Cnm benim ovulasyon hep kırmızıydı pekte anlamadım yani 20 nisan yumurtlamaydı ama olmadı sanırsamİnşllah hayırlısı. Canım hiç gittiniz mi daha önce ne dediler?
Adet gördün mü bat tarihin değişti mi yani?
Bende böyle birşey beklerim
Canım ovulasyon yaptın sen sonuç alamadın mı?
Markası fark ediyor mu cnm herangibi bir tane alsam olur mu doktora gitmeden kullanabiliyor muyumFolik asit kullan mutlaka
Bazı testlerle alakalı o canım bazılarımızında lh seviyesiyle alakalı değerlendir ki aklında kalmasınİnş öyledirDeğerlendirmeye bakıcam artık gerisini sonra öğreniriz. Ama tam pik olmayınca yumurtlamadım mı acaba oluyorum
Adete kaç gün var
Doktora gitmeden kullanabilirsin marka farketmez ama devletin ödediği folik asit var boşuna para verme kadın doğuma git folibol yazıyor zaten onu al kullan gebelikten 3 ay öncesine kadar folik asit kullanmalısın zatenMarkası fark ediyor mu cnm herangibi bir tane alsam olur mu doktora gitmeden kullanabiliyor muyum
Çok teşekkür ederimBazı testlerle alakalı o canım bazılarımızında lh seviyesiyle alakalı değerlendir ki aklında kalmasın
Canım herkesin piki aynı olmaz pike yakında olunca pik oluyor. Senin çatlamış ama testine birazcık devam et derim bugün kaçıncı günün? Bu geceyi değerlendir canım.Kızlaar yardımdün ovülasyon testimi atmıştım pike yakındı ama pik değildi bugün test yaptım ikinci çizgi silinmiş. Piki görmedim ( yumurtlamış mı oluyorum anlamadım
Ayy çook sağol canım derimBana da gel ilaç verelim dediler haftasonu girdi araya sonra şu hareketi gördüm 2 gün yaptım ve söküldü sen de bi denesene belki işe yarar canım
Yaptın mı gebelik sen canım 12.gün mü ney olmuş sanırsam?Cnm benim ovulasyon hep kırmızıydı pekte anlamadım yani 20 nisan yumurtlamaydı ama olmadı sanırsam
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Herhangi kullanma şöyle diyeyim canım Folbiol doktor vermeden alma o biraz daha ağır folik asit kafamıza göre kullnmamalıyızMarkası fark ediyor mu cnm herangibi bir tane alsam olur mu doktora gitmeden kullanabiliyor muyum
Yaaani hamilesin bu koyulukları seviyorum
Ya inşallah canım benim yarın doğru kan vermeye tabi sabredebilirsemYaaani hamilesin bu koyulukları seviyorum
Git koşa koşa ben olsam uçardım daha dayanması olmazdıYa inşallah canım benim yarın doğru kan vermeye tabi sabredebilirsemeşim diyo kan sonucunu görmeden inanmam yalandır o testler
2 gün geçsin öyle yap canım tekrardan2 gün var canım
Yasak varya polis durdur diye korkuyorumGit koşa koşa ben olsam uçardım daha dayanması olmazdı
Bence acile gidip değerine baktır yolda durduran polise acile gittiğini söylersen bi sıkıntı yok canım şimdiden hayırlı olsunYasak varya polis durdur diye korkuyorum
Tesekkur ederim darısı isteyen herkese inşallah
Teşekkür ederim canımBence acile gidip değerine baktır yolda durduran polise acile gittiğini söylersen bi sıkıntı yok canım şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?