Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok doktor vermedi ben kendim aldım . Doktora erişmek kolay olsa tabi o şekilde daha net olur herşey.

Birde komik gelicek ama az once burda okurken denk geldim dogal yontemlerle gebelik testine tabi oyle parmak olayi mantikli gelmedi bana ama dun nette gordugum bi kac yontemi denemistim biri seker ile olan biri limon biride camasir suyu 3 u de pozitif gosterdi ama bilimselligi kanitlanmamis seyler tesadufmuydu gebe olmayan birindede ayni sonuclar cikarmiydi bilemem

Tesekkur ederim dikkatimi ceken bi siskinlik olmadi zaten zayif biri degilim birde malum ramazan oruc oluyoruz aksamda yemek sonrasi normal bi siskinlik yasiyodum harici bisey dikkatimi cekmedi regl donemimde ilk 3 gun cok siskinlik olur bende ama
Anldım canım öncesinde şişkinlik başlıyo bende herkeste garklı tabi sende böyle bir durum olmuyormuş zaten. Bu regl ce hamilelik belirtileri aynı olmadaymış keşke

Hergün aynı saatte yaparsan daha net ve belirgin sonuç alabilirsin. Farklı saatlerde olunca bazen yanıltıcı siliklikler olabiliyor. O da acaba kaçırdım mı ki diye akılda soru işaretleri oluyor.Olabildiğince aynı saat dilimlerine getirmeye çalış bence. Henüz pik olmamış yarın tekrarla testini, olabilir gibi duruyor

he anladm tamam ovulasyon testi ne zman yapiliyo ben hc yapmadm net cvp vryomu ne die aliyoruz eczaneden bn onumzdeki ay yumurtlamaya yakin alsm ne zmn yparm 17 nde regl oluyrm bn gecn ay ve digr ay ayni tarhte geldi
Adet bitimi başlıyorsun ilk defa yapacaksan internette bir gebenin günlüğü diye sayfa var ordan almanı tavsiye ederim ben ordan aldim ve cok yardim etti nasil kullanmam ne yapmam gerektiğini ben adet bitimi başladım 5 6 gün sonra yumurtlama gördüm bu herkeste değişiyor ovulasyon testi ile ne zaman yumurtladigini görürsen gebelik sandim artar ilişki acısından ❤

Kızlar ben oruç tutuyorum bişey olur mu acaba halsizliğim var sadece ?
dinlen bol bol cnm vucut yeni duruma aılışmaya çalıştığından orucunda etkisiyle halsizlik olur çok etkikiyorsa tutmayabilirsin cnm

Bendede kabızlık var 2 hafta sonra dahiliye kontrollerim var ☹ hic kullanmim folibolu ben kendi kafama göre valla kuzum benim kanamam hic gelmedi 10 gun kullandım ilaç bitti 3 gun sonra kanamam meydana geldi hatta ilk baş et parçası koptu biriken pis kan di heralde bazıları kan gelince bırak diyor eğer 5 gun kullandıysan zaten bazılarına öyle veriyolarmis ben 10 gun duyunca bi panik olmuştum ama çok şükür ilaç bitince reglim gelmişti

Hiç ümitsizliğe kapılma canım belirti yaşamadan bile o kadar hamile kalan arkadaşlar var ki hiç belli olmaz çok kaptırmadan pozitif düşünelim inşaallah pozitif görürüz sonuçları da
Öyle tabi canım inşallah bu ay hayırlı gelir hepimize Direk regl belirtileri olunca insanın ümidi kırılıyo işte

Kansızlık olcakti ☺ Yusra-61

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım benim acaba regl yi bekleyip mi gitsem doktora
Bence regli bekle muayene için zaten tekrar regli günü çağıracak seni canım
Bugünkü test daha silik .. içimde çözemediğim durumlar
Ya ama aynı saatte mi yaptın o da var?
Eki Görüntüle 2840411 Kızlar çatlamış bugün dimi sizce kaç saat oluyordur
Akşama tam silinmesi daha hafif kalır canım çatlamış bence akşama yap. Sen aynı saatte mi yapıyorsun bunları?

Cok saol canm

Evet canım aynı saatte yapıyorum öğlen 2 gibi genelde. Ama 12. Gün akşam üstü 6 gibi yapmıştım çok daha koyu çıkmıştı . Resimdeki gibi. Dünde koyu seyretti. Bugün soluklaşma başlamış ince ince karnım ağrıyor zaten

Eklentiler

• 70D67178-72E6-4ED8-AA5D-45FCF0A35E35.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 28
Kız baksana test bu internetten aldım dandik bir şey, hassasiyeti falan bile yazmıyor, tarihi eser gibi daha önce kullanan var mı bundan??
Eki Görüntüle 2838514
Ben de geçen ay yorumlara bakarak netten almıştım. Hamileliğini bununla öğrenenler vs olmuş. Ama bana Negatif gösterdi, senin gibi inanmayıp eczaneden erken gebelik almıştım. Onda hayali çizgi çıkınca. Netten aldığım kesin dandiktir diyip inanmadım. Sonuç adet oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…