Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında vazgecmesen mi? Belki bir ilac verir bebek tutunsun diye bilmiyorum ki

Ayy inşallah hayırlısı olur senin için canımmm

Kizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Aklımdasın birşey yazmak çok istedim ne desem bilemedim fazla inşllah adet olmazsın bir mucize olmasını çok isterim vazgeçme istersen git doktoruna muayene ol. Durumunu anlat belki iğne birşey vururlar. İkinci aynı anda oluyorsun.
Zaten bazı sıkıntılı olunca hamilelik çok rahatsız ediyor bebek sürekli bir ağrı

Çok eskiden yazılmış böyle birşey gördüm sevindim açıkçası yarın belli olur düşerse beta ordan anlaşılır

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-02-19-23-42-13.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 51
Ben çok üzgünüm ama içimde bir his var bı anda yükselecek diye kendimi hazirlamam lazım kanamam başlayınca halim ne olacak acaba

Merhaba adetime 13 gün var yumurtlama günü ve catlma günü degerlendirdik. Sol kasıkta ara sıra ağrı hissediyorum. Ne zman test versem

Çok eskiden yazılmış böyle birşey gördüm sevindim açıkçası yarın belli olur düşerse beta ordan anlaşılır
Bende böyle düşünüyorum kimyasal olblr tamam onu anladık ama adet olmadın bu da güzel birşey bu şekilde düşünüp beklemek ya artarsa annesine tutunmaya devam ederse Allah isterse olur. Ben bu durumda doktora gitmeni tavsiye ederim. Boşver sağlık ocağını onlar pek birşey anlayamaz betaya göre konuşur. Sen doktora git seni farklı yönlendirme de bulunabilir fikir al ondan

Kuzum kadın doğuma Perşembe gününe randevu alabildim kendi doktoruma su an gidemiyorum maddi durumlar kaynaklı perşembeye kadar da çatlarim en azından sağlık ocağına gideyim diyorum olmaz mı

Ben çok üzgünüm ama içimde bir his var bı anda yükselecek diye kendimi hazirlamam lazım kanamam başlayınca halim ne olacak acaba
kuzum inş.bebişin seninledir üzüldükçe o da etkileniyor inş.güzel haberlere

Benim de hala kahverengi akıntım geliyor dün adet olmam gerekiyordu. Test de yapamadım adet dısında belirti de yok.adetten iki gün önce de kırmızı leke gelmişti anlamadım vücudum oyun mu oynuyor. Yarın da olmazsam doktora gideceğim. Acaba kahverengi akıntısı olup hamile olan var mı

Kuzum kadın doğuma Perşembe gününe randevu alabildim kendi doktoruma su an gidemiyorum maddi durumlar kaynaklı perşembeye kadar da çatlarim en azından sağlık ocağına gideyim diyorum olmaz mı
İşte canım onlar muayene ederken ancak beta takibi yapıyor. Ahh kuzum şu maddi taraf insanı zaten kötü yapıyor ne diyim ki. Perşembeye kadar bekle madem sağlık ocağına yaptır artış olacak mı benim içimde artacak hissi varya neden bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…