Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb hanımlar bende 3 yıllık evliyim eşimin Sperm hareketliliginde sorun varmış asilama yapali 2 gün oldu ilk asilamam ins son olur rabbim herkese hayırlı kapılar açar ins
Hayirli olsun canim insallah ilk ve son olur..ne kadar spermle yapildi asilaman..esine 3 ay kullanmasi gereken bir ilac verdiler mi

Düşük olması durumunda karar veriliyor

Bugün 10.gün ve gün ortası 3 saatlik idrarla test yaptım. Negatif tabi erken diyeceksiniz şimdi ama zaten hiç belirti yok bişey yok. Daha önceki dış gebeliğimde adet öncesi gece yapmıştım pozitif çıkmıştı. Hemen kan testi yaptırmıştım 75 çıkmıştı. Yani demem o ki olsa çıkardı gibime geliyor

Sıkma canını bence belirtilere de takılma kan testi yaptır zamanı gelince benimde 10 gunum 13 gun kan vercem eve idrar testi koymuyorum canım sıkılmasın diye

merhaba arkadaşlar 26 mayısta aşılama yapılmıştı ayın 9-10 gibi batım. benzer zamanlarda olup belirti yaşayan var mı? ya da test yapıp pozitif sonuç alan

merhaba arkadaşlar 26 mayısta aşılama yapılmıştı ayın 9-10 gibi batım. benzer zamanlarda olup belirti yaşayan var mı? ya da test yapıp pozitif sonuç alan

merhaba arkadaşım ben de 26 mayısta yaptırmıştım. dün öğlen evde test yaptım negatif çıktı. göğüslerimde sıfır hassasiyet normalde bile daha fazla olurdu. bugün sanki adet başlamış da sökülüyormuş gibi bi ağrı var. jelden oluyor olabilir bilemiyorum

Kızlar bugun asılamanın 11. Gunu sildikçe kagıda gelen acık pembe akıntı var adet mi olacam ben sımdı

idrar testi için erken olabilir canım, ben de tutuyorum kendimi test konusunda, göğüslerimde biraz hassasiyet var ama adet belirtileri de böyle, o yüzden adet gecikmesini beklemeyi düşünüyorum, hamileliğin ilk zamanlarında adet ağrısı gibi ağrı olurmuş, ümitlendirmek istemem ama canını sıkma yine de

pek umudum yok ama 10.gün idrar testi erken bilmeme rağmen ya çıkarsa diye yaptım. sonra bütün gün şaşı oldum çizgi var mı diye bakmaktan :)

Bugün 11. Gün yine yaptım, yine negatif
canım normalde adeti bekleyin diyor doktorlar, tabi erken öğrenenler de oluyor ama adet günü bile çok silik çizgi görenler daha fazla. bu aralar yapacağın testler seni üzebilir. en azından adet günü adet olursak bir kere üzülürüz. ama test yaptığımızda o 10-15 dakikalık zaman dilimine insan ne umutlar sığıdırıyor, sonra üzülüyor. biz 1.5 yıldır bebek istiyoruz, ilk başlarda o kadar çok test yaptım ki adete on gün kala merak etmeye başlardım belirti arardım, ama şimdi sabırlı olmaya çalışıyorum, inşallah Rabbim bu yaşadığımız hüsranları mutluluğa çevirir tez zamanda

çok haklısın canım. bizim yaklaşık 6 yıl oldu. başlarda çok sabırsızdım dediğin gibi sonra bırakmıştım gerçekten. ama bu aşılamayla beraber bi haller oldu bana yine bir de adet günü derken neyi kastediyorsun? benm normalde bugün adet günüm ama ilaçlarla değişti muhtemelen. çünkü ben ovulasyondan 14 gün sonra adet olurum. bu sefer tedaviyle beraber çatlatma iğnesinden sonra geçen 36 saati ovulasyon gibi düşünüyorum. ovulasyon +14 gün de perşembeye denk geliyor. doktor da o zaman test istedi zaten. bir de yabancı forumlara falan baktım hep aşılama sonrası sayıyorlar günü test için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…