Mayıs 2017 Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ybu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 18 haftalik hamileyim 28 nisan deniliyor ama sanki Mayıs olacak

Sağlık ocağında tetanos aşısını yaptıran var mı?

Bende 18 haftalik hamileyim 28 nisan deniliyor ama sanki Mayıs olacak

Sağlık ocağında tetanos aşısını yaptıran var mı?
Ben tetanos aşısı yaptırmamayı secenlerdenim :)

Ben tetanos aşısı yaptırmamayı secenlerdenim :)
Ben geçen hafta yaptirdim bir de 2.dozu varmış

Nette okuyunca her yerde bir yorum var sağlık ocağındaki hemşire kesinlikle önerdi Dr. um da sağlık bakanlığı istiyor risklere karşı dedi bende yaptirdim bakalim

Simdi tabiiki yaptırabilirsin, benim Dr'umda Türkiye genelinde uygulama, istersen yaptır dedi. Ben istemedim. Alerjilerim oldugundan hergün hap kullanıyordum. B grubu olmasına ragmen ilacları bebeğimi öğrendiğimden beri icmedim hic, ası olmayıda göze almadım acıkcası. Türkiyenin bazı bölgelerinde saglıkla ilgili eksiklikler düsünülünce mantıklı ama simdi kendi hastanem icin korkum olmadıgından gitmedim, yaptırmayıda düsünmüyorum maalesef. Ama siz cesaret etmissiniz, tebrikler :) Hayırlısıyla bebeginizi kucagınıza alın insallah.

Bende tereddüt kaldım ama zararı yokmuş hatta hemşireler baya önemsiyor bende ayrıntılı olarak hemsireye sordum gebelikte 2 gebelikten sonra 3 doz kullanılmasını öneriyor.

Bende ilaç konusunda temkinliyim. mesela mide yanması için verilen şurubu kullanmıyorum almadim bile. Sağlık ocağı kayıt aldığında aşı kartı vermişti ondan araştırdım ve yaptırayim ne olur ne olmaz dedim hepimiz için hakkımizda hayırlısı

Hayırlı Ugurlu Olsun Insallah. :) Bizim 2 Adımız var, Biri babamdan biri esimden :) Yiğit Türkmen :)
Siz düsündünüz mü?
Ay çokk anlamlı ve çok güzel Yok henüz karar veremedik bizde arama aşamasındayızz

Benim ilk gebeliğimde f-bhcg 166 çıkmıştı ve oğlum oldu, bunda da 12. Haftada değeri 115 çıktı bence bu parametreyle bi ilgisi yok, dr erkek gibi duruyor ama belli değil dedi. Bakalım ptesi günü netleşecek
Ama inşallah buda kız olsun ya

Reactions: Ybu
Merhaba hanımlar. Ben aranıza yeni katıldım. Bugün tam 20. haftamdayım. 5 mayıs doğum tarihi veriliyor ve inşallah bir oğlum olacak. Son gittiğimiz ultrasonda net olarak erkek olduğunu bizde gördük Eğer doğuma kadar fikir değiştirmezsek ismini de ERİM koyacağız.

Canım bende de aynı kan pihtilasmasi sıkıntısi var, ama doktor benim folikasiti 3 ay sonunda kesti onun yerine vitamine başlattı, şimdi iğne, coraspin ve vitamına kullanıyorum, dün doktora gittim herşey yolunda dedi, 12.haftada cinsiyet olarakta kendiliğinden erkeğe benziyor demişti, şimdi 16.haftaya giriyorum kıza benziyor dedi, bakalım hayırlısı. ..

Allah hayırlısını versin. Peki bu iğneyi hiç vurmayı unuttuğunuz vs oluyor mu yani 1 gün ara verilse acaba bi sıkıntı çıkar mı ?

21 +1 deyiz inşallah bi kızım olacak
bulantı ve kusmalarım şiddetle devam ediyor kızlar
kusmaya rağmen yemeye çalışıyorum 3 buçuk kilo aldım
bebiş de 350 gr imiş
sizde durumlar nedir

Kız bebek malum saçlı falansa birde maşallah çok bulantı olması normaldir ama kilonuz çok iyi bozmayın bence bu seviyeyi bu şekilde yiyin sadece bebiş kilo alsın

Ben hissedemiyorum kızlar bebeğimi ve çok endişeleniyorum ne zaman hissederim

Ben hissedemiyorum kızlar bebeğimi ve çok endişeleniyorum ne zaman hissederim
Ben de öyleyim canım sağlık ocağına aşı için gittiğimde oradaki doktora sordum ilk gebelikse normal hareket ediyordur ama sen anlayamıyorsundur dedi

peki şeker yüklemesi yaptınız mı annişler ya da son kontrolünüz kaçıncı haftadaydı nelere bakıldı durumlar nedir

peki şeker yüklemesi yaptınız mı annişler ya da son kontrolünüz kaçıncı haftadaydı nelere bakıldı durumlar nedir
Bu ayın 28inde yapılacak şeker yüklemem bebişimin karın bölgesi geriden geliyor hafta olarak malesef o yüzden bol bol bakliyat yememi tavsiye etti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…