Yok doktor vermedi ben kendim aldım . Doktora erişmek kolay olsa tabi o şekilde daha net olur herşey.Canım genelde pik oluyor bazen pik çıkmaması işte yumurtanın gelişmesini engelliyor çok yumrta varken napsın ovulasyon da zor olur. Bu işte pes etmemek en mantıklısıkapsülü doktor mu verdi? Arkadaşımız gitsin bakalım biz şimdi ne dersek boş belki başka şeydir. Enfeksiyon varsa o zaman bile ovulasyon pik olmazmış neler var neler
Ben de bugün kasık ağrılarım başlayınca bir ümitsizlik doldumBende yumurtlama tarihinden beri adet olucakmışım gibi hissediyorum daha var bat tarihine bakalım
Anldım canım öncesinde şişkinlik başlıyo bende herkeste garklı tabi sende böyle bir durum olmuyormuş zaten. Bu regl ce hamilelik belirtileri aynı olmadaymış keşkeTesekkur ederim dikkatimi ceken bi siskinlik olmadi zaten zayif biri degilim birde malum ramazan oruc oluyoruz aksamda yemek sonrasi normal bi siskinlik yasiyodum harici bisey dikkatimi cekmedi regl donemimde ilk 3 gun cok siskinlik olur bende ama
Bugünkü test daha silik ..Devam et canım bende genelde akıntı vesaire takip daha çok ederim bu durumda garanti olsun diye
Hiç ümitsizliğe kapılma canım belirti yaşamadan bile o kadar hamile kalan arkadaşlar var ki hiç belli olmaz çok kaptırmadan pozitif düşünelim inşaallah pozitif görürüz sonuçları daBen de bugün kasık ağrılarım başlayınca bir ümitsizlik doldum
Hergün aynı saatte yaparsan daha net ve belirgin sonuç alabilirsin. Farklı saatlerde olunca bazen yanıltıcı siliklikler olabiliyor. O da acaba kaçırdım mı ki diye akılda soru işaretleri oluyor.Olabildiğince aynı saat dilimlerine getirmeye çalış bence. Henüz pik olmamış yarın tekrarla testini, olabilir gibi duruyorKızlar ovülasyon testleri hergün aynı saatte yapılmak zorundamı aldığım yer 12 ile 5 arası istediğin saatte yapabilirsin demişti hergün aynı saatte denk getiremiyorum malesef kaçırıcam diye korkuyorum bugun biraz daha belirgin gibi testim bir kaç güne pik olur dimi
Adet bitimi başlıyorsun ilk defa yapacaksan internette bir gebenin günlüğü diye sayfa var ordan almanı tavsiye ederim ben ordan aldim ve cok yardim etti nasil kullanmam ne yapmam gerektiğinihe anladm tamam ovulasyon testi ne zman yapiliyo ben hc yapmadm net cvp vryomu ne die aliyoruz eczaneden bn onumzdeki ay yumurtlamaya yakin alsm ne zmn yparm 17 nde regl oluyrm bn gecn ay ve digr ay ayni tarhte geldi
Şu an yumurtlaman pik yapmış yarın testini tekrarlamalısın. Muhtemelen yarın çatlar.Eki Görüntüle 2840411 Kızlar çatlamış bugün dimi sizce kaç saat oluyordur
dinlen bol bol cnm vucut yeni duruma aılışmaya çalıştığından orucunda etkisiyle halsizlik olur çok etkikiyorsa tutmayabilirsin cnmKızlar ben oruç tutuyorum bişey olur mu acaba halsizliğim var sadece ?
Bendede kabızlık var 2 hafta sonra dahiliye kontrollerim var ☹ hic kullanmim folibolu ben kendi kafama göre valla kuzum benim kanamam hic gelmedi 10 gun kullandım ilaç bitti 3 gun sonra kanamam meydana geldi hatta ilk baş et parçası koptu biriken pis kan di heralde bazıları kan gelince bırak diyor eğer 5 gun kullandıysan zaten bazılarına öyle veriyolarmis ben 10 gun duyunca bi panik olmuştum ama çok şükür ilaç bitince reglim gelmiştiİyi olur canım. Folbiol ağır bende kansızlık da var doktor ona da takviye olarak verdi.Zaten ne olsa birşeye sebeb oluyor başına başka iş açma.
Birşey soracağım esra benim şimdi hafif kanamam olmaya başladı ilacı hep bitireyim mi yoksam bırakayım adetim sökülür mü? Buradan başka arkadaşım kanaman olunca bırak demişti amaanlayamadım burasını.?
Öyle tabi canım inşallah bu ay hayırlı gelir hepimizeHiç ümitsizliğe kapılma canım belirti yaşamadan bile o kadar hamile kalan arkadaşlar var ki hiç belli olmaz çok kaptırmadan pozitif düşünelim inşaallah pozitif görürüz sonuçları da
Kansızlık olcakti ☺Bendede kabızlık var 2 hafta sonra dahiliye kontrollerim var ☹ hic kullanmim folibolu ben kendi kafama göre valla kuzum benim kanamam hic gelmedi 10 gun kullandım ilaç bitti 3 gun sonra kanamam meydana geldi hatta ilk baş et parçası koptu biriken pis kan di heralde bazıları kan gelince bırak diyor eğer 5 gun kullandıysan zaten bazılarına öyle veriyolarmis ben 10 gun duyunca bi panik olmuştum ama çok şükür ilaç bitince reglim gelmişti
Bence regli bekle muayene için zaten tekrar regli günü çağıracak seni canımverdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım benim acaba regl yi bekleyip mi gitsem doktora
Ya ama aynı saatte mi yaptın o da var?Bugünkü test daha silik ..içimde çözemediğim durumlar
Akşama tam silinmesi daha hafif kalır canım çatlamış bence akşama yap. Sen aynı saatte mi yapıyorsun bunları?Eki Görüntüle 2840411 Kızlar çatlamış bugün dimi sizce kaç saat oluyordur
Cok saol canmAdet bitimi başlıyorsun ilk defa yapacaksan internette bir gebenin günlüğü diye sayfa var ordan almanı tavsiye ederim ben ordan aldim ve cok yardim etti nasil kullanmam ne yapmam gerektiğiniben adet bitimi başladım 5 6 gün sonra yumurtlama gördüm bu herkeste değişiyor ovulasyon testi ile ne zaman yumurtladigini görürsen gebelik sandim artar ilişki acısından ❤
Evet canım aynı saatte yapıyorum öğlen 2 gibi genelde. Ama 12. Gün akşam üstü 6 gibi yapmıştım çok daha koyu çıkmıştı . Resimdeki gibi. Dünde koyu seyretti. Bugün soluklaşma başlamış ince ince karnım ağrıyor zatenBence regli bekle muayene için zaten tekrar regli günü çağıracak seni canım
Ya ama aynı saatte mi yaptın o da var?
Akşama tam silinmesi daha hafif kalır canım çatlamış bence akşama yap. Sen aynı saatte mi yapıyorsun bunları?
Ben de geçen ay yorumlara bakarak netten almıştım. Hamileliğini bununla öğrenenler vs olmuş. Ama bana Negatif gösterdi, senin gibi inanmayıp eczaneden erken gebelik almıştım. Onda hayali çizgi çıkınca. Netten aldığım kesin dandiktir diyip inanmadım. Sonuç adet oldum.Kız baksana test bu internetten aldım dandik bir şey, hassasiyeti falan bile yazmıyor, tarihi eser gibidaha önce kullanan var mı bundan??
Eki Görüntüle 2838514
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?