Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var canım var olmaz mı? Nurtopu gibi bir negatiffim var gölge bile yok ayyy.. Neyse yarına randevum var zaten ak koyun kara koyun belli olur senin reglin söküldü mü?
İnşallah bir değişiklik olur güzel haberlerini alırız canım
No noooo noooo yok adetim. Doktorum ilaç bitince sökülecek demişti son 5 günlük ilacım var bitsin de inşllah sökülür

Merhaba benide eklermisin listeye :) yas 24 bat 17 mayis ilac kullnmyrm 3 yildr cabaliyoruz
İnşallah beklemenizin karşılığını alırsın canım bende 3 yıldır bekliyorm
Sabah al

Şimdi söyleşmiş canımcım bi 10 dakika o pozizyonda durup sonrada yarım saat yüzüstü yatıcakmışız minnak kurabiyeler sayfasında öyle yazmışlar
Anladım canım Tşkrler
Kızlar silik çizgi yine
testlerim o kadar iyi değil hassas alsam çıkar belki
Bence ya erken gebelik testi dene canım ya da kaset

@Selizay
@ROSEE34
@tonbaliklisalata
B bonnieandclyde
@nurunyolculugu
M Marryvsmarry

Günaydınlar canlar inşallah güzel haberler aldığımız bir pazar günü olur var mı haber?
Günaydın insallahhh çok amin ben de henüz gelişme yok klomen ve adet düzenleyici içiyorum geçen gün kadin doğuma gittim doktorum şey dedi adetin 8. Ci günü ile 18. Ci günü arasıni degerlendir dedi yani o 10 günlük süreyi. Bu ay öyle yapicam bakalım inşallah güzel sonuç olur

Cnm benide listeye ekler misin ama bat daha olmadım testlerim negatif olduğu için boş bırakabilirsen listenin en sonuna yaş 29 3 aydır deniyoruz kullandığım ilaç yok Yusra-61

Insallh bakalim bu ayda olmzsa ozel hastaneye gdicez allah buyuktur
İnşllah hayırlısı. Canım hiç gittiniz mi daha önce ne dediler?
Adet gördün mü bat tarihin değişti mi yani?
Herşeyin zamanı var demek ki
Bende böyle birşey beklerim
Cnm benide listeye ekler misin ama bat daha olmadım testlerim negatif olduğu için boş bırakabilirsen listenin en sonuna yaş 29 3 aydır deniyoruz kullandığım ilaç yok Yusra-61
Canım ovulasyon yaptın sen sonuç alamadın mı?

İnşllah hayırlısı. Canım hiç gittiniz mi daha önce ne dediler?

Adet gördün mü bat tarihin değişti mi yani?

Bende böyle birşey beklerim

Canım ovulasyon yaptın sen sonuç alamadın mı?
Dha once ben gittim pko var dedi kilo ver dedi bu sefer esimle gidicez bakalm tedavi yapcklrmi

kızlar bugün kemiklerim kırık gibi yerimden kalkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…