- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 35
Sen regl oldunmu cnm benim ovu testim bitti artık yumurtlama olmaz heralde yaÇıkar varsa koyu çıkıyor zaten
Bende yarin kan testi yaptıracam insallah ikimizinde yüksek çıkarBende geçen hafta adetimin 2. Günü için randevu aldım tam kapanmada bulamam diye, yani yarın için. Bakalım zaten yarın gidicem adet olmazsam kan testi yapar doktor, olursam ya da hcg negatif çıkarsa klomen verir heralde.
Benim çıkmadı değilim o zamanÇıkar varsa koyu çıkıyor zaten
Canım merhaba :) şu ovulasyon testini yapiyorum hergün henüz pik görmedim. Adet döngümün 10. Günündeyim. 28 günde bir görüyorum denebilir. Çalismalara başlayacak mıyım? Yoksa iki net çizgi görünce mi?
Merhaba canım evet bugün bat ve negatif. Yarın belli olur artık inşallah. Adet başlamadı ikisinin rengi de koyu olunca pik oluyor ama sen koyuya yakın olunca da değerlendirCanım merhaba :) şu ovulasyon testini yapiyorum hergün henüz pik görmedim. Adet döngümün 10. Günündeyim. 28 günde bir görüyorum denebilir. Çalismalara başlayacak mıyım? Yoksa iki net çizgi görünce mi?
Senin testin negatif çıkmışadet başladı mı?
Canım ne kadar dikkat edersen o kadar kâr.. yıkanma kalkıp gezme uzatabildign kadar uzat.. tabi rabbim nasip ettikten sonra 1 damladan bile olur orasiayrıAyy en doğrusu öyle ama ne biletim ben biraz tez canlıyım galiba. Bu ay dikkat etmeye çalışacağım
Adetten adete temizlik yapiyoruz artıkSelam kızlar, kaç haftadır cam silmeyi erteliyordum aman bebek vardır falan diye, bugün de negatifti görünce başlarım böyle işe dedim cam sildim balkon yıkadım yeter daaenerji doluyum napcamı şaşırdım gidim de bazanın altını düzeltiyimm
Nasıl güzel uyumuşum sabahın 8 inde uyanan ben bu saate kadar uyumuşumçok iyiyim hafif bir ağrım var gecen ay gittiğim doktorumu aradım hiç korkma kanaman olmadığı sürece dedi kahverengi lekelenmem var ona normal olur dedi ağrıya da normal dedi vücut her ay rutinlestirdigi için bu ağrıyı gebeliktede oluyormuş yarın gideceğim doktoruma öğleden sonra gel dedi şu an iyiyim bomba gibi ağrılarım dünki gibi değil hafiflemiş sadece kahverengi lekelenmem var peceteye bile gelmiyor o kadar az
İnşalllah canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinGurbetKusuEsra B bbusraa61 kızlar benim yumurtlama üzerinden 6 gun gecti sadece merak ettim nasıl çıkcak diye çünkü reglime daha 13 gun var bende ovulasyon silik çizgi çıktı adete yakin deneyeceğim bakalim koyu cikcakmi hersey meraktan inşallah hamilesinizdir
Amin canim ben beklemedeyim daha 6 gun gecti kısmet Allah nasip ettiyse güzel haber alırızİnşalllah canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Oooo yumurtlama yarına silinir giderEki Görüntüle 2839559 Eki Görüntüle 2839564
KIZLAR 15.GÜNden selam sizce yumurtladım mı artık pik mi dersiniz???
Teşekkür ederim cnmDoktora gitmeden kullanabilirsin marka farketmez ama devletin ödediği folik asit var boşuna para verme kadın doğuma git folibol yazıyor zaten onu al kullan gebelikten 3 ay öncesine kadar folik asit kullanmalısın zaten
Yaptım cnm ama negatif çıktıCanım herkesin piki aynı olmaz pike yakında olunca pik oluyor. Senin çatlamış ama testine birazcık devam et derim bugün kaçıncı günün? Bu geceyi değerlendir canım.
Ayy çook sağol canım derimherşey yapıyorum olayım diye
Yaptın mı gebelik sen canım 12.gün mü ney olmuş sanırsam?
Hadi bakalım 15te yumurtladım sonunda dün ara vermiştik bugün değerlendirelimOooo yumurtlama yarına silinir gider
Git canım bir baksın rahim duvarına, kan tahliline için rahat etsinSelizay aynı ağrı bı daha yokladı içim rahat etmedi acile gidiyorum doğuma
Benimde bugün böyle pik sanırım benim 12 . Gün bugünEki Görüntüle 2839559 Eki Görüntüle 2839564
KIZLAR 15.GÜNden selam sizce yumurtladım mı artık pik mi dersiniz???
Kan verdim 1 saat sonra çıkacak canım haber vereceğimGit canım bir baksın rahim duvarına, kan tahliline için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?