Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman kan vereceksin canım. Ne güzel ya pozitif testin yaptım çıkmadı demiştin ne zamana çıktı böyle bu?
Yasak varya polis durdur diye korkuyorum
Asla kimse korkutamaz beni özele gidiyorsun zaten sen ki ara doktoru geliyorm de polise de isterse arayın de öylede olmasa ben hertürlü giderdim merak etme çoğu kişi de yasak demiyor kırk bahaneyle geziyor. Ben ta trabzondan orduya kocamı kaçırmış kadınım kimse engel olamazdı testi göster onlara kapı gibi

Kızlar benim bat 8 mayıs bugün ovulasyon test yaptım merak ettim ama çok silik ya erken mi yoksa bu ayda negatif mi acaba

Sat 9 nisan geç bile oldu gibi
sat 9 nisan yumurtlama geç bile oldu. 20 gündür test yapıyorm en koyu dünküydü işte.

Ya delii kız

Canım ben anlamadım. Lh testi diye gördüm yanlış mı anladım acaba durumu?
Gebelik varsa hayırlı olsun, kolaylıkla geçsin inşallah
Canım gebelik varsa lh testi yumutlamada ki gibi koyu çıkıyomuş ben gebelik testi yapmıştım zaten silik çıkmıştı inşallah vardır diyelim kan vericem

Sat 9 nisan geç bile oldu gibi

sat 9 nisan yumurtlama geç bile oldu. 20 gündür test yapıyorm en koyu dünküydü işte.
Hatırlıyorum dünkü testini pembiş ojeli
Canım şimdi yumrtan çok gelişmiyor olblr bu testlerde tam gelişmeden çatlama oluyor. Belli büyüklüğe gelir çatlar hemen. Bunun iyi mi kötü birşey mi olduğuna gelince doktora görünmek karar vermek olduğunu düşünüyorum

Onun için 3 gün kala filan ancak oluyor o koyuluk canım herzaman da tutmuyor. Arkadaşlar silik testleri var gebelik onları görünce bunları denediler en iyisi bata yakın gebelik yapmak. Lh testini yapmak tersen yakın yap yine 3 gün kala filan.

Mantıklı geldi söylediğin canım 4. Ayım bu ay da olmazsa doktora görüneyim diyorum adetlerim düzensiz çünkü. Gerçi ilk düşündüğümde görünmüştğm kist falan yok korkma olur olur dedi geçiştirdi 1 yıldan önce dikkate almıyolar galiba

Yok kuzum yapmadım birkaç gün daha bekleyeyim diyorum. Muhtemelen salı günü yaparım.

En iyisi 6 sında erken gebelik testi yapayım hiç umudum yok ama hayırlısı olsun

Kaç günde bir oluyorsun adet? Bugün kaçıncı günün? Bunlarda önemli de bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…