Hayirli olsun canim insallah ilk ve son olur..ne kadar spermle yapildi asilaman..esine 3 ay kullanmasi gereken bir ilac verdiler miMrb hanımlar bende 3 yıllık evliyim eşimin Sperm hareketliliginde sorun varmış asilama yapali 2 gün oldu ilk asilamam ins son olur rabbim herkese hayırlı kapılar açar ins
Yok ilaç vermediler sperm sayısı 87 ml hareketlilik de 91 progressif hareketliliği 11 di doktor doğal yollardan hamile kalman düşük dediHayirli olsun canim insallah ilk ve son olur..ne kadar spermle yapildi asilaman..esine 3 ay kullanmasi gereken bir ilac verdiler mi
Düşük olması durumunda karar veriliyorne zaman gerek duyuyluyor bu arastırmaya ? doktorum allaha emanet tek elinde telefon hem face bakıyor hem baana cevap verıyor. çok sosyal adam doktorum o nereden bılsın be ondna daha ıyı bılıyorum. yanı durumum bu kadar fecı :) doktor degıstırıyrum karar verdım zaten
Sıkma canını bence belirtilere de takılma kan testi yaptır zamanı gelince benimde 10 gunum 13 gun kan vercem eve idrar testi koymuyorum canım sıkılmasın diyeBugün 10.gün ve gün ortası 3 saatlik idrarla test yaptım. Negatif tabierken diyeceksiniz şimdi ama zaten hiç belirti yok bişey yok. Daha önceki dış gebeliğimde adet öncesi gece yapmıştım pozitif çıkmıştı. Hemen kan testi yaptırmıştım 75 çıkmıştı. Yani demem o ki olsa çıkardı gibime geliyor
merhaba arkadaşlar 26 mayısta aşılama yapılmıştı ayın 9-10 gibi batım. benzer zamanlarda olup belirti yaşayan var mı? ya da test yapıp pozitif sonuç alan
idrar testi için erken olabilir canım, ben de tutuyorum kendimi test konusunda, göğüslerimde biraz hassasiyet var ama adet belirtileri de böyle, o yüzden adet gecikmesini beklemeyi düşünüyorum, hamileliğin ilk zamanlarında adet ağrısı gibi ağrı olurmuş, ümitlendirmek istemem ama canını sıkma yine demerhaba arkadaşım ben de 26 mayısta yaptırmıştım. dün öğlen evde test yaptım negatif çıktı. göğüslerimde sıfır hassasiyetnormalde bile daha fazla olurdu. bugün sanki adet başlamış da sökülüyormuş gibi bi ağrı var. jelden oluyor olabilir bilemiyorum
canım devamında kırmızı ya da daha koyu leke gelmezse, yerleşme lekesi olabilir, inşallah bebeğin seninledirKızlar bugun asılamanın 11. Gunu sildikçe kagıda gelen acık pembe akıntı var adet mi olacam ben sımdı
Hiç sanmiyorum suan cok kotuyum kan versem bişy varsa cıkar micanım devamında kırmızı ya da daha koyu leke gelmezse, yerleşme lekesi olabilir, inşallah bebeğin seninledir
canım bu topiğin başında bi arkadaş yazmış, ilk aşılaması tutmuş, ama 11. gün kan testi negatifmiş, istersen birkaç gün daha bekleHiç sanmiyorum suan cok kotuyum kan versem bişy varsa cıkar mi
Kesin adet olcam cunku oyle bi sancı var suancanım bu topiğin başında bi arkadaş yazmış, ilk aşılaması tutmuş, ama 11. gün kan testi negatifmiş, istersen birkaç gün daha bekle
idrar testi için erken olabilir canım, ben de tutuyorum kendimi test konusunda, göğüslerimde biraz hassasiyet var ama adet belirtileri de böyle, o yüzden adet gecikmesini beklemeyi düşünüyorum, hamileliğin ilk zamanlarında adet ağrısı gibi ağrı olurmuş, ümitlendirmek istemem ama canını sıkma yine de
ayyy o hali biliyorum canım, ışığa tutmalar gölge çizgi görmelerpek umudum yok ama 10.gün idrar testi erken bilmeme rağmen ya çıkarsa diye yaptım. sonra bütün gün şaşı oldum çizgi var mı diye bakmaktan :)
Kesin adet olcam cunku oyle bi sancı var suanheryerim agrıyo stresten ya
ayyy o hali biliyorum canım, ışığa tutmalar gölge çizgi görmeler
canım normalde adeti bekleyin diyor doktorlar, tabi erken öğrenenler de oluyor ama adet günü bile çok silik çizgi görenler daha fazla. bu aralar yapacağın testler seni üzebilir. en azından adet günü adet olursak bir kere üzülürüz. ama test yaptığımızda o 10-15 dakikalık zaman dilimine insan ne umutlar sığıdırıyor, sonra üzülüyor. biz 1.5 yıldır bebek istiyoruz, ilk başlarda o kadar çok test yaptım ki adete on gün kala merak etmeye başlardım belirti arardım, ama şimdi sabırlı olmaya çalışıyorum, inşallah Rabbim bu yaşadığımız hüsranları mutluluğa çevirir tez zamandaBugün 11. Gün yine yaptım, yine negatif
canım normalde adeti bekleyin diyor doktorlar, tabi erken öğrenenler de oluyor ama adet günü bile çok silik çizgi görenler daha fazla. bu aralar yapacağın testler seni üzebilir. en azından adet günü adet olursak bir kere üzülürüz. ama test yaptığımızda o 10-15 dakikalık zaman dilimine insan ne umutlar sığıdırıyor, sonra üzülüyor. biz 1.5 yıldır bebek istiyoruz, ilk başlarda o kadar çok test yaptım ki adete on gün kala merak etmeye başlardım belirti arardım, ama şimdi sabırlı olmaya çalışıyorum, inşallah Rabbim bu yaşadığımız hüsranları mutluluğa çevirir tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?