Benimde kanamam oldu 3 gun ama çizik falan demedi dr aletlerden dolayı olabilir korkma dedi ben de korktum tabikisiilkinde de iidi değerler kesin olacak gözüyle bakıodm ve çok belirti yaşamıştm olmadı. hiç ara vermeden 2.geçtik reglm biter bitmez işlemi yaptı. 5dakikalık bi işlem. 3 gün boyunca çok az kanamam oldu. çizik attığı için. bu şekilde rahim kndini yenileme sürecine giriyormuş dolayısıyla kolay kabul ediyormuş hamileliği. sanırım yenilenme süreci 3-4 ay sürüyor bu yüzden de başarı şansı daha fazla oluyormuş o aylar. bakalım artk şans bizden yana olur inş:)
Kesinlikle cok mantikli bazi doktorlarda spermi anne adayinin kani ile karistirip veriyormus.bunlar uyum ve tutunma surecinde bence kesinlikle etkili oluyordurmerhabar 6 mayısta 60milyon spermle ve %90 hareketlilikle bnde 2.aşılamamı oldm. yalnız öncesnde dr'um histeroskopi işlemi yaparak rahmime çizikler attı. bu şekilde tutunmanın daha kolay olabileceğini söyledi. gerçi sonradan pişman oldm bi skıntı yokken rahime bu derece müdahale ne derece doğru ama dr'um bu yöntemin başarı şansını etkilediğini söyledi. şuan hiç bi belirti ve his yok ama :/ allah yardmcımız olsun
Asilama da olumlu sonuca varma olasiligi tabii ki tup bebege gore dusuk.ama tup bebekte de olumlu sonuc garanti degil.ben asama asama gitmekten yanayim.tup bebek son nokta.onda olumsuz bir sonuc maddi manevi daha buyuk yikim olur.bu surec sabir isteyen bir surec.aşılamanın şans oranı ne derece yüksek çok bilgim yok ama aşılama yapıldığı gün hastanede başka bi hastayla karşılaştm aşılamanın vakit kaybı olduğunu kndisinin 1.aşılamadan sonra direk tüpe gçtiğini ve ikizlerine hamile oldgunu söyledi. benim mod down tabi direk düşüşe gçtm :/ sonuçta bakıldgnda iğneler işlemler aynı maddi açıdan da skntı yoksa tüp bu durumda daha mantıklı heralde gerçekten. bilemiorm bu da tutmazsa direk tüpe geçerm heralde. ilk aşılamamda 10.gün regl olmuştm dolayısıyla 5 gün sonra belli olur hersey D dstn33
Nasip kismet devreye giriyor burada:)haklısın valla o da doğru. ben ilkinde dr'ma direk tüpe geçelim demiştm o moral bozukluğuyla. o da aşama aşama gitmekten yana. histereskopi yöntemiyle çizik atmayı önerip bi kez daha aşılamayı deneyelim, olabilitesi yüksek dedi. bu sperm ve yumurtaların derdi ne yanyana gelmek bu kdar mı zor
test pazartesi canım heyecan dorukta az kaldı :) senin kac gunun kaldıİnşallah belirtidir canım ,ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsun, benim belirti diyebileceğim iki şey var kirpik karışması va göğüs ucu genişlemesi başkada bişey yok.ağrılarım falan geçti.
Bana da pazartesi dedi doktor ama ben cuma yaptıracağım 12. Gün oluyor yeterli bence sonuç görmek içintest pazartesi canım heyecan dorukta az kaldı :) senin kac gunun kaldı
ben kotu sonuc gormekten korkuyorum artık cesaret edemiyorum canım insallah gelmistir meleklerimiz degerin yuksek cıkar insallahBana da pazartesi dedi doktor ama ben cuma yaptıracağım 12. Gün oluyor yeterli bence sonuç görmek için
14.gunden önce kan vermeyin.ben dayanamayıp 12.gun hamilelik testi yaptırmıştım ve negatifti.14.gun lan verdim pozitiftiBana da pazartesi dedi doktor ama ben cuma yaptıracağım 12. Gün oluyor yeterli bence sonuç görmek için
Kacinci gunde yaptin cnmBen dayanamadım kan testi yaptırdım biraz önce sonucu öğrendim 0.7 :"( şoktayim resmen
10. Gün ilkindede 10. Gün yapmıştım 0.7 çıkmıştı yine degismediKacinci gunde yaptin cnm
bu arada bende yeni öğrendim tüp bebek raporu icin iki iğneli aşılama şartı varmış bir daha aşılama yaptirirsaniz iğneli yaptirin insallah gerek kalmaz ama ilerde tüp bebek raporu için lazim olabilir
Rabbim hepimize hemencik bebislerimizi versin
yooo yaparlar cnm ama eğer rapor cikartayim maliyetin bi kismini devlet karsilasin dersen rapor icin bazi sartlar var 2 aşılama yaptirmak en az 3 yillik evli olmak vs gibi. ben o yuzden 2. asilamami yaptiriyorum. elimde zaten 1. asilamadan kalma ignelerim vardi onlari kullaniyorumSelam aşılama yaptırmadan tüp bebek yapmıyorlar mi. Ben de tedavi görüyorum ama aşılama yaptırmayı düşünmüyorum direkt tüp bebek yaptırmayı istiyordum ama öyle olmuyor mu acaba.
yooo yaparlar cnm ama eğer rapor cikartayim maliyetin bi kismini devlet karsilasin dersen rapor icin bazi sartlar var 2 aşılama yaptirmak en az 3 yillik evli olmak vs gibi. ben o yuzden 2. asilamami yaptiriyorum. elimde zaten 1. asilamadan kalma ignelerim vardi onlari kullaniyorum
Yaaa öyle deme nolur meraktan ölcem 12. Yaptırayim çıkmazsa 14. Bidaha yaptiriym.14.gunden önce kan vermeyin.ben dayanamayıp 12.gun hamilelik testi yaptırmıştım ve negatifti.14.gun lan verdim pozitifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?