banada kıza benziyor dedi ama kesinleşsin diye beklicem mecbur ayy ne fena vakit geçmiyo sanki hamile kaldığımdan beri12 haftalık gbeyim ama doktor kız a benziyor dedi :)
Selam kızlar bende Mayıs ayında bir oğlan annesi olacam inşallah ilk gebeliğim çok heyecanlıyım 12.haftada cinsiyet belli oldu bu ay folici bıraktık decavite başladık bide balık yemediğim haftalar için balık yağına akşamları uzanınca bel ve kalça üstüm felçli gibi ağrıyo doktor normal daha iyi günlerin diyor çatlak için babenin çatlak önleyici kremini aldım ama doktor 4.aydan önce başlama geldiğinde daha iyi bi marka yazarım dedi ikili taramayı devlette yaptırdım sonuçlar bir hafta sonra çıkıyormuş çok uzun değil mi ense kalınlığı normal çıktı ama içim gidiyo olumsuz bişey olur diye.. Bende durumlar böyle siz neler yapıyorsunuz hamilelik nasıl geçiyor biraz bilgi paylaşımı yapalım olur mu ne yiyip ne içiyorsunuz
Geçmiş olsun dikkat et kendine korkma sakin ol bi daha olmaz inşmerhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım. 12+3 olduk ama dun sabah kanamam oldu doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duyduk hareketlerinde de bir sıkıntı yok dedı. kesede kanlanma da yok progestan ilacına başladık hemen kanamam kesildi tabi dünden beri sadece tuvalete kalkıyorum. şimdilik sıkıntı yok ama daha sonra tekrar kanamam olur diye çok korkuyorum. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ense kalınlığı 1.5 dedi doktor bu hafta sonuç çıkacak Rabbim evladımızla sevdiklerimizle sınamasın. isim düşündünüz mü hiçMerhabaaa, Öncelikle evladını sağlıkla kucagina almak nasip etsin Rabbim. Sanırım aramızda seninde 1 hafta falan var en fazla. Ben Persembe günü 2li test sonucumu aldım. Sonucun cıkması 1 hafta sürdü. Ense kalınlıgı ölcümde 1.1 mm cıktı, hersey normal demisti Dr'um. Risk hesaplamaları sonucuna göre de hic problemimiz yok masallah. Sonucu alana kadar 1 hafta uykular haram oldu bilirim. Annelik :) .. Onun dısında bende 2 haftadır folik asiti bıraktım, demir ve mineral+vitamin hapı alıyorum. Balıkla aram 0 maalesef benimde ama bir eksiklik yada agrı yok bende. Yemek konusunda ben dr'umun dikkat et dediği seyler disinda öyle deli gibi yemek secmiyorum, ne olursa eskisi gibi aynen devam. Arada meyveye biraz önem verdim. her gün mutlaka 1 muz yiyorum potasyum icin, yogurt cok tüketmeye calısıyorum en kötüsü ayran. Cunku sütlede hic alakam yok, midemi bulandırıyor resmen :)( Hic hamile gibi değilim ben aslında, kusma bulantıda öyle olmadı. Sükür hersey cok yolunda. Persembe günü sonucu alırken cinsiyetin Erkek oldugunu ama yinede biraz beklememiz gerektigini söyledi Dr'um. Bakalım bundan sonra neler olacak :)
Merhaba Mayıs Anneleri,
Bende 14+3 haftalık hamileyim. İlk bebeğim çok heyecanlıyım. Pazar sabahı ilk tekmesini hissettim sanki kalp atışını duyduğumdan daha çok heyecanlandım. Harika bir duygu. Herşeyi yiyorum özellikle acıya dayanamıyorum her yemekte acı şeyler yemek istiyorum ilk kontrolümde doktoruma soracağım zararı olup olmadığını. Folik asit i 7 gün önce bıraktım, balık yağı ve multi vitamin kullanıyorum. Çatlaklar için ilk başlarda bebek yağı denedim yıllardır kullanırım hamilelik de alerji yaptı, şuan Lierac çatlak kremini kullanıyorum umarım işe yarar.
Ense kalınlığı 1.5 dedi doktor bu hafta sonuç çıkacak Rabbim evladımızla sevdiklerimizle sınamasın. isim düşündünüz mü hiç
Doktorunuza sordunuz mu ?Bende acıyı çok severim ama biz acı yeeiğimizde bebek de acılanıyormuş diye artık yemiyorum yada azıcık yiyorum kıyamadım bebeme :)
Arkadaşlar bende bugün aldım sonucumu çok şükür problem yok. 13 haftalık gebeyim be henüz cinsiyeti bilmiyorum. İkili test'te F-BhCG sonucunuz ne çıktı??
Bilimsel olmayan ama %70 tutan bir yöntem varmış F-BhCG 50'nin üzeri ise Kız 50'den düşük ise erkek deniliyor. Paylaşımlarınızı merakla bekliyorum bakalım bizimkiler tutacak mı :)
Benimde 12,1 çıktı doktorum %60 kız dedi. Çok heyecanlı bi sonraki randevumuza 3 hafta var, zmn nasıl geçecekArkadaşlar bende bugün aldım sonucumu çok şükür problem yok. 13 haftalık gebeyim be henüz cinsiyeti bilmiyorum. İkili test'te F-BhCG sonucunuz ne çıktı??
Bilimsel olmayan ama %70 tutan bir yöntem varmış F-BhCG 50'nin üzeri ise Kız 50'den düşük ise erkek deniliyor. Paylaşımlarınızı merakla bekliyorum bakalım bizimkiler tutacak mı :)
Düşünce aşamasındayız karar veremedikEvet, Türkmen koyucaz kısmet olursa oğlumuzun adını :) Siz ?
Benim önce cinsiyete erkek dedi doktor sonra ikili taramada 28 çıkınca bu tezi doğrulamış olduk bizArkadaşlar bende bugün aldım sonucumu çok şükür problem yok. 13 haftalık gebeyim be henüz cinsiyeti bilmiyorum. İkili test'te F-BhCG sonucunuz ne çıktı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?