- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Değeriniz çıkınca beni de etiketler misin? Birde hamile olduğunuzu hissetmenize sebep olan neydi? Yani belirtiniz var mıydı?Aynen bugun 11.gun 5 gibi esimle gidicem insaallah 3.gebelik olucak ama ilk gibi heyecanliyim umarim yolunda gider hersey
Ay evet tam zamanında pasif olduO değil de aklım @Selizay da. Kız bugün kontrole gidecekti. Ulaşamıyoruz daakşamdan beri onu düşünüp düşünüp üzülüyorum
Benim bugun 9.gunu testim negatif çıktıaynen kuzum benimde yumurtlamanın 11.günü adet günüm 7.gün bende test yaptım negatifti yarın dananın kuyruğu kopacak kısmet bakalım pozitifi görebilecekmiyim
Anladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için peki bel agrin oldu mu bata 5 gün kalaBat gününe 5 gün kala kasık ağrısı oldu, hala arada yokluyor. Göğüslerim biraz şiş. Akıntım var. O şekilde canım adet olucam sandım bende, hamileyim dediğim bir belirtim olmadı. Hatta oruç tutuyorum yarından itibaren tutmam artık
Teşekkür ederim canımdinlen bol bol cnm vucut yeni duruma aılışmaya çalıştığından orucunda etkisiyle halsizlik olur çok etkikiyorsa tutmayabilirsin cnm
Bol bol su içmen gerekecek kuzum Ama rabbim kabul eylesin tuttuğun orucu darısı bizlere olsun hamislik inslalahKızlar ben oruç tutuyorum bişey olur mu acaba halsizliğim var sadece ?
Biraz teknoloji ozurluyum yapabilirsem etiketlerim tabiki 3. Farkli testide yaptim silikte olsa ondada cikti umarim yanilmiyorumdur tek belirtim suphe duydugum yumurtaliklarimdaki adet olucakmisim gibi olan agri oldu normalde adetin ilk gunu agrim olur oda hafif bu farkli sizlama gibi bi agriydi digerlerindede aynisi olmustuDeğeriniz çıkınca beni de etiketler misin? Birde hamile olduğunuzu hissetmenize sebep olan neydi? Yani belirtiniz var mıydı?
Şimdi doktoruna de dahiliyeye o eksik vitamin varsa test yapar hatta bu eksik şu folik asit al diyebilir.Bendede kabızlık var 2 hafta sonra dahiliye kontrollerim var ☹ hic kullanmim folibolu ben kendi kafama göre valla kuzum benim kanamam hic gelmedi 10 gun kullandım ilaç bitti 3 gun sonra kanamam meydana geldi hatta ilk baş et parçası koptu biriken pis kan di heralde bazıları kan gelince bırak diyor eğer 5 gun kullandıysan zaten bazılarına öyle veriyolarmis ben 10 gun duyunca bi panik olmuştum ama çok şükür ilaç bitince reglim gelmişti
Seninki 12.gün koyu 14.gün çatlamaya koyulmuş ya. Bu attığın kaçıncı gün testi?Evet canım aynı saatte yapıyorum öğlen 2 gibi genelde. Ama 12. Gün akşam üstü 6 gibi yapmıştım çok daha koyu çıkmıştı . Resimdeki gibi. Dünde koyu seyretti. Bugün soluklaşma başlamış ince ince karnım ağrıyor zaten
Amin canım benimBol bol su içmen gerekecek kuzum Ama rabbim kabul eylesin tuttuğun orucu darısı bizlere olsun hamislik inslalah
İnşallah canım birazdan gideceğimClearblue al canım, biraz pahalı ama çok net gösteriyor.... Hadi inş pozitifti, bekliyorum sonucunu merakla.
Hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıkla ilerlesin hamileligin inslalah.Eki Görüntüle 2840430 arkadaşlar 5 dk dolmadan bu şekilde oldu bugün bat'ın 1.günü sevinmem için erken mi
Haklıısn ama moral çok önemli diyor gebe kalan herkes bende ondan elimden geldiğince morali yüksek tutmaya çalışıyorum sende öyle yap ki en kısa zamanda iyi haberlerini alalım inşaallahÖyle tabi canım inşallah bu ay hayırlı gelir hepimizeDirek regl belirtileri olunca insanın ümidi kırılıyo işte
Ya evet bende çok merak ediyorum inşallah güzel haberler almıştır doktordanAy evet tam zamanında pasif olduBende merak ettim sonucu ne oldu acaba
En son attığım 12. Gün akşamüstü canımSeninki 12.gün koyu 14.gün çatlamaya koyulmuş ya. Bu attığın kaçıncı gün testi?
Bende bel ağrısı olmadı. İş yaptığım zaman sırtım ağrıyordu, 2 kere de sol bacağıma ağrı girdi üstüne basamadım sonra hemen düzeldiAnladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için peki bel agrin oldu mu bata 5 gün kalarabbim bizlere de hayirlisiyla nasip etsin inşallah yaaa
Anladım canım bu akşam üstü istersen tekrar yap daha da silinmiş olur benceEn son attığım 12. Gün akşamüstü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?