Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşllah hayırlısı. Canım hiç gittiniz mi daha önce ne dediler?

Adet gördün mü bat tarihin değişti mi yani?

Bende böyle birşey beklerim

Canım ovulasyon yaptın sen sonuç alamadın mı?
Cnm benim ovulasyon hep kırmızıydı pekte anlamadım yani 20 nisan yumurtlamaydı ama olmadı sanırsam

Markası fark ediyor mu cnm herangibi bir tane alsam olur mu doktora gitmeden kullanabiliyor muyum
Doktora gitmeden kullanabilirsin marka farketmez ama devletin ödediği folik asit var boşuna para verme kadın doğuma git folibol yazıyor zaten onu al kullan gebelikten 3 ay öncesine kadar folik asit kullanmalısın zaten

Kızlaar yardım dün ovülasyon testimi atmıştım pike yakındı ama pik değildi bugün test yaptım ikinci çizgi silinmiş. Piki görmedim ( yumurtlamış mı oluyorum anlamadım
Canım herkesin piki aynı olmaz pike yakında olunca pik oluyor. Senin çatlamış ama testine birazcık devam et derim bugün kaçıncı günün? Bu geceyi değerlendir canım.
Bana da gel ilaç verelim dediler haftasonu girdi araya sonra şu hareketi gördüm 2 gün yaptım ve söküldü sen de bi denesene belki işe yarar canım
Ayy çook sağol canım derim herşey yapıyorum olayım diye
Cnm benim ovulasyon hep kırmızıydı pekte anlamadım yani 20 nisan yumurtlamaydı ama olmadı sanırsam
Yaptın mı gebelik sen canım 12.gün mü ney olmuş sanırsam?

Yusra-61 kuzum bu arada ilk ay 45 2. Ay 35 günde oldum o kürden sonra normalde 30-32 günde regl olurdum bu reglinden sonra ki gecikmesin diye yumurtlama masajını dene derim gecikmemesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…