Ben tetanos aşısı yaptırmamayı secenlerdenim :)Bende 18 haftalik hamileyim 28 nisan deniliyor ama sanki Mayıs olacak
Sağlık ocağında tetanos aşısını yaptıran var mı?
Ben geçen hafta yaptirdim bir de 2.dozu varmışBen tetanos aşısı yaptırmamayı secenlerdenim :)
Simdi tabiiki yaptırabilirsin, benim Dr'umda Türkiye genelinde uygulama, istersen yaptır dedi. Ben istemedim. Alerjilerim oldugundan hergün hap kullanıyordum. B grubu olmasına ragmen ilacları bebeğimi öğrendiğimden beri icmedim hic, ası olmayıda göze almadım acıkcası. Türkiyenin bazı bölgelerinde saglıkla ilgili eksiklikler düsünülünce mantıklı ama simdi kendi hastanem icin korkum olmadıgından gitmedim, yaptırmayıda düsünmüyorum maalesef. Ama siz cesaret etmissiniz, tebrikler :) Hayırlısıyla bebeginizi kucagınıza alın insallah.Ben geçen hafta yaptirdim bir de 2.dozu varmış
Nette okuyunca her yerde bir yorum var sağlık ocağındaki hemşire kesinlikle önerdi Dr. um da sağlık bakanlığı istiyor risklere karşı dedi bende yaptirdim bakalim
Bende tereddüt kaldım ama zararı yokmuş hatta hemşireler baya önemsiyor bende ayrıntılı olarak hemsireye sordum gebelikte 2 gebelikten sonra 3 doz kullanılmasını öneriyor.Simdi tabiiki yaptırabilirsin, benim Dr'umda Türkiye genelinde uygulama, istersen yaptır dedi. Ben istemedim. Alerjilerim oldugundan hergün hap kullanıyordum. B grubu olmasına ragmen ilacları bebeğimi öğrendiğimden beri icmedim hic, ası olmayıda göze almadım acıkcası. Türkiyenin bazı bölgelerinde saglıkla ilgili eksiklikler düsünülünce mantıklı ama simdi kendi hastanem icin korkum olmadıgından gitmedim, yaptırmayıda düsünmüyorum maalesef. Ama siz cesaret etmissiniz, tebrikler :) Hayırlısıyla bebeginizi kucagınıza alın insallah.
Ay çokk anlamlı ve çok güzel Yok henüz karar veremedik bizde arama aşamasındayızzHayırlı Ugurlu Olsun Insallah. :) Bizim 2 Adımız var, Biri babamdan biri esimden :) Yiğit Türkmen :)
Siz düsündünüz mü?
Arkadaşlar bende bugün aldım sonucumu çok şükür problem yok. 13 haftalık gebeyim be henüz cinsiyeti bilmiyorum. İkili test'te F-BhCG sonucunuz ne çıktı??
Bilimsel olmayan ama %70 tutan bir yöntem varmış F-BhCG 50'nin üzeri ise Kız 50'den düşük ise erkek deniliyor. Paylaşımlarınızı merakla bekliyorum bakalım bizimkiler tutacak mı :)
Canım bende de aynı kan pihtilasmasi sıkıntısi var, ama doktor benim folikasiti 3 ay sonunda kesti onun yerine vitamine başlattı, şimdi iğne, coraspin ve vitamına kullanıyorum, dün doktora gittim herşey yolunda dedi, 12.haftada cinsiyet olarakta kendiliğinden erkeğe benziyor demişti, şimdi 16.haftaya giriyorum kıza benziyor dedi, bakalım hayırlısı. ..mrb kızlar, ben kan pıhtılaşması sebebiyle clexane iğne, folik, devit kullanıyorum hafta da iki kez de enfeksiyon ilacı. 14. haftaya gelmeme rağmen bulantı yorgunluk vs devam ediyor hatta baş ağrıları başladı, kötüyüm resmen banyo yapacak bile halim yok. Benim gibi olanınız var mı acaba yoksa bu evrende yapayalnız mıyım :)
Canım bende de aynı kan pihtilasmasi sıkıntısi var, ama doktor benim folikasiti 3 ay sonunda kesti onun yerine vitamine başlattı, şimdi iğne, coraspin ve vitamına kullanıyorum, dün doktora gittim herşey yolunda dedi, 12.haftada cinsiyet olarakta kendiliğinden erkeğe benziyor demişti, şimdi 16.haftaya giriyorum kıza benziyor dedi, bakalım hayırlısı. ..
canım akıntın devam ediyomu ??Yeşil akıntı yaşayan var mı??
21 +1 deyiz inşallah bi kızım olacakCinsiyet öğrenen var mı?
19. Haftam bitmek üzere 5,5 kilo aldım21 +1 deyiz inşallah bi kızım olacak
bulantı ve kusmalarım şiddetle devam ediyor kızlar
kusmaya rağmen yemeye çalışıyorum 3 buçuk kilo aldım
bebiş de 350 gr imiş
sizde durumlar nedir
21 +1 deyiz inşallah bi kızım olacak
bulantı ve kusmalarım şiddetle devam ediyor kızlar
kusmaya rağmen yemeye çalışıyorum 3 buçuk kilo aldım
bebiş de 350 gr imiş
sizde durumlar nedir
Ben de öyleyim canım sağlık ocağına aşı için gittiğimde oradaki doktora sordum ilk gebelikse normal hareket ediyordur ama sen anlayamıyorsundur dediBen hissedemiyorum kızlar bebeğimive çok endişeleniyorum ne zaman hissederim
İnsan yalnız olmadığını öğrenince rahatlıyo biraz canım çok sağolBen de öyleyim canım sağlık ocağına aşı için gittiğimde oradaki doktora sordum ilk gebelikse normal hareket ediyordur ama sen anlayamıyorsundur dedi
Bu ayın 28inde yapılacak şeker yüklemem bebişimin karın bölgesi geriden geliyor hafta olarak malesefpeki şeker yüklemesi yaptınız mı annişler ya da son kontrolünüz kaçıncı haftadaydı nelere bakıldı durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?