Erken gebelik testiyle yapsana kuzum onda daha iyi çıkarKızlar silik çizgi yine
testlerim o kadar iyi değil hassas alsam çıkar belki
Canım silik millik çizgi var yaKızlar silik çizgi yine
testlerim o kadar iyi değil hassas alsam çıkar belki
Hah ben de tam selizaaaay ne yaptın anam diyecektim. Aynen üzülmeyeceğiz tabi kiGünaydın kızlar mutlu pazarlar. Bu sabah ilk idrarla test yaptım, bugün bat günüm tabi ki sürpriz Yok yine negatif. Ama üzülmedim nedense yaa hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
K Kupraa canım ne yaptın.? Haberdar et bizi..
tonbaliklisalata test yaptın mı?
İnşalllah canımCanım silik millik çizgi var yailk zamanlar hızlı yükselmez, yarın bir doktora gidersin sıkıntı etme
Evde bunlar vardıErken gebelik testiyle yapsana kuzum onda daha iyi çıkar
Amiiinnnn canım öyle tabiki sen yaptın mı bugün test?Hah ben de tam selizaaaay ne yaptın anam diyecektim. Aynen üzülmeyeceğiz tabi kihem belki geç döllenme belki de senle şubat annesi olacağız kim bilir Allah hayırlı zamandq sağlıklı yavru versin gerisi hikaye
Benim baya belli artık çizgi yarın sabah kan vericemEvde bunlar vardısen naptın nasılsın
Nouuuvvv sıkıldım test yapmaktan. Gelince gelirdir sanırım. 12sine kadar gelmezse doktora didip paşa paşa femeramı alayıöçm da bayram yüzünden boşa düşmeyim diye düşünüyorum. Bi hafta yok çünkü. Gerçi 11 12si tatil miydi ya o zaman 7sinde falan gitmem lazım. Aman neyse hayırlısı işteeeAmiiinnnn canım öyle tabiki sen yaptın mı bugün test?
Bende geçen hafta adetimin 2. Günü için randevu aldım tam kapanmada bulamam diye, yani yarın için. Bakalım zaten yarın gidicem adet olmazsam kan testi yapar doktor, olursam ya da hcg negatif çıkarsa klomen verir heralde.Nouuuvvv sıkıldım test yapmaktan. Gelince gelirdir sanırım. 12sine kadar gelmezse doktora didip paşa paşa femeramı alayıöçm da bayram yüzünden boşa düşmeyim diye düşünüyorum. Bi hafta yok çünkü. Gerçi 11 12si tatil miydi ya o zaman 7sinde falan gitmem lazım. Aman neyse hayırlısı işteee
Klomen rahmi inceltiyor daha zor oluyor diye okudum balım çok yerde. Onla birlikte estrofem veriyor bazı doktorlar rahmi kalınlaştırmak için. Ya da femara da çok başarılıymış çoğunkişi ilk denemeden hamile kalmış. Onu da önerebilirim. Bi doktorla konuş bunları. Zaten sakin olur bayağı, sokağa çıkma yasağı var diye acil olmayanlar çıkmıyor genelde. Bi deneBende geçen hafta adetimin 2. Günü için randevu aldım tam kapanmada bulamam diye, yani yarın için. Bakalım zaten yarın gidicem adet olmazsam kan testi yapar doktor, olursam ya da hcg negatif çıkarsa klomen verir heralde.
Yaaa söyleyeyim canım teşekkür ederim ☺ senin ateş ne durumda?Klomen rahmi inceltiyor daha zor oluyor diye okudum balım çok yerde. Onla birlikte estrofem veriyor bazı doktorlar rahmi kalınlaştırmak için. Ya da femara da çok başarılıymış çoğunkişi ilk denemeden hamile kalmış. Onu da önerebilirim. Bi doktorla konuş bunları. Zaten sakin olur bayağı, sokağa çıkma yasağı var diye acil olmayanlar çıkmıyor genelde. Bi dene
Benim alet ağızdan ölçüyor balım. İftara kadar sokamam ağzıma akşam bakaceğiz onaYaaa söyleyeyim canım teşekkür ederim ☺ senin ateş ne durumda?
Anladımmmmmm hadi güzel haberler ver bize, son 3 gün dırırııımmmmBenim alet ağızdan ölçüyor balım. İftara kadar sokamam ağzıma akşam bakaceğiz ona
Ovitralleden 3 4 gün sonra akıntım oldu canım benim de 2 3 gün sürdü sonra kesildi. Şimdi geri başladı. Dediğin gibi yumurta büyümüş çatlamıştır ondandır büyük ihtimal. Akşam çalışmayı ihmal etmrMaviliGizem canım ya benim akıntım var yani daha önce hiç böyle olmadı hani regl olunca ayaktayken bi an da akar ya. Lavaboya koşarsın öyle şeffafla karışık beyaz gibi acaba kalan yumurtalar mı çatlıyo ki solda da yumurta büyümüştü dün gittiğimde sen de de olmuşmuydu
Var canım var olmaz mı? Nurtopu gibi bir negatiffim varSelizay
R ROSEE34
tonbaliklisalata
B bonnieandclyde
N nurunyolculugu
M Marryvsmarry
Günaydınlar canlar inşallah güzel haberler aldığımız bir pazar günü olur var mı haber?
Anladımmmmmm hadi güzel haberler ver bize, son 3 gün dırırııımmmm
Doktor ilişki günleri belirledi bizeOvitralleden 3 4 gün sonra akıntım oldu canım benim de 2 3 gün sürdü sonra kesildi. Şimdi geri başladı. Dediğin gibi yumurta büyümüş çatlamıştır ondandır büyük ihtimal. Akşam çalışmayı ihmal etmr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?