Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etmez miyim bu gece bütün dualarım sizlere olacak eşimde problem olup olmadığını bilmiyorum gitmedi hiç bende pkoya yatkınlık vardı yumurtalıklarımda bu ay prowomen kullandım 2. Ovülasyon denememdi kuzum

Bende de pko var .. ilk gebeliğimde Dr kontrolü ile planlı takip ettik çok şükür sorunsuz geçmişti.
İkinci gebelik düşündüğümüzde yurtdışına yerlestigimiz için aynı doktorum ile devam edemedim ama gebe kaldım ve düşük yaptım.
Takip etmesi çok zor ovulasyonu pik bazen çıkmıyor.
1 aydan fazladir da agnus caktus(hayıt) kapsül alıyorum ve testlerde çizgiyi belirgin görüyorum iki aydır.

Tesekkir ederim canim daha güzel haberlerini alırız insalah

Üzülme lütfen kuzum tekrar gideceksin değil mi doktora
Evet canım aslında Perşembe gününe devlet hastanesinden randevu aldım daha önce gittiğim doktorum vardı özel hastanede ona gidecektim yarın ama vazgeçtim özele gitmekten yarın sağlık ocağına gidip kan vercm beta takibi için

Bende 2 günde 2 ye katlamasi gerektiğini biliyorum çok az artmış ve ağrım da var adet olacak gibiyim eğer sağlıklı olsaydı sanki şimdiye 2 katına çıkardı

Hadi insallah rabbim güzel sevinçler versin dualarımdasin üzülme anlimiza ne yazıldıysa onu yaşarız

Kızlar selam, Nasılsınız?
S Sblgnr K Kupraa @pranayama Tebrik ederim taze hamişler Allah sağlıkla kucaklarınıza aldırsın inş :)))
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah bakalım ben daha beta takibi yapıyorum Rabbim inşallah nasip eder bana da hayırlısıyla

Canım genelde pik oluyor bazen pik çıkmaması işte yumurtanın gelişmesini engelliyor çok yumrta varken napsın ovulasyon da zor olur. Bu işte pes etmemek en mantıklısı kapsülü doktor mu verdi? Arkadaşımız gitsin bakalım biz şimdi ne dersek boş belki başka şeydir. Enfeksiyon varsa o zaman bile ovulasyon pik olmazmış neler var neler

Bende 2 günde 2 ye katlamasi gerektiğini biliyorum çok az artmış ve ağrım da var adet olacak gibiyim eğer sağlıklı olsaydı sanki şimdiye 2 katına çıkardı
Ağrı şuan bende de var adet oldum sanıyorum hep ama bişi yok olurmuş o ilk başlar hayırlısı hakkımızda

Kizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Kuzum rabbim bi kapıyı kapattıysa daha güzelini açmak içindir sakın üzülme belki sana çifte sevinç verecek belki ikizlerin olacak diğer ay sakın kendini yıpratma vardır rabbimin bildiği çok zordur çok haklısın ama sen güçlü kalmaya çalış lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…