Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy o kadar beklemeyelim canım Allah korusun
Yok bekleme değil ya safra kesesi diye gidip bebişle dönmek
Ben şehir dışındayım sadece kahverengi akıntım oldu dün bugün sabah birşey yoktu ama hava değişikliği de olabilir bekliyorum bir iki güne kadar olurum gibi geliyor
Tamam canım olunca haber edersin
Dha once ben gittim pko var dedi kilo ver dedi bu sefer esimle gidicez bakalm tedavi yapcklrmi
Anladım canım.

Nasıl güzel uyumuşum sabahın 8 inde uyanan ben bu saate kadar uyumuşum çok iyiyim hafif bir ağrım var gecen ay gittiğim doktorumu aradım hiç korkma kanaman olmadığı sürece dedi kahverengi lekelenmem var ona normal olur dedi ağrıya da normal dedi vücut her ay rutinlestirdigi için bu ağrıyı gebeliktede oluyormuş yarın gideceğim doktoruma öğleden sonra gel dedi şu an iyiyim bomba gibi ağrılarım dünki gibi değil hafiflemiş sadece kahverengi lekelenmem var peceteye bile gelmiyor o kadar az

Yap bakalım dahada karardı mı meraktayım.

Ben herşeye açığım bu hastalığımdan sonra
Canım bn de hep düzenli regl olurdum ama bi kere şu bal çörek otu tarçın karışımını yaptığım ay tam 45 gün sonra regl oldum bnce bi kürden felan etkilenmişsindir hastalık değilde vücudun tepkisi o

Sanırsam bana da o yaptı ne yaptıysa oraya eşimde kızıyor yapma bunları diye dayanamıyorum yapıyordum ama daha yapmam artık sadce vitamin takviyesi alırım ek b12 içn filan. Bu ay arı sütü bal polen kullanmaya başladım bitkisel birşey değil en azından. Bana böyle şeyler yaramıyor ama şunu diyim o bal çörek otu yaptım ya hormon değerlerim ilk yapılanlardan daha iyiydi işte birde bu var. Olurum inşallah hayırlısı ile benimde 45 gün oldu. Zaten doktorm ilacı içince olacaksın dedi inşallah olurum Allahın izniyle
Sence neden tepki vermiş olblr ki? Neyini sevmemiş olblr bedenimiz herkes yaparken normalken.

Kızlaar yardım dün ovülasyon testimi atmıştım pike yakındı ama pik değildi bugün test yaptım ikinci çizgi silinmiş. Piki görmedim ( yumurtlamış mı oluyorum anlamadım

Eklentiler

• 8EE08CDF-C88A-4F52-A973-81398FEB44BD.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 59
Bana da gel ilaç verelim dediler haftasonu girdi araya sonra şu hareketi gördüm 2 gün yaptım ve söküldü sen de bi denesene belki işe yarar canım

Eklentiler

• D284AA20-1FF2-4417-A292-F2A899632A59.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…