- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
Bana şeker yüklemesinden hiç bahsetmedi canım doktor ben mi söylesem acabaBu ayın 28inde yapılacak şeker yüklemem bebişimin karın bölgesi geriden geliyor hafta olarak malesefo yüzden bol bol bakliyat yememi tavsiye etti doktorum.
Bilmiyorum ki canım bana kendiliğinden söyledi isteraen bi sor gerek var mı yok mu diyeBana şeker yüklemesinden hiç bahsetmedi canım doktor ben mi söylesem acaba
Haftaya kontrolüm var o söylemezse ben sorarım canım. Bide bazıları tetanoz aşısı falan diyo sen yaptırdın mı benim ondan da haberim yokBilmiyorum ki canım bana kendiliğinden söyledi isteraen bi sor gerek var mı yok mu diye
Yaptırdım canım sen de ihmal etme kayıtlı olduğun sağlık ocağına gidip bilgi al en kısa zamanda senin de tam aşı haftan şu aralar.Haftaya kontrolüm var o söylemezse ben sorarım canım. Bide bazıları tetanoz aşısı falan diyo sen yaptırdın mı benim ondan da haberim yok
Benim ne aile hekimim ne doktorum bşy demedi ikisi de ilgisiz mi neYaptırdım canım sen de ihmal etme kayıtlı olduğun sağlık ocağına gidip bilgi al en kısa zamanda senin de tam aşı haftan şu aralar.
Bende yok canımMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. mayıs da benim de bir kızım olacak inşallah. bir de size birşey danışmak istiyorum akınt geliyormu sizden dr bana 2 defa fitil verdi ama ufak da olsa devam ediyor.
Çok üşüdüğüm ve suyu az içtiğim günlerde oluyor sadeceMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. mayıs da benim de bir kızım olacak inşallah. bir de size birşey danışmak istiyorum akınt geliyormu sizden dr bana 2 defa fitil verdi ama ufak da olsa devam ediyor.
Geçti canım çok şükür üşüttüm sanırım o yüzden olmuştu :)Ben bu tür kafamı karıştıran şeyleri sağlık ocağındaki hemşirelere soruyorum. Normal mi değil mi yoksa acil doktora mı gitmem gerekiyor hemen yönlendiriyorlar
Canım ben magnezyum kalsiyum ve Demir kullanıyorum. Ama Çarşamba günü kontrolüm var muhtemelen bana da balık yağı falan verir. Duruma göre yazarım muhakkakMerhabalar arkadaşlar, ben şu an 21+3 haftalığım. Doktor bana bi sürü vitamin,balık yağı,kan hapı vs verdi. Sanki biraz fazla gibi geldi. Günde yaklaşık 4-5 farklı hap alıyorum. Sizlere de takviye olarak bişeyler verildi mi?
Ben şu an santofer ve decavit kullanıyorum. Balık hapını kendim talep edeceğim çünkü balık yiyemiyorum.Merhabalar arkadaşlar, ben şu an 21+3 haftalığım. Doktor bana bi sürü vitamin,balık yağı,kan hapı vs verdi. Sanki biraz fazla gibi geldi. Günde yaklaşık 4-5 farklı hap alıyorum. Sizlere de takviye olarak bişeyler verildi mi?
Canım ben magnezyum kalsiyum ve Demir kullanıyorum. Ama Çarşamba günü kontrolüm var muhtemelen bana da balık yağı falan verir. Duruma göre yazarım muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?