geç döllenmeyse yükselir cnm yumurtlama gününü biliyormusunBen bugün kan verdim 2den küçük çıktı.sat 4nisan/bat 2 Mayıs bu saatten sonra bhcg yükselir mi yoksa gebe kalmiş olsaydım çıkar mıydı?
Bugün yumurtlamanın 11.gunu ozaman değil mi ? MaşallahMerhaba kizlar 5 gun once kan verdim yumurtlamanin 6.gunuydu sonuc 0,100 cikti ama icimdeki his hic kaybolmadi bugun test yaptim sonuc silikte olsa cift cizgi emin olmak icin 2 farkli test yaptim biri erken gebelik testi biride normal kaset test sukurler olsun rabbim isteyen herkeze su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine tez vakitte nasip etsinEki Görüntüle 2840254
Aynen bugun 11.gun 5 gibi esimle gidicem insaallah 3.gebelik olucak ama ilk gibi heyecanliyim umarim yolunda gider herseyBugün yumurtlamanın 11.gunu ozaman değil mi ? Maşallahbenim gibi umudu olmayanlara umut oldunuz.. inşallah değeriniz artar giderek tekrar ne zaman kan vereceksiniz?
18 nisan sanırım yumurtlama testi yapmadım ama hesaplamaya göre 15 ve 18 değerlendirdim bu saatten sonra değişiklik olur mu?geç döllenmeyse yükselir cnm yumurtlama gününü biliyormusun
İyi yapmışsın insan bir rahatlıyor varsa yoksa içi boşalıyororucum aynen canım iftarla sahur arası elimden geldiğince içmeye çalışıyorum. Ya inşallah olmam bu aydan baya umutluydum aslında ama bugün kasık ağrılarım ve regl öncesi şişkinliğim olunca oturdum ağladım hatta sabahtest yapmadım tek çizgi görmek beni çok üzüyo bat gününü bekleyeceğim diye kendime söz verdim
aynen kuzum benimde yumurtlamanın 11.günü adet günüm 7.gün bende test yaptım negatifti yarın dananın kuyruğu kopacak kısmet bakalım pozitifi görebilecekmiyimBugün yumurtlamanın 11.gunu ozaman değil mi ? Maşallahbenim gibi umudu olmayanlara umut oldunuz.. inşallah değeriniz artar giderek tekrar ne zaman kan vereceksiniz?
adet olmadıysan umut vardır cnm inş.güzel haberini alırız18 nisan sanırım yumurtlama testi yapmadım ama hesaplamaya göre 15 ve 18 değerlendirdim bu saatten sonra değişiklik olur mu?
bende yumurtlamadan sonra sadece adet belirtisi ve çok üşüme var başka bi belirtim yok cnm yarın test yapacağım inş.çıkar dua et bizleredeYumurtlama gununden itibaren devam eden adet olucakmisim gibi olan agrimin disinda hic bir belirtim olmadi akintim dahi olmadi hatta adetten bi kac gun once baslayan gogus hassasiyetim bile olmadi aksine yumusaklik hissettim yani gunu gelmeyipte belirtisi olmayan arkadaslarim uzulmeyin herkezde ayni belirtiler olucak diye bisey yok
insallah hepimizin hayırlısıyla güzle haberleri olur sağolunadet olmadıysan umut vardır cnm inş.güzel haberini alırız
Hayırlı uğurlu olsun canımMerhaba kizlar 5 gun once kan verdim yumurtlamanin 6.gunuydu sonuc 0,100 cikti ama icimdeki his hic kaybolmadi bugun test yaptim sonuc silikte olsa cift cizgi emin olmak icin 2 farkli test yaptim biri erken gebelik testi biride normal kaset test sukurler olsun rabbim isteyen herkeze su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine tez vakitte nasip etsinEki Görüntüle 2840254
Evet bak bunu atlamisim bende de usume vardi ama oructan oldugunu dusundum hep dualarimdasiniz Rabbim sizlerede sizler gibi evlat sahibi olmak isteyenlerede tez vakitte nasip etsin insaallahbende yumurtlamadan sonra sadece adet belirtisi ve çok üşüme var başka bi belirtim yok cnm yarın test yapacağım inş.çıkar dua et bizlerede
Canım nasıl 7 Mayıs oluyor?7 Mayıs olarak görünüyor ama önce ve ya sonra olur mu bilemem
Hayırlı uğurlu olsun canım
amin tüm isteyenlere inşallah sormak istediğim bişey var şişkinliğin oldu mu ve normal regl dönemlerinde de
Bat gününe 5 gün kala kasık ağrısı oldu, hala arada yokluyor. Göğüslerim biraz şiş. Akıntım var. O şekilde canım adet olucam sandım bende, hamileyim dediğim bir belirtim olmadı. Hatta oruç tutuyorum yarından itibaren tutmam artıkYa masallah yaaa benimde bu ay ki düşüncem geçince yapmak hadi hayırlısı herseyin belirtin ne zaman basladi kuzum nelerdi
Bende yumurtlama tarihinden beri adet olucakmışım gibi hissediyorum daha var bat tarihine bakalımYeni annişler şişkinlik olmadı mı ya olmuyor mu yani
Tesekkur ederim dikkatimi ceken bi siskinlik olmadi zaten zayif biri degilim birde malum ramazan oruc oluyoruz aksamda yemek sonrasi normal bi siskinlik yasiyodum harici bisey dikkatimi cekmedi regl donemimde ilk 3 gun cok siskinlik olur bende amaHayırlı uğurlu olsun canım
amin tüm isteyenlere inşallah sormak istediğim bişey var şişkinliğin oldu mu ve normal regl dönemlerinde de olur muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?