Bence sonucun varya onu göster düşük tehlikem oluyor deYa ne güzel doktorlara denk geliyorsunuz öyleben pazartesi şansımı sabahtan kadın doğuma gidip denemeyi düşünüyorum ama yasaktan kaynaklı nasıl giderim bilemiyorum
Bende tam da buna varmak istedim arkadaş için banada doktorun yaptığı saçma geldi. Çok güzel yazmışsın canım herzamanki gibiYa hayır çok korkutmus doktor düşük oyle hadi düştü olmaz canım zaten kanama olunca ilk önce kan uyuşmazlığı iğnesini basvuruyorlar benim vardi kan uyuşmazlığı bütün hamileligim boyunca her ay lekelenme yaşadım kan uyuşmazlığı iğnesini belki 5 defa vurmuslardir kan uyusmazligindan oluyor diye çocuğun kanı anneyle uyumlu olmadığından vücuttan atmak istiyor mantığı buydu yani uyusmazligin ama çocuk doğunca baktılar kanı benimle uyumluydu doktor demisti hatta o kadar iğneyi boşuna vurmuşum diye bu ikinci cocukta asıl tehlikeli veya bilinmez müdahale edilmezse ki zaten ogrenmeissiniz şimdiden korkmayin
Pco varsa zaten kesinlikle test kullanmalısın. Ben ilk ay bir gebenin günlüğünden almıştım instagramda. Sonra 2 ay laboquick aldım. Bu 4.ayım ve yine bir gebenin günlüğünden kaset ovulasyon testi aldım. 30 tane ovulasyon testi ve 2 gebelik testi 80 TL.Ya ovulasyon bı ay denemeye kalktım ve o ay pko olduğunu ogrendim tedaviye başlayacağız dedi doktor yarım bıraktım. bu aralar da hep geç yumurtluyorum galiba 36-37 günü buluyor adetlerim 3-4aydir. Ben laboquick almıştım ama hangisi en iyisi hangisi bu testlerin hangisinden alayım bu sefer? 8-10 tane test var aslında elimde ama her gün yapayım diyorum kaçırmamak için.
Yapma kuzum ben bıraktım işleri yaydım popoyuKızlar ben birşeye daha dikkat ettim. Ben çok sert hareketler yapıyorum. Mesela birşeyi çabucak yapmak istediğim için hızlı yürüyorum, ani eğiliyorum, ani kalkıyorum, şap diye oturuyorum.Bi otur be kadın, hunharca ev temizliği yapıyorum. Acaba biraz yavaş mı hareket etmek lazım spermler tutunsun diye. Aklımda deli sorular
Ayy en doğrusu öyle ama ne biletim ben biraz tez canlıyım galiba. Bu ay dikkat etmeye çalışacağımYapma kuzum ben bıraktım işleri yaydım popoyuyoksa o yüzden mi tutmadı diye kafayı yerim
MerhabalarMerhabalar :)
1-Beklenen Adet Tarihiniz? 14Mayıs
2- Yaşınız? 28
3- Ne zamandır istiyorsunuz? 4 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Regenesis max takviye
Zannetmiyorum canım çatladığı zaman ilişkiye girdiğin için oda ağrı yapıyor 1 hafta sonra belirti görebilirsinBirde catlamdn 1 gun sonra ilk defa bu kadar kasıkta acıma batma oldu acaba tutmus mudur bu kadar erken olmaz degılmı(
Kovit değildir canım kalbini ferah tut zaten kovit olsa anlarsın anlamaman mümkün değil o kemik ağrısı acı başka bişeye benzemiyo 4 gündür ne çekiyoruz bir ben bi Allah biliyo eşimin ateşi 38.6 ları buldu bende işitme problemi oldu tat tuz hiç bir şey kalmadı üşüme ayak soğukluğu falan olmuyo halsizlil göz ağrısı baş ağrısı oluyo çok yoğun bi şekilde bide asla uyku uyutmuyo Allah kimseye göstermesin çok dikkat edin hepiniz kendinize acı ağrı çektiğime yapmıyorum da bebek hayalleri bu ay suya düştü ya ona yanıyorum inşallah sen benim yerime de hamişsindir de teselli olursun ve bebek haberi alan güzel anneler çok sevindim sizin adınıza kendim hamileyim gibi mutlu oldum nolur beni de ekleyin dualarınıza da bidaha ki ay bende güzel haberler alayımHasta olacağımdır ayo testler beni ikna etti covid bari olmasam diye dua ediyorum hayır da önce tüm belirtileri kabullenip sonra hepsini yok saymam yok anam adamlar boşa demiyor gününden önce test yapmayın diye. Sen de yapma kız bi daha
Herkesin yapısı farklıdır canım bilemeyiz ki biz, moralini bozma kırmızıları görene kadar hep bi umut varSenin geçince oldu yani ozaman benimki cok erken belki de baska bişeydi benim
Canım bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben 30 test 2 gebelik testiydi yanlış hatırlamıyorsam 80 TL ye memnundum ama o ay yumurtlama olmadı yani tam olgunlaşmadan çatladı sanırım bu ay da certain marka aldım içinden bozuk çıkanlar oldu ama bana göre en iyisi bir gebenin günlüğünden aldığım testler olduKizlar ovulasyon testi öneriniz nedir? Hangi markadan memnun kaldınız?
Sabah alDuşa girme hemen canım sudan etkileniyor spermler
Şimdi söyleşmiş canımcım bi 10 dakika o pozizyonda durup sonrada yarım saat yüzüstü yatıcakmışız minnak kurabiyeler sayfasında öyle yazmışlarBu soru çok doğru bir soru ama cevabını bende merak ettim açıkcası
İnşllah gizemcim inşallahnasip nereye bakalım sen nasılsın bu arada iyi misin?
Birazsa iyi ben olacam ahh naz abidesi olacamayy yicem herkesi
Inşallah yarin belli olacak bakalim ne olduğunu insallah düşündüğüm gibi olmazHerkesin yapısı farklıdır canım bilemeyiz ki biz, moralini bozma kırmızıları görene kadar hep bi umut var
İnnovita çok iyi canım instagram minnak kurabiyeler sayfasından alablrsnKizlar ovulasyon testi öneriniz nedir? Hangi markadan memnun kaldınız?
140 TL bnce normal ama test isterse devlette yaptırın bn öyle yaptım yoksa pahalı ya geliyo ne gerek varPeki muayene ücreti ne kadar acaba bende parasından geçtim ueterki iyi bir doktor olsun diyorum.Çünkü bende kist var ilk gittiğim doktor dermoid kist dedi ikinci gittiğim doktor bu dermoid kist değil çikolata kosti dedi.Üçüncüsü ne diyecek merak ediyorum açıkcası.Kistim küçüktü 2 defa asilama oldum ilaclardan büyüdü doktorum ameliyat önerdi ama hemen olmak istemiyorum.Baska görüslerede ihtiyacım var
Benim de ayni o şekil. Yumurtlamadan bir hafta sonrs göğüs acisi başlar adet gününe kadar devam eder. Bence yakın adetinBat belirsiz ya pco var kuzu. Gerçi bu ay klomen kullandım 28 günde olurum diyordum yani bugün olmam lazim ama olacak gibi değilim göğüslerim hala acıyor. Acısı gectikten sonra adet olurum hep. Doktora güvenip ovulasyon testi de yapmadım. Klomene rağmen geç yumurtlamisim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?