Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde kanamam oldu 3 gun ama çizik falan demedi dr aletlerden dolayı olabilir korkma dedi ben de korktum tabikisi

Kesinlikle cok mantikli bazi doktorlarda spermi anne adayinin kani ile karistirip veriyormus.bunlar uyum ve tutunma surecinde bence kesinlikle etkili oluyordur

aşılamanın şans oranı ne derece yüksek çok bilgim yok ama aşılama yapıldığı gün hastanede başka bi hastayla karşılaştm aşılamanın vakit kaybı olduğunu kndisinin 1.aşılamadan sonra direk tüpe gçtiğini ve ikizlerine hamile oldgunu söyledi. benim mod down tabi direk düşüşe gçtm :/ sonuçta bakıldgnda iğneler işlemler aynı maddi açıdan da skntı yoksa tüp bu durumda daha mantıklı heralde gerçekten. bilemiorm bu da tutmazsa direk tüpe geçerm heralde. ilk aşılamamda 10.gün regl olmuştm dolayısıyla 5 gün sonra belli olur hersey D dstn33

Asilama da olumlu sonuca varma olasiligi tabii ki tup bebege gore dusuk.ama tup bebekte de olumlu sonuc garanti degil.ben asama asama gitmekten yanayim.tup bebek son nokta.onda olumsuz bir sonuc maddi manevi daha buyuk yikim olur.bu surec sabir isteyen bir surec.

haklısın valla o da doğru. ben ilkinde dr'ma direk tüpe geçelim demiştm o moral bozukluğuyla. o da aşama aşama gitmekten yana. histereskopi yöntemiyle çizik atmayı önerip bi kez daha aşılamayı deneyelim, olabilitesi yüksek dedi. bu sperm ve yumurtaların derdi ne yanyana gelmek bu kdar mı zor

Nasip kismet devreye giriyor burada:)

test pazartesi canım heyecan dorukta az kaldı :) senin kac gunun kaldı

Ben dayanamadım kan testi yaptırdım biraz önce sonucu öğrendim 0.7 :"( şoktayim resmen

Selam aşılama yaptırmadan tüp bebek yapmıyorlar mi. Ben de tedavi görüyorum ama aşılama yaptırmayı düşünmüyorum direkt tüp bebek yaptırmayı istiyordum ama öyle olmuyor mu acaba.

Selam aşılama yaptırmadan tüp bebek yapmıyorlar mi. Ben de tedavi görüyorum ama aşılama yaptırmayı düşünmüyorum direkt tüp bebek yaptırmayı istiyordum ama öyle olmuyor mu acaba.
yooo yaparlar cnm ama eğer rapor cikartayim maliyetin bi kismini devlet karsilasin dersen rapor icin bazi sartlar var 2 aşılama yaptirmak en az 3 yillik evli olmak vs gibi. ben o yuzden 2. asilamami yaptiriyorum. elimde zaten 1. asilamadan kalma ignelerim vardi onlari kullaniyorum

Hımm anladım cnm teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…