Bence baya belirgin hayırlı olsun inş kanda da güzel sonuç alırısınızEki Görüntüle 2840430 arkadaşlar 5 dk dolmadan bu şekilde oldu bugün bat'ın 1.günü sevinmem için erken mi
Tamam canım çok teşekkür ederim her türlü bu akşam işe koyulcazAnladım canım bu akşam üstü istersen tekrar yap daha da silinmiş olur bence
Hayırlı olsun darısı isteyen herkese olsun inşallahEki Görüntüle 2840430 arkadaşlar 5 dk dolmadan bu şekilde oldu bugün bat'ın 1.günü sevinmem için erken mi
Çok sağol canımm inşaallahHayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıkla ilerlesin hamileligin inslalah.
İnşaallahHayırlı olsun darısı isteyen herkese olsun inşallah
İnşaallah çok sağolBence baya belirgin hayırlı olsun inş kanda da güzel sonuç alırısınız
Bence sevmelisin hamilesin canımEki Görüntüle 2840430 arkadaşlar 5 dk dolmadan bu şekilde oldu bugün bat'ın 1.günü sevinmem için erken mi
Aynen canım gidince yine testler yaptircamŞimdi doktoruna de dahiliyeye o eksik vitamin varsa test yapar hatta bu eksik şu folik asit al diyebilir.
Doktor 10 gün kullan dedi de ondan kafam şey etti zaten perşembe bitiyor ilaç. Kanama az oldu Dahalık birşeyim yok. Taksit taksit gelecek galiba bu6 günüm bugün. En iyisi doktoru artarsa kanama bırakayım olacağı varsa olur. Artlmazsa devam edeyim 4 gün kalmış şuracık da.
Kolay gelsin inşllh sonuçları güzel olur dilerimTamam canım çok teşekkür ederim her türlü bu akşam işe koyulcaz
Aynen canım gidince yine testler yaptircamvalla kullan istersen doktor bana eger gebrlik varsa koruyucu özelliğide var demisti ilacı kesince yada ilaç bitince regl olursun milli meselemiz oldu senin reglin vala zor geçen ay bende yaşadım şiştim şiştim öldüm bide streste cabasi
Çok soru sordum kusura bakmayınBiraz teknoloji ozurluyum yapabilirsem etiketlerim tabiki 3. Farkli testide yaptim silikte olsa ondada cikti umarim yanilmiyorumdur tek belirtim suphe duydugum yumurtaliklarimdaki adet olucakmisim gibi olan agri oldu normalde adetin ilk gunu agrim olur oda hafif bu farkli sizlama gibi bi agriydi digerlerindede aynisi olmustu
Kızlar cevap alamadım
Kaç kanın canım? Düşük mü değerin çok benimde kansızlık vardı baya ilaç kullandımKansızlık olcakti ☺Yusra-61
Pik canımKızlar cevap alamadım
Evet kesinlikle pik.. bugünü degerlendirinKızlar cevap alamadım
Çatlama günü de değerlendirilmesi gerekiyor dimiPik canım
İnşllah aminnKolay gelsin inşllh sonuçları güzel olur dilerim
Canım yumurtlama öncesi de 2 gün değerlendirildi de sperm az olmaz heralde dimiEvet kesinlikle pik.. bugünü degerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?