Etmez miyim bu gece bütün dualarım sizlere olacakAy kucagina sağ sağlim almak nasip olsun inşallah canim çok sevindim yaaabende bekliyorum daha bata var yumurtlama öncesi ve 2 yumurtlama degerlendirdim bakalim Rabbim nasip eder insallah Hamile duasi kabul olur derler bizlere dua et eşinde problem yok dimi birde senin hormonlar nasıl son sorum da ilk ovulasyon denemenmi cevap verirsen memnun olurum
Kanda çıkar ama idrarda geçmesi lazimBende 10 gun varken dayanamayip yapmistim ama negatifti erken oldgunu düşündüm olsada cikmaz ztn dmi ama 5 gun kala cikar diye dusunuyorum.tabi varsa subat ayinda kimyasal gebelik yasadim onda 6 gun kala testte ckmsti
Anladım canım sağolYarın çatlar o silinir bazen pik uzun sürüyor o akıntı yumrtlama akıntısı uzayan çatlayıncaya daha böyle saydam oluyor uzamıyor.
Bende de pko var .. ilk gebeliğimde Dr kontrolü ile planlı takip ettik çok şükür sorunsuz geçmişti.Ne demek canım herzaman. Pco tanısı olanların testleri koyu çıkar yada hep pozitif canım. Ben yumurtanın gelişmediğini düşünüyorum o pik bulmak da zorluk oluyor. Şimdi ezber çok yapmayayım sen güzelce git gel bakalım neler olacakdüzensizlik yumurtlamanla alakalı da olblr düzensiz olur adetini ona göre düzenleyebilir sen pik görene kadar testi devam etmen en iyisi aslında. Emin olmak adına denemek herzaman iyidir bence
Tesekkir ederim canim daha güzel haberlerini alırız insalahEtmez miyim bu gece bütün dualarım sizlere olacakeşimde problem olup olmadığını bilmiyorum gitmedi hiç bende pkoya yatkınlık vardı yumurtalıklarımda bu ay prowomen kullandım 2. Ovülasyon denememdi kuzum
Aminn canım inşallahTesekkir ederim canim daha güzel haberlerini alırız insalah❤
Canım senin bat kaç güzel haberler almak nasip olsun sanadacanlarım inş.bolca dua edelim birbirimize yarın bekleyim salı test yapıyım diyorum kısmette varsa çıkar
Evet canım aslında Perşembe gününe devlet hastanesinden randevu aldım daha önce gittiğim doktorum vardı özel hastanede ona gidecektim yarın ama vazgeçtim özele gitmekten yarın sağlık ocağına gidip kan vercm beta takibi içinÜzülme lütfen kuzum tekrar gideceksin değil mi doktora
Devam et canım bende genelde akıntı vesaire takip daha çok ederim bu durumda garanti olsun diyeAnladım canım sağol. Yarın da takibe devam test ve akıntı tipini
Bende 2 günde 2 ye katlamasi gerektiğini biliyorum çok az artmış ve ağrım da var adet olacak gibiyim eğer sağlıklı olsaydı sanki şimdiye 2 katına çıkardıYaa kesin mi peki acaba düşmemiş aslında da siz dikkat edin kendinize belki artar bende hiç bilmiyorum ki ilk deneme sadece kan günüm salıydı bugun verdim dayanamadım adetime de 5 gün var daha ama adet günü öenmll olmuyor tüp bebekte
Hadi insallah rabbim güzel sevinçler versin dualarımdasin üzülme anlimiza ne yazıldıysa onu yaşarızEvet canım aslında Perşembe gününe devlet hastanesinden randevu aldım daha önce gittiğim doktorum vardı özel hastanede ona gidecektim yarın ama vazgeçtim özele gitmekten yarın sağlık ocağına gidip kan vercm beta takibi için
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahKızlar selam, Nasılsınız?
S Sblgnr K Kupraa @pranayama Tebrik ederim taze hamişlerAllah sağlıkla kucaklarınıza aldırsın inş :)))
Canım genelde pik oluyor bazen pik çıkmaması işte yumurtanın gelişmesini engelliyor çok yumrta varken napsın ovulasyon da zor olur. Bu işte pes etmemek en mantıklısıBende de pko var .. ilk gebeliğimde Dr kontrolü ile planlı takip ettik çok şükür sorunsuz geçmişti.
İkinci gebelik düşündüğümüzde yurtdışına yerlestigimiz için aynı doktorum ile devam edemedim ama gebe kaldım ve düşük yaptım.
Takip etmesi çok zor ovulasyonu pik bazen çıkmıyor.
1 aydan fazladir da agnus caktus(hayıt) kapsül alıyorum ve testlerde çizgiyi belirgin görüyorum iki aydır.
Ağrı şuan bende de var adet oldum sanıyorum hep ama bişi yok olurmuş o ilk başlar hayırlısı hakkımızdaBende 2 günde 2 ye katlamasi gerektiğini biliyorum çok az artmış ve ağrım da var adet olacak gibiyim eğer sağlıklı olsaydı sanki şimdiye 2 katına çıkardı
Yumurtlamadan sinraki 10.cu gun canmadetinin 25.günündeysen yada yumurtlamadan 10.11.günse ancak silik çıkar cnm
Neler yazdınönceki yazdıklarım gözükmedi cnm neler yazdım neler
Yumurtlamadan sinraki 10.cu gun canmadetinin 25.günündeysen yada yumurtlamadan 10.11.günse ancak silik çıkar cnm
Gozun aydin olsun canim benim, darisi bizm Basimiza :)Kızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Teşekkür ederim canım benim Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsinGozun aydin olsun canim benim, darisi bizm Basimiza :)
Kuzum rabbim bi kapıyı kapattıysa daha güzelini açmak içindir sakın üzülme belki sana çifte sevinç verecek belki ikizlerin olacak diğer ay sakın kendini yıpratma vardır rabbimin bildiği çok zordur çok haklısın ama sen güçlü kalmaya çalış lütfenKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?