Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ne güzel doktorlara denk geliyorsunuz öyle ben pazartesi şansımı sabahtan kadın doğuma gidip denemeyi düşünüyorum ama yasaktan kaynaklı nasıl giderim bilemiyorum
Bence sonucun varya onu göster düşük tehlikem oluyor de hertürlü giderdim ben karnımda silahımla

Bende tam da buna varmak istedim arkadaş için banada doktorun yaptığı saçma geldi. Çok güzel yazmışsın canım herzamanki gibi ellerine düşüncelerine sağlık

Pco varsa zaten kesinlikle test kullanmalısın. Ben ilk ay bir gebenin günlüğünden almıştım instagramda. Sonra 2 ay laboquick aldım. Bu 4.ayım ve yine bir gebenin günlüğünden kaset ovulasyon testi aldım. 30 tane ovulasyon testi ve 2 gebelik testi 80 TL.

Laboquick 20 tane ovulasyon testi + 6 tane gebelik testi 50 TL trendyolda.

Hangisi bütçene uygunsa al ama 30'lu alman daha iyi olur. Çünkü adet döngün uzunsa geç yumurtlayabilirsin.

Kızlar ben birşeye daha dikkat ettim. Ben çok sert hareketler yapıyorum. Mesela birşeyi çabucak yapmak istediğim için hızlı yürüyorum, ani eğiliyorum, ani kalkıyorum, şap diye oturuyorum. Bi otur be kadın, hunharca ev temizliği yapıyorum. Acaba biraz yavaş mı hareket etmek lazım spermler tutunsun diye. Aklımda deli sorular

Merhabalar :)

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 14Mayıs
2- Yaşınız? 28
3- Ne zamandır istiyorsunuz? 4 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Regenesis max takviye

Yapma kuzum ben bıraktım işleri yaydım popoyu yoksa o yüzden mi tutmadı diye kafayı yerim

Arkadaslar ben yumurtlama gunu ve catlatma olduktan sonra toplam 4 gun degerlendırıryorum yeterlimi sızce

Birde catlamdn 1 gun sonra ilk defa bu kadar kasıkta acıma batma oldu acaba tutmus mudur bu kadar erken olmaz degılmı (

Birde catlamdn 1 gun sonra ilk defa bu kadar kasıkta acıma batma oldu acaba tutmus mudur bu kadar erken olmaz degılmı (
Zannetmiyorum canım çatladığı zaman ilişkiye girdiğin için oda ağrı yapıyor 1 hafta sonra belirti görebilirsin

Kovit değildir canım kalbini ferah tut zaten kovit olsa anlarsın anlamaman mümkün değil o kemik ağrısı acı başka bişeye benzemiyo 4 gündür ne çekiyoruz bir ben bi Allah biliyo eşimin ateşi 38.6 ları buldu bende işitme problemi oldu tat tuz hiç bir şey kalmadı üşüme ayak soğukluğu falan olmuyo halsizlil göz ağrısı baş ağrısı oluyo çok yoğun bi şekilde bide asla uyku uyutmuyo Allah kimseye göstermesin çok dikkat edin hepiniz kendinize acı ağrı çektiğime yapmıyorum da bebek hayalleri bu ay suya düştü ya ona yanıyorum inşallah sen benim yerime de hamişsindir de teselli olursun ve bebek haberi alan güzel anneler çok sevindim sizin adınıza kendim hamileyim gibi mutlu oldum nolur beni de ekleyin dualarınıza da bidaha ki ay bende güzel haberler alayım

Kizlar ovulasyon testi öneriniz nedir? Hangi markadan memnun kaldınız?
Canım bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben 30 test 2 gebelik testiydi yanlış hatırlamıyorsam 80 TL ye memnundum ama o ay yumurtlama olmadı yani tam olgunlaşmadan çatladı sanırım bu ay da certain marka aldım içinden bozuk çıkanlar oldu ama bana göre en iyisi bir gebenin günlüğünden aldığım testler oldu

Duşa girme hemen canım sudan etkileniyor spermler
Sabah al
Şimdi söyleşmiş canımcım bi 10 dakika o pozizyonda durup sonrada yarım saat yüzüstü yatıcakmışız minnak kurabiyeler sayfasında öyle yazmışlar

140 TL bnce normal ama test isterse devlette yaptırın bn öyle yaptım yoksa pahalı ya geliyo ne gerek var

Benim de ayni o şekil. Yumurtlamadan bir hafta sonrs göğüs acisi başlar adet gününe kadar devam eder. Bence yakın adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…