Mayıs 2017 Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ybu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizimda 61 cikmisti bunda 39. 2 farkli drda pipi fotografi vermemesine ragmen erkege benziyor dedi bakalim :)

Cinsiyete baktırmayan bir ben varım galiba :) O kadar sağlıklı olmasına odaklandım ki cinsiyet filan umrumda değil. İlk gebeliğim. Gebe kalmayı sabırsızlıkla bekledim aylarca. Şimdi de İkili tarama sonucum biraz garip çıktı. Yurtdışına gönderilen kan testinden yaptırdım mecburen. Bekleyelim görelim de sonra cinsiyeti merak etmeye başlayacağım ben de sanırım. Dualarınızı eksik etmeyin...

Umarım hepimiz mayıs ayında, sağlıklı doğumlarla sağlıklı bebişler dünyaya getiririz...

benim dr'umda 16-17. haftadan önce yok cinsiyet benim totemim var diyordu :)) Ikılı test sonuclarını göstermeye gittiğimde bir konferanstaydı kankası olan dr'umuz baktı, erkek gibi dedi, bacak arası fotosu verdi. 16.haftada göremedik dr'um artık 15 gün sonra dedi tabii ben 1 hafta zor dayandım dün yine gittim, beni görünce gülmeye basladı :))) Ama öğrendik sonunda :)

Neymiş erkek miymiş? Sağlıkla doğsun inşallah. Benim sormadım dememe kimse inanmıyor. Kendini göstermemişse kızdır diyorlar. Yahu sormadım doktor da bakmadı diyorum anlatamıyorum. :)))

Neymiş erkek miymiş? Sağlıkla doğsun inşallah. Benim sormadım dememe kimse inanmıyor. Kendini göstermemişse kızdır diyorlar. Yahu sormadım doktor da bakmadı diyorum anlatamıyorum. :)))
Evet erkek :) Anladıgım kadarıyla 15.haftadasın, o yüzden söylenmemistir daha. Genelde 17 bekleniyor. Göstermemisse olayına katılmıyorum maalesef, 17.hafta sonunda gözüktük :) Öncelikle tabikii saglıgı. Rabbim hepsine saglıklı uzun ömür versin.

Herkese 12. Haftada söylüyorlar aslında. Ama tabi kesin olarak 14-15. Haftada belli olur diyor doktorlar. İkisini de istiyorum, bakalım ne olacak. Test sonucum iyi çıksın, sağlıklı olsun da, cinsiyet önemli değil...

17.haftamizin başında öğreneceğiz bizde doktor 12.haftada erkek bence ama bekleyelim kesinleşmesi için dedi erkekte olsa kızda olsa evlat candan tatlı imiş şimdiden öğrendim Allah hepimize sağ salim kucaklarimiza almayı da nasip etsin inşallah

Herkes kaç kilo aldı kızlar? Son durumlar nedir???
İki kilo aldım şimdilik bugün eşim karnın bak belli oluyo dedi çok sevindim bu arada çok ağır bir grip geçiriyorum tavsiyesi olan var mı bana hatta bu gribi atlatayım da doktora danışıp grip aşısı yaptırayım diyorum siz ne dersiniz hanımlar?

Ben de geçirdim boğaz ağrınız için limon sıkıp içine tuz atıp 2 saate bir gargara yapın ve bir kaşık bal yiyin.limon yiyin ve dinlenin.böyle yaparak 3 günde atlattim çok kotuydum

Ben de geçirdim boğaz ağrınız için limon sıkıp içine tuz atıp 2 saate bir gargara yapın ve bir kaşık bal yiyin.limon yiyin ve dinlenin.böyle yaparak 3 günde atlattim çok kotuydum
Ben antibiyotiğe başladım dudaklarım dilim bile kurudu daha devam etmiycem gündüz hep işte olunca dinlenmeye fırsat olmuyo doktorlar da ne hikmetse gribi hastalıktan sayıp rapor vermiyo ama tavsiyene uyacam canım sağol

Dün doktora gittim kıza benziyor dedi.52.5 kilo ile hamile kaldim şimdi 54 kiloyum doktorum çok iyi dedi
Oy maşallah sağlıkla kucağına al inş eskiden az kilo alıcam fit hamile olucam diye kendimi yerdim bu hafta da benim karnım niye belli olmuyo ben hamile kıyafeti giymek istiyorum diye trip atar oldum sağlıklı olsunlar da kilo çok da sorun değilmiş

mrb kızlar, ben kan pıhtılaşması sebebiyle clexane iğne, folik, devit kullanıyorum hafta da iki kez de enfeksiyon ilacı. 14. haftaya gelmeme rağmen bulantı yorgunluk vs devam ediyor hatta baş ağrıları başladı, kötüyüm resmen banyo yapacak bile halim yok. Benim gibi olanınız var mı acaba yoksa bu evrende yapayalnız mıyım :)

Kızlar bende yeni öğrendim benim de erkek olcakmış hayırlısıyla Bir de erkek bebiş bekleyenler isim düşündünüz mü

Kızlar bende yeni öğrendim benim de erkek olcakmış hayırlısıyla Bir de erkek bebiş bekleyenler isim düşündünüz mü
Hayırlı Ugurlu Olsun Insallah. :) Bizim 2 Adımız var, Biri babamdan biri esimden :) Yiğit Türkmen :)
Siz düsündünüz mü?

Reactions: Ybu
Bas agrıları bende cok olmadı ama vardı. Bulantım hic olmadı ama yorgunluk ve bel agrısı bende son 1 haftadır üst düzeyde. Ben sadece vitamin ve demir hapı kullanıyorum. Demir hapı folik asiti bıraktıktan sonra bende mide bulantısı yaptı ama sonra bünyem alıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…