Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım, bugün adet günüm normalde bekliyorum henüz olmadım test de yapmıyorum gecikmeden
Tamam canım inşlh olmazsın güzel haberlerini bekliyorm
En iyisi 6 sında erken gebelik testi yapayım hiç umudum yok ama hayırlısı olsun
Nasip bu işler canım asla umutsuz olma herkes nasibini yaşar olmazsa birşey yok devam edersin önemli olan sağlık olsun

Kaç günde bir oluyorsun adet? Bugün kaçıncı günün? Bunlarda önemli de bakayım.
O kadar dengesiz ki geçen ay 45, ondan önce 28, bir önce 33. Prolaktin az yükselmişti onun için ilaç kullandım bu ay. Ama muayene ederlen birsürü yumurtan var sorun olmaz dedi. Başka doktora gitmeyi düşünüyorum.

Bugün 24. Gün

Tamam canım inşlh olmazsın güzel haberlerini bekliyorm

Nasip bu işler canım asla umutsuz olma herkes nasibini yaşar olmazsa birşey yok devam edersin önemli olan sağlık olsun
İnşalah canım benim. Ya lh testi yapsam mı acaba evde bi tane var koyu mu çıkıyor gebelik varsa. Ama bugün benim regl günüm çıkar mı yinede

merhaba herkese aranıza yeni katıldım bende mayıs ayında mutlu haberi almayı bekleyenlerdenim 4 gün geciktim ama testlerim negatif çıkıyor bir umut geç döllenmedir diye bekliyorum

Sen yinede testine devam et bazen çok farklı birgün de pik olabilir bu kadar değişkenlikle canım ondan da böyle şaşabilir. Bir sürü olması da çok iyi değil gelişmesine engel oluyorlar birbirinin aslında az olup sağlam olması en güzel de. Sen git doktora birde yeni başlamışsın 4.ay düzensizliklerin daha önce var mıydı evlenince mi oldu? Bazen şaşıyor insan belki hormonlarına bakılır tekrar için rahat olur. 1 yıl geçmeden bakmıyor pek ciddiye almıyorlar insanı ama o 1 yıl alıp başını gidiyor hızlı zaman. Hakkında hayırlısı olsun inşlh

Canım pko falan olabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…