- 14 Ocak 2021
- 696
- 469
- 53
Canım sen alttan bi muayene oldun mu yada ultrasonla baktılar mıYaparsın insan ovulasyon da pik görünce bile umudu arrtıyor.
Benim dün gece az geldi bugün de azcık geldi daha yok çook aşırı uykum var bastırıyor oysaki 11.30 da kalktımbastırıyor olcam mı ondan mı bilemedim ateşim de var ne diyor vucudum bana bilmiyorm ama bekliyorum azimle
Olabilir canım, sonuçta bi parazitle aynı işi yapıyor çocuk da. Tüm değerlerini oynatmış olabilirKızlar bişey daha sorcam size dün akşam benden biyokimya içinde kan alındı orda bazı değerlerim yüksek bazıları düşmüş acaba hamilelikle ilgili olabilir mi en son tahlillerimde hepsi normaldi çünkü ?
Galiba öyle canım ben şaşırdım 2 ay önce bakılmıştı hepsi doktorda gebeliği görünce diğerlerine bakmadı benim de dikkatimi çektiOlabilir canım, sonuçta bi parazitle aynı işi yapıyor çocuk da. Tüm değerlerini oynatmış olabilir
Canım benimde böyle oluyor duşa girip karnıma sıcak su tuttup masaj yapıyordum 1-2 gün böyle yaptım sonra sökülmüştü aklında olsunYaparsın insan ovulasyon da pik görünce bile umudu arrtıyor.
Benim dün gece az geldi bugün de azcık geldi daha yok çook aşırı uykum var bastırıyor oysaki 11.30 da kalktımbastırıyor olcam mı ondan mı bilemedim ateşim de var ne diyor vucudum bana bilmiyorm ama bekliyorum azimle
Ay çok pardonCanım nasıl 7 Mayıs oluyor?Haziran mı dmeek istedin?
Benimde senin gibi oldu degerlendir ozaman canin kaçırma bugunuDün yumurtlamaydi eşit çizgiydi bugün daha köyü T YANİ Pik ben dünden sonra çatlar pike ulaşmaz sanıyodum bugün pik yapmış çatlamamış
Bende gidince tahlil yaptircam kaç olmuş öğrenirim ayyy spora başlasam bi an önce kilom sabit kalıyordu deli gjbigibi hersey i yiyordum bebe olmazsa spor artı iş bakcam kafa dağıtım daha yeni doğal yollarla bekliyorum inşallah güzel haberler alırım bat yaklaşıncaBaya düşmüş ya o zamana senin benim de 120 ydi d vitaminim 6,30 du. Saç dökülmesi sebebiyle gittim dahiliye doktorum vitaminlerimin düşük olduğundan olur dedi.Ama ben hata yaptım ilk kanım düştüğünde ilaçlarımı almadım 1 sene sonra daha pis düşükle geldi. Benimde babamda var ama şuan harika değerleri babam benden iyi.
Ben zayıflamak Adına biraz sağlıksız beslendim ama zayıfladımbirde çok yemem ben herşeyi seçerim pislik bir yapım var en azından zayıflamayı başardım sonra doktora gittim ilaçlar yedim iğneler vuruldum 3 ay kullandım bu ay randevu bulayım tekrar gidecem nasıl olmuş değerlerim aslında beslenmek önemli birde böyle sorunun varsa kan yapan besin takviye vitamin almak çok iyi. Birde doktorum bu tekrar ediyorsa arada iğne al vurun dedi abartılacak birşey değil bakım iyi yaparsan hal olur şeyler biz kadınlar biraz fazla olblyrz regli dönemi normal kanamam olur normalde ama kimyasal olmuştu o zaman çok pis gelmişti o da kansızlığıma Neden oldu
Adetim 23 nisandı, senin 22 nisan mı? Bak bu da benim ovulasyon testim. Yarın çatlar mı acaba yoksa yarında pik mi devam eder? Dünden önce değerlendirdim, bugün değerlendiricem bi de yarınki ovulasyon durumuna göre bakicam. Sonra seninle ayni zamanda test yaparızDünü değerlendirdim bugünü de değerlendircem salıdan sonra tekrar değerlendirme şansımız yok umarım olur
Bendede o ağrılar var ama göğüslerde yok sizde var mı göğüs hassasiyeti?Biraz teknoloji ozurluyum yapabilirsem etiketlerim tabiki 3. Farkli testide yaptim silikte olsa ondada cikti umarim yanilmiyorumdur tek belirtim suphe duydugum yumurtaliklarimdaki adet olucakmisim gibi olan agri oldu normalde adetin ilk gunu agrim olur oda hafif bu farkli sizlama gibi bi agriydi digerlerindede aynisi olmustu
Bu çatlama iğnesini herkese yapıyolar mi doktora gidip ne demek lazım acaba problem oluncami çatlama iğnesi yapıyolar merak ettimYusra canım bu gün Dr kontrolüne gittim yumrutalarin biri 19 mm biri 16 mm olmuş çatlatma ignesini vurduk bu günden itibaren 13 gün say sonra tahlil yaptir dedi eşim de tutturmuş yarın vurul iğneyi diğeri de büyüsün ikiz olsun
Sağolasın canimcim şükür hamdolsun yinede halimezeTamam canım bazen zorlamamak lazım en iyisi canımnasılsın başka iyi misin?
Baya memnun olanlar var bende bundan almayı düşünüyorum benim ki aylık ve 80 lira bu 3 aylık aynı fiyat daha avantajlıKızlar solgar’ın folik asidini kullanan var mı?Eki Görüntüle 2840487
Evet herkes çok memnun Trendyol da 63 tl düşmüş bu ay onu almayı düşünüyorumBaya memnun olanlar var bende bundan almayı düşünüyorum benim ki aylık ve 80 lira bu 3 aylık aynı fiyat daha avantajlı
Çok sağol inşaallahhayırlı olsun cnm kan testi yaptır artışı takip et
Benim doktorumun yazdığı bitti ama bu ay solgar almayı düşünüyorumAlman markası solgar ben dr beğeniyorum ama doktor tavsiyesi önemli
Herkese değilde uzun süre mesela 1 sene veya 1 seneye yakın deneyip henüz hamilelik oluşmamış kişilere ilaç ve sonrasında iğne yapıyorlarBu çatlama iğnesini herkese yapıyolar mi doktora gidip ne demek lazım acaba problem oluncami çatlama iğnesi yapıyolar merak ettim
Ha haa aynen deme çocuklara aşırı düşkün inşallah bu ay tuttururuzAhahaha kocanın kafası mikemmelbayıldım ama isteğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?