kan değerlerine bakılarak mı belli oluyor acaba pıhtılaşma ? bilen var mı kızlarBen hic coraspin asprin vs kullanmiyorum hic bir doktor al demedi ya da yazmadi.ama pihtilasma sorunum olup olmadigini da bilmiyorum bir oneriniz var mi
Kandan genetik test yapılarak anlaşılıyor fakat tekrarlayan düşükler varsa önlem olarak veriyor doktorkan değerlerine bakılarak mı belli oluyor acaba pıhtılaşma ? bilen var mı kızlar
Evet canım açtım ama pek hayırlı gelmedi sadece 1 tane hamişimiz varmissagor topic mi açtın canım. hayırlı ugurlu olsun. sana ve burada ki herkese uğur getirsin tatlım
Bence gidebilirsin çünkü gebelik var denene kadar herşey mubahArkadaslar asilama sonrasi yolculuk yapmanin bir zarari olur mu..7 aya kadar gebelere izin var ama..tedavilerden cok bunaldim kan verecegim gune kadar dusnerek kafayi yemek istemiyorum.. izmire gitmeyi planliyoruz yaklasik 8 9 saat..vesvese ettim.
Tesekkur ederim cevabin icinBence gidebilirsin çünkü gebelik var denene kadar herşey mubah
Evet canim genetik arastirmaya gidiyorkan değerlerine bakılarak mı belli oluyor acaba pıhtılaşma ? bilen var mı kızlar
Benim bi arkadaşım ilk tüp denemesinde evde oturmuş, ikincisinde ise Türkiye turu yapmıştı. 2. TuttuArkadaslar asilama sonrasi yolculuk yapmanin bir zarari olur mu..7 aya kadar gebelere izin var ama..tedavilerden cok bunaldim kan verecegim gune kadar dusnerek kafayi yemek istemiyorum.. izmire gitmeyi planliyoruz yaklasik 8 9 saat..vesvese ettim.
Tur attiysa hava yolu bile olsa cok gezmistirBenim bi arkadaşım ilk tüp denemesinde evde oturmuş, ikincisinde ise Türkiye turu yapmıştı. 2. Tuttuşimdi büyüdü bile evladı. Ama havayolu muydu karayolu muydu bilemiyorum
ama tatlım yeni başlamışsın daha . daha çok erken. hayırlı olsun tatlımEvet canım açtım ama pek hayırlı gelmedi sadece 1 tane hamişimiz var
genetik araştırma nasıl yapılıyor tam olarak ? genetik araştırmayı hangi bölüm yapıyor ? her hastane de yapılıyor mu?Evet canim genetik arastirmaya gidiyor
Üniversite hastanelerinde ya da özel genetik laboratuvarlarinda yapılıyor, doktorun anlaşmalı bi laboratuvarı varsa tavsiye ediyor sor bakalım doktoruna yönlendirmesi lazımgenetik araştırma nasıl yapılıyor tam olarak ? genetik araştırmayı hangi bölüm yapıyor ? her hastane de yapılıyor mu?
Asilama sonrasi adet de aheste aheste geliyor malesef..insallah pozitife doner degerin.Kızlar tekrar merhaba, dün aşılamamın 13.günüydü akşam çok az kahverengi akıntım oldu sabah kalktığımda yoktu, 14.günü kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Sizce yeni yerleşiyor olabilirmi:/ adet kanaması ise devamı niye gelmedi acaba?
Ben yaptirmadim fazla detay bilmiyorumgenetik araştırma nasıl yapılıyor tam olarak ? genetik araştırmayı hangi bölüm yapıyor ? her hastane de yapılıyor mu?
ne zaman gerek duyuyluyor bu arastırmaya ? doktorum allaha emanet tek elinde telefon hem face bakıyor hem baana cevap verıyor. çok sosyal adam doktorum o nereden bılsın be ondna daha ıyı bılıyorum. yanı durumum bu kadar fecı :) doktor degıstırıyrum karar verdım zatenÜniversite hastanelerinde ya da özel genetik laboratuvarlarinda yapılıyor, doktorun anlaşmalı bi laboratuvarı varsa tavsiye ediyor sor bakalım doktoruna yönlendirmesi lazım
Gunaydin canim..malesef ozellikle jel de kullaniyorsan adet boyle geliyor asilamadan sonra..onemli degil sonucta senin adetin dun basladi..doktor muayenesinin adet yogunluguyla bir alakasi yok.sen git doktoruna bir guzel muayeneni ol.insallah bir suru yumurta gorur doktorun..Günaydın kizlar... ben dün adet oldum ama galiba kullandigim jelden ötürü adetim sokulemedidün cok az kirmizi leke ardindan cok az kahverengi gelmisti simdi sarimtirakakinti geliyo adeti söktürmek icin napsam ki? adet oldum diye pazartesiye doktora randevu almistim
tamam cnm cok sagolGunaydin canim..malesef ozellikle jel de kullaniyorsan adet boyle geliyor asilamadan sonra..onemli degil sonucta senin adetin dun basladi..doktor muayenesinin adet yogunluguyla bir alakasi yok.sen git doktoruna bir guzel muayeneni ol.insallah bir suru yumurta gorur doktorun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?