- 13 Nisan 2021
- 189
- 120
- 18
Aslında vazgecmesen mi? Belki bir ilac verir bebek tutunsun diye bilmiyorum kiEvet canım aslında Perşembe gününe devlet hastanesinden randevu aldım daha önce gittiğim doktorum vardı özel hastanede ona gidecektim yarın ama vazgeçtim özele gitmekten yarın sağlık ocağına gidip kan vercm beta takibi için
Bazı doktorlar anlamıyor çok yumurta görünce iyi diyorlar. Kilo artışı kullanma saç dökülmesi gibi şikayetlerin var mıhiç öyle bir tanı koymadılar canım. ama oladabilir yeniden bakmak gerek
Ayy inşallah hayırlısı olur senin için canımmmgüzel anneler ve güzel anne adaylar bi kaç gündür bakamadım buraya hepiniz iyisinizdir inşallahYeni hamiş haberleri alacağımız bi hafta olsun biz yumurtlama günlerimizi değerlendirdik rabbimden hayırlısı bakalım Mayıs 15te görcez ne olacağını
Kızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Aklımdasın birşey yazmak çok istedim ne desem bilemedim fazla inşllah adet olmazsın bir mucize olmasını çok isterim vazgeçme istersen git doktoruna muayene ol. Durumunu anlat belki iğne birşey vururlar. İkinci aynı anda oluyorsun.Kizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Ahh canım benim iyi ki varsın Rabbin en kısa zamanda sanada yaşatsınÇooook sevindim Büşra rabbim daim etsin. Heranını yaşatsın canım sana
Çok eskiden yazılmış böyle birşey gördüm sevindim açıkçası yarın belli olur düşerse beta ordan anlaşılırAklımdasın birşey yazmak çok istedim ne desem bilemedim fazla inşllah adet olmazsın bir mucize olmasını çok isterim vazgeçme istersen git doktoruna muayene ol. Durumunu anlat belki iğne birşey vururlar. İkinci aynı anda oluyorsun.
Zaten bazı sıkıntılı olunca hamilelik çok rahatsız ediyor bebek sürekli bir ağrı
Ne mutlu uğurlu gelse herkes kalsa ne kadar sevinirimAhh canım benim iyi ki varsın Rabbin en kısa zamanda sanada yaşatsıniyi ki bu topiği yapmışsın uğurundan hamile kaldım kesin
Ben çok üzgünüm ama içimde bir his var bı anda yükselecek diyeKuzum rabbim bi kapıyı kapattıysa daha güzelini açmak içindir sakın üzülme belki sana çifte sevinç verecek belki ikizlerin olacak diğer ay sakın kendini yıpratma vardır rabbimin bildiği çok zordur çok haklısın ama sen güçlü kalmaya çalış lütfen
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Bende böyle düşünüyorum kimyasal olblr tamam onu anladık ama adet olmadın bu da güzel birşey bu şekilde düşünüp beklemek ya artarsa annesine tutunmaya devam ederse Allah isterse olur. Ben bu durumda doktora gitmeni tavsiye ederim.Çok eskiden yazılmış böyle birşey gördüm sevindim açıkçası yarın belli olur düşerse beta ordan anlaşılır
Acilde dediyse sen onları hiç takma onlar hep gıcık sen beni dinle yarın doktoruna koşİçimde değişik bir his var sanki yükselecek gibi hissediyorum acilde gittiğim doktor beta takibi yapalım bile demedi salladi beni resmen
Kuzum kadın doğuma Perşembe gününe randevu alabildim kendi doktoruma su an gidemiyorum maddi durumlar kaynaklı perşembeye kadar da çatlarim en azından sağlık ocağına gideyim diyorum olmaz mıBende böyle düşünüyorum kimyasal olblr tamam onu anladık ama adet olmadın bu da güzel birşey bu şekilde düşünüp beklemek ya artarsa annesine tutunmaya devam ederse Allah isterse olur. Ben bu durumda doktora gitmeni tavsiye ederim.Boşver sağlık ocağını onlar pek birşey anlayamaz betaya göre konuşur. Sen doktora git seni farklı yönlendirme de bulunabilir fikir al ondan
kuzum inş.bebişin seninledir üzüldükçe o da etkileniyor inş.güzel haberlereBen çok üzgünüm ama içimde bir his var bı anda yükselecek diyekendimi hazirlamam lazım kanamam başlayınca halim ne olacak acaba
İşte canım onlar muayene ederken ancak beta takibi yapıyor. Ahh kuzum şu maddi taraf insanı zaten kötü yapıyor ne diyim ki.Kuzum kadın doğuma Perşembe gününe randevu alabildim kendi doktoruma su an gidemiyorum maddi durumlar kaynaklı perşembeye kadar da çatlarim en azından sağlık ocağına gideyim diyorum olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?