Ne zaman kan vereceksin canım. Ne güzel ya pozitif testinKızlar bir soluk teste bendennormalde 28 günde bir regl oluyorum geçen ay 31 günde oldum diye bu ayda 31 hesaplayıp bat 1 mayıs demiştim inşallah hayırlısıyla bende hamiş adayıyım
Eki Görüntüle 2838922
Asla kimse korkutamaz beniYasak varya polis durdur diye korkuyorum
Sat 9 nisan geç bile oldu gibiCanım herkesin piki aynı olmaz pike yakında olunca pik oluyor. Senin çatlamış ama testine birazcık devam et derim bugün kaçıncı günün? Bu geceyi değerlendir canım.
Ayy çook sağol canım derimherşey yapıyorum olayım diye
Yaptın mı gebelik sen canım 12.gün mü ney olmuş sanırsam?
sat 9 nisan yumurtlama geç bile oldu. 20 gündür test yapıyorm en koyu dünküydü işte.Canım herkesin piki aynı olmaz pike yakında olunca pik oluyor. Senin çatlamış ama testine birazcık devam et derim bugün kaçıncı günün? Bu geceyi değerlendir canım.
Ayy çook sağol canım derimherşey yapıyorum olayım diye
Yaptın mı gebelik sen canım 12.gün mü ney olmuş sanırsam?
Niçin yapmıştın hamilelik adına mı?Kızlar benim bat 8 mayıs bugün ovulasyon test yaptım merak ettim ama çok silik ya erken mi yoksa bu ayda negatif mi acaba
Canım ben anlamadım. Lh testi diye gördüm yanlış mı anladım acaba durumu?Ya inşallah canım benim yarın doğru kan vermeye tabi sabredebilirsemeşim diyo kan sonucunu görmeden inanmam yalandır o testler
Evet canımNiçin yapmıştın hamilelik adına mı?
Teşekkürler canımKızlar selam, Nasılsınız?
@Sblgnr @kbrylmz5555pranayama Tebrik ederim taze hamişler Allah sağlıkla kucaklarınıza aldırsın inş :)))
Ya delii kızNe zaman kan vereceksin canım. Ne güzel ya pozitif testinyaptım çıkmadı demiştin ne zamana çıktı böyle bu?
Asla kimse korkutamaz beniözele gidiyorsun zaten sen ki ara doktoru geliyorm de polise de isterse arayın de öylede olmasa ben hertürlü giderdim merak etme çoğu kişi de yasak demiyor kırk bahaneyle geziyor. Ben ta trabzondan orduya kocamı kaçırmış kadınım kimse engel olamazdı testi göster onlara kapı gibi
Pik olmuş
Canım gebelik varsa lh testi yumutlamada ki gibi koyu çıkıyomuş ben gebelik testi yapmıştım zaten silik çıkmıştıCanım ben anlamadım. Lh testi diye gördüm yanlış mı anladım acaba durumu?
Gebelik varsa hayırlı olsun, kolaylıkla geçsin inşallah
Hatırlıyorum dünkü testini pembiş ojeliSat 9 nisan geç bile oldu gibi
sat 9 nisan yumurtlama geç bile oldu. 20 gündür test yapıyorm en koyu dünküydü işte.
Onun için 3 gün kala filan ancak oluyor o koyuluk canım herzaman da tutmuyor. Arkadaşlar silik testleri var gebelik onları görünce bunları denediler en iyisi bata yakın gebelik yapmak. Lh testini yapmak tersen yakın yap yine 3 gün kala filan.Evet canım
Mantıklı geldi söylediğin canım 4. Ayım bu ay da olmazsa doktora görüneyim diyorum adetlerim düzensiz çünkü. Gerçi ilk düşündüğümde görünmüştğm kist falan yok korkma olur olur dedi geçiştirdiHatırlıyorum dünkü testini pembiş ojeli
Canım şimdi yumrtan çok gelişmiyor olblr bu testlerde tam gelişmeden çatlama oluyor. Belli büyüklüğe gelir çatlar hemen. Bunun iyi mi kötü birşey mi olduğuna gelince doktora görünmek karar vermek olduğunu düşünüyorum
Yok kuzum yapmadım birkaç gün daha bekleyeyim diyorum. Muhtemelen salı günü yaparım.Günaydın kızlar mutlu pazarlar. Bu sabah ilk idrarla test yaptım, bugün bat günüm tabi ki sürpriz Yok yine negatif. Ama üzülmedim nedense yaa hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
@kbrylmz5555 canım ne yaptın.? Haberdar et bizi..
tonbaliklisalata test yaptın mı?
Günaydın canım, bugün adet günüm normalde bekliyorum henüz olmadım test de yapmıyorum gecikmeden@Selizay
@ROSEE34
tonbaliklisalata
@bonnieandclyde
N nurunyolculugu
@Alya11
Günaydınlar canlar inşallah güzel haberler aldığımız bir pazar günü olur var mı haber?
Biz oraları kaçırmışızCanım gebelik varsa lh testi yumutlamada ki gibi koyu çıkıyomuş ben gebelik testi yapmıştım zaten silik çıkmıştıinşallah vardır diyelim kan vericem
En iyisi 6 sında erken gebelik testi yapayım hiç umudum yok ama hayırlısı olsunOnun için 3 gün kala filan ancak oluyor o koyuluk canım herzaman da tutmuyor. Arkadaşlar silik testleri var gebelik onları görünce bunları denediler en iyisi bata yakın gebelik yapmak. Lh testini yapmak tersen yakın yap yine 3 gün kala filan.
Kaç günde bir oluyorsun adet? Bugün kaçıncı günün? Bunlarda önemli de bakayım.Mantıklı geldi söylediğin canım 4. Ayım bu ay da olmazsa doktora görüneyim diyorum adetlerim düzensiz çünkü. Gerçi ilk düşündüğümde görünmüştğm kist falan yok korkma olur olur dedi geçiştirdi1 yıldan önce dikkate almıyolar galiba
Dene dene gözüm hamiş lh görsünBiz oraları kaçırmışızBende test var acaba denesem mi
Hadi dene sendeBiz oraları kaçırmışızBende test var acaba denesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?