- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Tatlım transfer oldum 9. Günü bugünKuzum varya çizgi geçtimi adeti
Canım benim siklus bu ay şaştı buraya da yazmıştım geç yumurtlama gördüm o yüzden bat tarihim 6 7 mayıs gibi olacak. Ama bugün kasık ağrılarım başladı sanırım regl yaklaşıyoS seleny0
@Zhrsrkn
@085
@Guldenizes
@usluellff
Bugün bat günü olan arkadaşlar var mı sizlerden güzel haberler
Clearblue al canım, biraz pahalı ama çok net gösteriyor.... Hadi inş pozitifti, bekliyorum sonucunu merakla.Nrw canım aradım yok yapmıyoz dedi kadın doktorunda aldım randevuyu perşembe günü bakalımtestlerde bi koyulaşmadı birazdan dmden alıp geleyim 4 gün önce yapılabilenlerden bakalım bu çubukları Amazondan almıştım öylesine bi koyu göstermedi hep silik gölge
var gibi sanki, kan tahlili yaptırdınız mı...Tatlım transfer oldum 9. Günü bugün
Netleşir kan verip takip etmenizde fayda varTesekkur ederim bat 7 mayis 4 gunum var ozamana kadar dahada netlesir sanirim
AminnnAllah saglkla kavustursun
Teşekkürler canım 1 gün gecikince yaptım testi :)Hayırlı uğurlu olsun canım masallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim t masallahi var bat’ın geçince mi yaptın kaçıncı günü kuzum
Var var sen kanı ne zaman vercksn cnmİnşallh canım ya inşallah bak bide böyle çektim
Ya masallah yaaa benimde bu ay ki düşüncem geçince yapmak hadi hayırlısı herseyin belirtin ne zaman basladi kuzum nelerdiTeşekkürler canım 1 gün gecikince yaptım testi :)
Tamam olunca yazarsın ben sorarım merak ediyormCanım benim siklus bu ay şaştı buraya da yazmıştım geç yumurtlama gördüm o yüzden bat tarihim 6 7 mayıs gibi olacak. Ama bugün kasık ağrılarım başladı sanırım regl yaklaşıyove aniden şişkinlik oldu regl öncesi kilo artışı olur ya ödemden ötürü 1,5 kilo dünden bugüne şiştim baya da karnım özellikle.
orucum aynen canım iftarla sahur arası elimden geldiğince içmeye çalışıyorum. Ya inşallah olmam bu aydan baya umutluydum aslında ama bugün kasık ağrılarım ve regl öncesi şişkinliğim olunca oturdum ağladım hatta sabahTamam olunca yazarsın ben sorarım merak ediyormoruçlu musun bolca su içseydin şişliğine iyi gelirdi test yaptın mı peki? Belki olmazsın
Yarın sabahVar var sen kanı ne zaman vercksn cnm
biz testlerle sende betayla erkencilerdensin cnm merak etme yalnız değilsinMerhabalar adet tarihim 16 Mayıs ovulasyon testi yaptım 28 29 yumurtlama 30 catlama adetime 12 gün var. Hastanede çalışıyorum beta verdim negatifdi. Biliyorum erken ama merak işte bide bu ayda çok umutluyum
hayırlı olsun cnm darısı bizleree inş.Merhaba kizlar 5 gun once kan verdim yumurtlamanin 6.gunuydu sonuc 0,100 cikti ama icimdeki his hic kaybolmadi bugun test yaptim sonuc silikte olsa cift cizgi emin olmak icin 2 farkli test yaptim biri erken gebelik testi biride normal kaset test sukurler olsun rabbim isteyen herkeze su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine tez vakitte nasip etsinEki Görüntüle 2840254
Yok yarın bende eğer olmasa çıkmazdı testte diye düşünüyorumvar gibi sanki, kan tahlili yaptırdınız mı...
Hayatinizin tümüyle değişeceğini gerçekten değiştiğinde anliyorsunuz yani öncesinde düşünseniz de düşünmeseniz de o an gelmeden doğum yapmadan neyle karşı karşıya oldugunuzu anlayamazsiniz. O yüzden rahat olun bence gebeliğin hatta gebelige hazırlanmanin keyfini çıkarın.İlk kez bebek sahibi olacaklara sorum var. Kızlar peki hepiniz heyecanla bebek bekliyorsunuz ama hiç korkmuyor musunuz hayatınız tümüyle değişecekya yetemezsem, hakkıyla annelik yapamazsam, bunalirsam falan gibi endişeleriniz hiç olmuyor mu?
test yap cnm varsa çıkar inş.Kızlar ya benim sat 10 nisan 23 nisanda da tahmini yumurtlama (akıntıdan anladım) ve 23 nisandan beri göğüslerim şiş acıyor yürürken falan bu normal mi 10gündür geçmemesi bide kasıklarımda hafif ağrılar var test yapsam varsa gebelik çıkar mı? Pko var Bat da tam belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?