Yok bekleme değil ya safra kesesi diye gidip bebişle dönmekAyyy o kadar beklemeyelim canım Allah korusun
Tamam canım olunca haber edersinBen şehir dışındayım sadece kahverengi akıntım oldu dün bugün sabah birşey yoktu ama hava değişikliği de olabilir bekliyorum bir iki güne kadar olurum gibi geliyor
Anladım canım.Dha once ben gittim pko var dedi kilo ver dedi bu sefer esimle gidicez bakalm tedavi yapcklrmi
Var canım deneyeyim hemen
Biz o kadar üstünde duruyoruz ki bnce kana geçer geçmez öğrenirizYok bekleme değil ya safra kesesi diye gidip bebişle dönmek
Tamam canım olunca haber edersin
Anladım canım.
2 gün var canımBat gününe kaç gün var kuzum daha varsa silik çıkar yanı
Yap bakalım dahada karardı mı meraktayım.Var canım deneyeyim hemen
Ben herşeye açığım bu hastalığımdan sonraBiz o kadar üstünde duruyoruz ki bnce kana geçer geçmez öğreniriz
Yeni bat belliyse alabilir miyim?Yusra-61 bat tarihi değişti adet oldum
7 Mayıs olarak görünüyor ama önce ve ya sonra olur mu bilememYeni bat belliyse alabilir miyim?
Nasıl güzel uyumuşum sabahın 8 inde uyanan ben bu saate kadar uyumuşumGünaydın kızlar mutlu pazarlar. Bu sabah ilk idrarla test yaptım, bugün bat günüm tabi ki sürpriz Yok yine negatif. Ama üzülmedim nedense yaa hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
K Kupraa canım ne yaptın.? Haberdar et bizi..
@tonbaliklisalata test yaptın mı?
Canım bn de hep düzenli regl olurdum ama bi kere şu bal çörek otu tarçın karışımını yaptığım ay tam 45 gün sonra regl oldum bnce bi kürden felan etkilenmişsindir hastalık değilde vücudun tepkisi oYap bakalım dahada karardı mı meraktayım.
Ben herşeye açığım bu hastalığımdan sonra
Sanırsam bana da o yaptı ne yaptıysa orayaCanım bn de hep düzenli regl olurdum ama bi kere şu bal çörek otu tarçın karışımını yaptığım ay tam 45 gün sonra regl oldum bnce bi kürden felan etkilenmişsindir hastalık değilde vücudun tepkisi o
Kaset test al eczaneden yap yarın canım sen bence
Yumurtlama var galiba
Bana da gel ilaç verelim dediler haftasonu girdi araya sonra şu hareketi gördüm 2 gün yaptım ve söküldü sen de bi denesene belki işe yarar canımSanırsam bana da o yaptı ne yaptıysa orayaeşimde kızıyor yapma bunları diye dayanamıyorum yapıyordum ama daha yapmam artık sadce vitamin takviyesi alırım ek b12 içn filan. Bu ay arı sütü bal polen kullanmaya başladım bitkisel birşey değil en azından. Bana böyle şeyler yaramıyor ama şunu diyim o bal çörek otu yaptım ya hormon değerlerim ilk yapılanlardan daha iyiydi işte birde bu var. Olurum inşallah hayırlısı ile benimde 45 gün oldu. Zaten doktorm ilacı içince olacaksın dedi inşallah olurum Allahın izniyle
Sence neden tepki vermiş olblr ki? Neyini sevmemiş olblr bedenimiz herkes yaparken normalken.
Canım dün pikmiş çatlama olmuş mutlaka değerlendirKızlaar yardımdün ovülasyon testimi atmıştım pike yakındı ama pik değildi bugün test yaptım ikinci çizgi silinmiş. Piki görmedim ( yumurtlamış mı oluyorum anlamadım
İnş öyledirCanım dün pikmiş çatlama olmuş mutlaka değerlendir
Ayy hemen yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?