Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen alttan bi muayene oldun mu yada ultrasonla baktılar mı

Olabilir canım, sonuçta bi parazitle aynı işi yapıyor çocuk da. Tüm değerlerini oynatmış olabilir

Canım benimde böyle oluyor duşa girip karnıma sıcak su tuttup masaj yapıyordum 1-2 gün böyle yaptım sonra sökülmüştü aklında olsun

Bende gidince tahlil yaptircam kaç olmuş öğrenirim ayyy spora başlasam bi an önce kilom sabit kalıyordu deli gjbigibi hersey i yiyordum bebe olmazsa spor artı iş bakcam kafa dağıtım daha yeni doğal yollarla bekliyorum inşallah güzel haberler alırım bat yaklaşınca

Dünü değerlendirdim bugünü de değerlendircem salıdan sonra tekrar değerlendirme şansımız yok umarım olur
Adetim 23 nisandı, senin 22 nisan mı? Bak bu da benim ovulasyon testim. Yarın çatlar mı acaba yoksa yarında pik mi devam eder? Dünden önce değerlendirdim, bugün değerlendiricem bi de yarınki ovulasyon durumuna göre bakicam. Sonra seninle ayni zamanda test yaparız benim ilk deneme diye hemen olacağını hic sanmam ama hadi bakalım hayırlısı.

Eklentiler

• 0B7B7B89-EACA-4C91-866E-E370C97CDF6F.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 26
Bendede o ağrılar var ama göğüslerde yok sizde var mı göğüs hassasiyeti?

Bu çatlama iğnesini herkese yapıyolar mi doktora gidip ne demek lazım acaba problem oluncami çatlama iğnesi yapıyolar merak ettim

Merhaba arkadaşlar
İncir kürü yapmadan yumurta kalitesi için günlük olarak sadece incir yemek istiyorum ama kaçar adet yemem gerekir? Fazla tüketilmesi halinde kiste dönüşüyormuş diye bir şey okudum.
Bir de diğer sorum her gün havuç yersem yumurta pik olmadan önce yumurtayı çatlatır mıyım? Sadece ovulasyon pik olduğunda mı tüketmeliyim?
Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…