Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar asilama sonrasi yolculuk yapmanin bir zarari olur mu..7 aya kadar gebelere izin var ama..tedavilerden cok bunaldim kan verecegim gune kadar dusnerek kafayi yemek istemiyorum.. izmire gitmeyi planliyoruz yaklasik 8 9 saat..vesvese ettim.
Bence gidebilirsin çünkü gebelik var denene kadar herşey mubah

Arkadaslar asilama sonrasi yolculuk yapmanin bir zarari olur mu..7 aya kadar gebelere izin var ama..tedavilerden cok bunaldim kan verecegim gune kadar dusnerek kafayi yemek istemiyorum.. izmire gitmeyi planliyoruz yaklasik 8 9 saat..vesvese ettim.
Benim bi arkadaşım ilk tüp denemesinde evde oturmuş, ikincisinde ise Türkiye turu yapmıştı. 2. Tuttu şimdi büyüdü bile evladı. Ama havayolu muydu karayolu muydu bilemiyorum

Kızlar tekrar merhaba, dün aşılamamın 13.günüydü akşam çok az kahverengi akıntım oldu sabah kalktığımda yoktu, 14.günü kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Sizce yeni yerleşiyor olabilirmi:/ adet kanaması ise devamı niye gelmedi acaba?

genetik araştırma nasıl yapılıyor tam olarak ? genetik araştırmayı hangi bölüm yapıyor ? her hastane de yapılıyor mu?
Üniversite hastanelerinde ya da özel genetik laboratuvarlarinda yapılıyor, doktorun anlaşmalı bi laboratuvarı varsa tavsiye ediyor sor bakalım doktoruna yönlendirmesi lazım

Asilama sonrasi adet de aheste aheste geliyor malesef..insallah pozitife doner degerin.

Üniversite hastanelerinde ya da özel genetik laboratuvarlarinda yapılıyor, doktorun anlaşmalı bi laboratuvarı varsa tavsiye ediyor sor bakalım doktoruna yönlendirmesi lazım
ne zaman gerek duyuyluyor bu arastırmaya ? doktorum allaha emanet tek elinde telefon hem face bakıyor hem baana cevap verıyor. çok sosyal adam doktorum o nereden bılsın be ondna daha ıyı bılıyorum. yanı durumum bu kadar fecı :) doktor degıstırıyrum karar verdım zaten

Günaydın kizlar... ben dün adet oldum ama galiba kullandigim jelden ötürü adetim sokulemedi dün cok az kirmizi leke ardindan cok az kahverengi gelmisti simdi sarimtirakakinti geliyo adeti söktürmek icin napsam ki? adet oldum diye pazartesiye doktora randevu almistim

Gunaydin canim..malesef ozellikle jel de kullaniyorsan adet boyle geliyor asilamadan sonra..onemli degil sonucta senin adetin dun basladi..doktor muayenesinin adet yogunluguyla bir alakasi yok.sen git doktoruna bir guzel muayeneni ol.insallah bir suru yumurta gorur doktorun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…