Hayır olmadım canım masaj bende iş görmediSen regl oldunmu cnm benim ovu testim bitti artık yumurtlama olmaz heralde ya
Ayyy merakta bırakma kuzum, dün gece rüyama bile girdin senKan verdim 1 saat sonra çıkacak canım haber vereceğim
Belki de ama bekle bakalım bat geçsin olacak mısın olmayacak mısın? Belli olur akla kara.Benim çıkmadı değilim o zaman
Koyulaşmaya yakın bir ilişki olmalı daha sonra koyulaşınca yaparsın.Canım merhaba :) şu ovulasyon testini yapiyorum hergün henüz pik görmedim. Adet döngümün 10. Günündeyim. 28 günde bir görüyorum denebilir. Çalismalara başlayacak mıyım? Yoksa iki net çizgi görünce mi?
Senin testin negatif çıkmışadet başladı mı?
Hayırlısı olsun inşallah hakkında canımYaptım cnm ama negatif çıktı
Canım seninde bugün pik. Ben öyle yapicam bugünle beraber 3 gün devammBenimde bugün böyle pik sanırım benim 12 . Gün bugünBugünü ve sonrasındaki 3 günü mü değerlendirmeliyiz
Ay inşallah ama ne bileyim herkesim ovulasyon koyu çıkınca bi üzüldüm kendime. Kesin yok gözüyle bakıyorum şuanBelki de ama bekle bakalım bat geçsin olacak mısın olmayacak mısın? Belli olur akla kara.
Koyulaşmaya yakın bir ilişki olmalı daha sonra koyulaşınca yaparsın.12.gün koyulaşabilir senin testin canım. Pik genelde 14.gün oluyor 28 günde bir olunca.
Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım
Bir yerde kırmızı görene kadar beklemek en iyisiAy inşallah ama ne bileyim herkesim ovulasyon koyu çıkınca bi üzüldüm kendime. Kesin yok gözüyle bakıyorum şuan
Canım bak benim daha 15te yeni yeni koyuldu 16 17 çok normal üzülme yumurtlarin etkilenmesinAy inşallah ama ne bileyim herkesim ovulasyon koyu çıkınca bi üzüldüm kendime. Kesin yok gözüyle bakıyorum şuan
Yok canım omdan değil benim bat günüm bugün gebelik varsa ovulasyon testi koyu çıkıyormuş. Denedim de silik çıktı benimCanım bak benim daha 15te yeni yeni koyuldu 16 17 çok normal üzülme yumurtlarin etkilenmesin
Evet hep beklerdim aslında ama evde bi ovulasyon testi vardı burda da görünce gaza geldimBir yerde kırmızı görene kadar beklemek en iyisiyoksa can sağlığı nasip bilinmez ne zaman olacağı
Bakmadı canım kan istedi sadece değerimi sordu cuma günü 28.37 ydi dedim tamam kan ver bı daha bakalım dediAyyy merakta bırakma kuzum, dün gece rüyama bile girdin senultrasonla baktı mı?
Nasıl gördün rüyandaAyyy merakta bırakma kuzum, dün gece rüyama bile girdin senultrasonla baktı mı?
Tabikide canım kadınların çoğu önce sağlık ocağına gidiyor zaten kan vermek için mesela ben öyle yaptımMerhaba, gebelik var mı diye sağlık ocağından kan verebiliyor muyuz bu süreçte veren var mı?
Yani şuan kapanmada kan alıyorlar mı ?Tabikide canım kadınların çoğu önce sağlık ocağına gidiyor zaten kan vermek için mesela ben öyle yaptım
Canım bizim burda haftada 1 gün alıyorlar meselaYani şuan kapanmada kan alıyorlar mı ?
Evet alıyorlar ben verdimYani şuan kapanmada kan alıyorlar mı ?
Bugün haftasonu kapalı sağlık ocağı yarın sabahtan gitmen lazim 8:30 9:00 gibiW
Evet alıyorlar ben verdim
Canım sen yasakta nasıl gittin hastaneye ben korkumdan gidemiyorum kan vermeye yarını bekliyorum sağlık ocağına giderim dedimBugün haftasonu kapalı sağlık ocağı yarın sabahtan gitmen lazim 8:30 9:00 gibi
Değil ama yakın, değerlendir sen yarın pik olabilirKızlar bu henüz pik değil dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?