Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen kuzum benimde yumurtlamanın 11.günü adet günüm 7.gün bende test yaptım negatifti yarın dananın kuyruğu kopacak kısmet bakalım pozitifi görebilecekmiyim
Benim bugun 9.gunu testim negatif çıktı bakalım bende yarın tekrar edeceğim aslında hiç umudum yok belirtim de yok ama nasip tâbi herşey

Anladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için peki bel agrin oldu mu bata 5 gün kala rabbim bizlere de hayirlisiyla nasip etsin inşallah yaaa

Değeriniz çıkınca beni de etiketler misin? Birde hamile olduğunuzu hissetmenize sebep olan neydi? Yani belirtiniz var mıydı?
Biraz teknoloji ozurluyum yapabilirsem etiketlerim tabiki 3. Farkli testide yaptim silikte olsa ondada cikti umarim yanilmiyorumdur tek belirtim suphe duydugum yumurtaliklarimdaki adet olucakmisim gibi olan agri oldu normalde adetin ilk gunu agrim olur oda hafif bu farkli sizlama gibi bi agriydi digerlerindede aynisi olmustu

Şimdi doktoruna de dahiliyeye o eksik vitamin varsa test yapar hatta bu eksik şu folik asit al diyebilir.

Doktor 10 gün kullan dedi de ondan kafam şey etti zaten perşembe bitiyor ilaç. Kanama az oldu Dahalık birşeyim yok. Taksit taksit gelecek galiba bu 6 günüm bugün. En iyisi doktoru artarsa kanama bırakayım olacağı varsa olur. Artlmazsa devam edeyim 4 gün kalmış şuracık da.

Seninki 12.gün koyu 14.gün çatlamaya koyulmuş ya. Bu attığın kaçıncı gün testi?

Öyle tabi canım inşallah bu ay hayırlı gelir hepimize Direk regl belirtileri olunca insanın ümidi kırılıyo işte
Haklıısn ama moral çok önemli diyor gebe kalan herkes bende ondan elimden geldiğince morali yüksek tutmaya çalışıyorum sende öyle yap ki en kısa zamanda iyi haberlerini alalım inşaallah

Anladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için peki bel agrin oldu mu bata 5 gün kala rabbim bizlere de hayirlisiyla nasip etsin inşallah yaaa
Bende bel ağrısı olmadı. İş yaptığım zaman sırtım ağrıyordu, 2 kere de sol bacağıma ağrı girdi üstüne basamadım sonra hemen düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…