geliversin bebişin

Arkadaslar asilama sonrasi yolculuk yapmanin bir zarari olur mu..7 aya kadar gebelere izin var ama..tedavilerden cok bunaldim kan verecegim gune kadar dusnerek kafayi yemek istemiyorum.. izmire gitmeyi planliyoruz yaklasik 8 9 saat..vesvese ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…