- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Takvime göre sevişmekDoktor ilişki günleri belirledi bizeo zaman iğneden dolayıdır çünkü daha 5 gün oldu vurduralı
İnşallah bir değişiklik olur güzel haberlerini alırız canımVar canım var olmaz mı? Nurtopu gibi bir negatiffim vargölge bile yok ayyy.. Neyse yarına randevum var zaten ak koyun kara koyun belli olur senin reglin söküldü mü?
Ya hiç sorma resmen bebek için oluyo hiç hoş değilde şimdiye kadar kendimiz için seviştik tutmadı bi de bunu deneyelim bakalmTakvime göre sevişmeken sevdiğimmmm
İnşallah beklemenizin karşılığını alırsın canım bende 3 yıldır bekliyormMerhaba benide eklermisin listeye :) yas 24 bat 17 mayis ilac kullnmyrm 3 yildr cabaliyoruz
Anladım canım TşkrlerSabah al
Şimdi söyleşmiş canımcım bi 10 dakika o pozizyonda durup sonrada yarım saat yüzüstü yatıcakmışız minnak kurabiyeler sayfasında öyle yazmışlar
Bence ya erken gebelik testi dene canım ya da kasetKızlar silik çizgi yine
testlerim o kadar iyi değil hassas alsam çıkar belki
Ya hiç sorma resmen bebek için oluyo hiç hoş değilde şimdiye kadar kendimiz için seviştik tutmadı bi de bunu deneyelim bakalm
Amin canım inşallah hepimizin tutar sadece kendime değil İnan herkese dua ediyorumİnşAllah tutar canım
Insallh bakalim bu ayda olmzsa ozel hastaneye gdicezİnşallah beklemenizin karşılığını alırsın canım bende 3 yıldır bekliyorm
Anladım canım Tşkrler
Bence ya erken gebelik testi dene canım ya da kaset
Günaydın@Selizay
@ROSEE34
@tonbaliklisalata
B bonnieandclyde
@nurunyolculugu
M Marryvsmarry
Günaydınlar canlar inşallah güzel haberler aldığımız bir pazar günü olur var mı haber?
İnşllah hayırlısı. Canım hiç gittiniz mi daha önce ne dediler?Insallh bakalim bu ayda olmzsa ozel hastaneye gdicezallah buyuktur
Adet gördün mü bat tarihin değişti mi yani?Günaydıninsallahhh çok amin ben de henüz gelişme yok klomen ve adet düzenleyici içiyorum geçen gün kadin doğuma gittim doktorum şey dedi adetin 8. Ci günü ile 18. Ci günü arasıni degerlendir dedi yani o 10 günlük süreyi. Bu ay öyle yapicam bakalım inşallah güzel sonuç olur
Bende böyle birşey beklerimHerşeyin zamanı var demek ki
Canım ovulasyon yaptın sen sonuç alamadın mı?Cnm benide listeye ekler misin ama bat daha olmadım testlerim negatif olduğu için boş bırakabilirsen listenin en sonuna yaş 29 3 aydır deniyoruz kullandığım ilaç yokYusra-61
Bat gününe kaç gün var kuzum daha varsa silik çıkar yanıKızlar silik çizgi yine
testlerim o kadar iyi değil hassas alsam çıkar belki
Ayyy o kadar beklemeyelim canım Allah korusunİnşllah hayırlısı. Canım hiç gittiniz mi daha önce ne dediler?
Adet gördün mü bat tarihin değişti mi yani?
Bende böyle birşey beklerim
Canım ovulasyon yaptın sen sonuç alamadın mı?
Ben şehir dışındayım sadece kahverengi akıntım oldu dün bugün sabah birşey yoktu ama hava değişikliği de olabilir bekliyorum bir iki güne kadar olurum gibi geliyor@Selizay
@ROSEE34
@tonbaliklisalata
B bonnieandclyde
@nurunyolculugu
M Marryvsmarry
Günaydınlar canlar inşallah güzel haberler aldığımız bir pazar günü olur var mı haber?
Folik asit kullan mutlakaCnm benide listeye ekler misin ama bat daha olmadım testlerim negatif olduğu için boş bırakabilirsen listenin en sonuna yaş 29 3 aydır deniyoruz kullandığım ilaç yokYusra-61
Dha once ben gittim pko var dedi kilo ver dedi bu sefer esimle gidicez bakalm tedavi yapcklrmiİnşllah hayırlısı. Canım hiç gittiniz mi daha önce ne dediler?
Adet gördün mü bat tarihin değişti mi yani?
Bende böyle birşey beklerim
Canım ovulasyon yaptın sen sonuç alamadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?