Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hah ben de tam selizaaaay ne yaptın anam diyecektim. Aynen üzülmeyeceğiz tabi ki hem belki geç döllenme belki de senle şubat annesi olacağız kim bilir Allah hayırlı zamandq sağlıklı yavru versin gerisi hikaye

Amiiinnnn canım öyle tabiki sen yaptın mı bugün test?

Amiiinnnn canım öyle tabiki sen yaptın mı bugün test?
Nouuuvvv sıkıldım test yapmaktan. Gelince gelirdir sanırım. 12sine kadar gelmezse doktora didip paşa paşa femeramı alayıöçm da bayram yüzünden boşa düşmeyim diye düşünüyorum. Bi hafta yok çünkü. Gerçi 11 12si tatil miydi ya o zaman 7sinde falan gitmem lazım. Aman neyse hayırlısı işteee

Bende geçen hafta adetimin 2. Günü için randevu aldım tam kapanmada bulamam diye, yani yarın için. Bakalım zaten yarın gidicem adet olmazsam kan testi yapar doktor, olursam ya da hcg negatif çıkarsa klomen verir heralde.

Klomen rahmi inceltiyor daha zor oluyor diye okudum balım çok yerde. Onla birlikte estrofem veriyor bazı doktorlar rahmi kalınlaştırmak için. Ya da femara da çok başarılıymış çoğunkişi ilk denemeden hamile kalmış. Onu da önerebilirim. Bi doktorla konuş bunları. Zaten sakin olur bayağı, sokağa çıkma yasağı var diye acil olmayanlar çıkmıyor genelde. Bi dene

Yaaa söyleyeyim canım teşekkür ederim ☺ senin ateş ne durumda?

MaviliGizem canım ya benim akıntım var yani daha önce hiç böyle olmadı hani regl olunca ayaktayken bi an da akar ya. Lavaboya koşarsın öyle şeffafla karışık beyaz gibi acaba kalan yumurtalar mı çatlıyo ki solda da yumurta büyümüştü dün gittiğimde sen de de olmuşmuydu

Ovitralleden 3 4 gün sonra akıntım oldu canım benim de 2 3 gün sürdü sonra kesildi. Şimdi geri başladı. Dediğin gibi yumurta büyümüş çatlamıştır ondandır büyük ihtimal. Akşam çalışmayı ihmal etmr

Doktor ilişki günleri belirledi bize o zaman iğneden dolayıdır çünkü daha 5 gün oldu vurduralı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…