Tamam canım inşlh olmazsın güzel haberlerini bekliyormGünaydın canım, bugün adet günüm normalde bekliyorum henüz olmadım test de yapmıyorum gecikmeden
Nasip bu işler canım asla umutsuz olmaEn iyisi 6 sında erken gebelik testi yapayım hiç umudum yok ama hayırlısı olsun
O kadar dengesiz ki geçen ay 45, ondan önce 28, bir önce 33. Prolaktin az yükselmişti onun için ilaç kullandım bu ay. Ama muayene ederlen birsürü yumurtan var sorun olmaz dedi. Başka doktora gitmeyi düşünüyorum.Kaç günde bir oluyorsun adet? Bugün kaçıncı günün? Bunlarda önemli de bakayım.
Bugün 24. GünO kadar dengesiz ki geçen ay 45, ondan önce 28, bir önce 33. Prolaktin az yükselmişti onun için ilaç kullandım bu ay. Ama muayene ederlen birsürü yumurtan var sorun olmaz dedi. Başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
İnşalah canım benim. Ya lh testi yapsam mı acaba evde bi tane varTamam canım inşlh olmazsın güzel haberlerini bekliyorm
Nasip bu işler canım asla umutsuz olmaherkes nasibini yaşar olmazsa birşey yok devam edersin önemli olan sağlık olsun
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2839526 Doğruymuş kızlar
Canım sen gebelik testi yapmış mıydın? Adetin gecikti mi nasıl çıktı buEki Görüntüle 2839526 Doğruymuş kızlar
Evet canım dün yaptım. Kan testinde de pozitif çıktıCanım sen gebelik testi yapmış mıydın? Adetin gecikti mi nasıl çıktı buben şimdi yaptım daha adet olmadım ama benimki silik çıktı sanırım gebe değilim
Hamile olunca ovülasyon testi de pozitif çıkıyormuş. Öyle deneme amaçlı yaptımCanım sen gebelik testi yapmış mıydın? Adetin gecikti mi nasıl çıktı buben şimdi yaptım daha adet olmadım ama benimki silik çıktı sanırım gebe değilim
Canım yasakta nasıl gittin hastaneye bize biraz uzak gidemiyorumEvet canım dün yaptım. Kan testinde de pozitif çıktı
Kaç gün gecikince test yaptın canımEvet canım dün yaptım. Kan testinde de pozitif çıktı
Anladım canım bugün benim bat günü şimdi ovulasyon yaptım silik çıktıHamile olunca ovülasyon testi de pozitif çıkıyormuş. Öyle deneme amaçlı yaptım
Sen yinede testine devam et bazen çok farklı birgün de pik olabilir bu kadar değişkenlikle canım ondan da böyle şaşabilir.O kadar dengesiz ki geçen ay 45, ondan önce 28, bir önce 33. Prolaktin az yükselmişti onun için ilaç kullandım bu ay. Ama muayene ederlen birsürü yumurtan var sorun olmaz dedi. Başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
Seninki mühteşemEki Görüntüle 2839526 Doğruymuş kızlar
Çıkar varsa koyu çıkıyor zatenİnşalah canım benim. Ya lh testi yapsam mı acaba evde bi tane varkoyu mu çıkıyor gebelik varsa. Ama bugün benim regl günüm çıkar mı yinede
Canım pko falan olabilir misin ?O kadar dengesiz ki geçen ay 45, ondan önce 28, bir önce 33. Prolaktin az yükselmişti onun için ilaç kullandım bu ay. Ama muayene ederlen birsürü yumurtan var sorun olmaz dedi. Başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
Hastane bize çok yakın. Öyle olunca sıkıntı olmadı.Canım yasakta nasıl gittin hastaneye bize biraz uzak gidemiyorum
Gecikmeyi bekleyemedim benKaç gün gecikince test yaptın canımHayırlı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?