Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S seleny0
@Zhrsrkn
@085
@Guldenizes
@usluellff
Bugün bat günü olan arkadaşlar var mı sizlerden güzel haberler
Canım benim siklus bu ay şaştı buraya da yazmıştım geç yumurtlama gördüm o yüzden bat tarihim 6 7 mayıs gibi olacak. Ama bugün kasık ağrılarım başladı sanırım regl yaklaşıyo ve aniden şişkinlik oldu regl öncesi kilo artışı olur ya ödemden ötürü 1,5 kilo dünden bugüne şiştim baya da karnım özellikle.

Clearblue al canım, biraz pahalı ama çok net gösteriyor.... Hadi inş pozitifti, bekliyorum sonucunu merakla.

Kızlar ya benim sat 10 nisan 23 nisanda da tahmini yumurtlama (akıntıdan anladım) ve 23 nisandan beri göğüslerim şiş acıyor yürürken falan bu normal mi 10gündür geçmemesi bide kasıklarımda hafif ağrılar var test yapsam varsa gebelik çıkar mı? Pko var Bat da tam belli değil

Tamam olunca yazarsın ben sorarım merak ediyorm oruçlu musun bolca su içseydin şişliğine iyi gelirdi test yaptın mı peki? Belki olmazsın

Tamam olunca yazarsın ben sorarım merak ediyorm oruçlu musun bolca su içseydin şişliğine iyi gelirdi test yaptın mı peki? Belki olmazsın
orucum aynen canım iftarla sahur arası elimden geldiğince içmeye çalışıyorum. Ya inşallah olmam bu aydan baya umutluydum aslında ama bugün kasık ağrılarım ve regl öncesi şişkinliğim olunca oturdum ağladım hatta sabah test yapmadım tek çizgi görmek beni çok üzüyo bat gününü bekleyeceğim diye kendime söz verdim

Bu arada yeni tatlış annelerimiz hayırlı olsun sizin elinizi hiç bırakmayan hayırlı evlatlarınız olsun inşallh. Sizlere bir sorum var bata yakın şişkinliğiniz oldu mu? Ve regl öncesi olan ani 1 1.5 kilo artışı gibi karın şişkinliği özellikle. Bir umut soruyo insan

Kızlar ovülasyon testleri hergün aynı saatte yapılmak zorundamı aldığım yer 12 ile 5 arası istediğin saatte yapabilirsin demişti hergün aynı saatte denk getiremiyorum malesef kaçırıcam diye korkuyorum bugun biraz daha belirgin gibi testim bir kaç güne pik olur dimi

Eklentiler

• IMG_20210503_121526.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 43
Merhabalar adet tarihim 16 Mayıs ovulasyon testi yaptım 28 29 yumurtlama 30 catlama adetime 12 gün var. Hastanede çalışıyorum beta verdim negatifdi. Biliyorum erken ama merak işte bide bu ayda çok umutluyum
biz testlerle sende betayla erkencilerdensin cnm merak etme yalnız değilsin

hayırlı olsun cnm darısı bizleree inş.

Hayatinizin tümüyle değişeceğini gerçekten değiştiğinde anliyorsunuz yani öncesinde düşünseniz de düşünmeseniz de o an gelmeden doğum yapmadan neyle karşı karşıya oldugunuzu anlayamazsiniz. O yüzden rahat olun bence gebeliğin hatta gebelige hazırlanmanin keyfini çıkarın.

test yap cnm varsa çıkar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…