Dün yumurtlamaydi eşit çizgiydi bugün daha köyü T YANİ Pik ben dünden sonra çatlar pike ulaşmaz sanıyodum bugün pik yapmış çatlamamışYumurtlama artı 2 pikmi oldu canim eğer öyleyse bugün dinlenin ama yooook dün yumurtlama bugün pik ise degerlendirin
Hayir her gun olmadi gun asiri oldu 22 sinden sonrada hic olmadi desem yeridir galiba bir belirtim daha varmis yeni farkettim bariz bi cinsel isteksizlik yasiyorum
Baya düşmüş ya o zamana senin benim de 120 ydi d vitaminim 6,30 du. Saç dökülmesi sebebiyle gittim dahiliye doktorum vitaminlerimin düşük olduğundan olur dedi.Geçen yaz 7 'di sonra ilaç la 45 cıktı 3 ayda ama doktor sınırda demişti 6 ay da bir kontrol ettir dedi daha baktirmadim kesin düşüktür hissediyorum belirtilerden çünkü senin kaçtı canim bide bizde irsi ablamda babamdada var kansızlık
Ay inşaallah ya çok sabırsızlanıyorumBence sevmelisin hamilesin canımtebrik ederim seni birde kan verdin mi değme keyfine
Bizi bırakmazdı diye düşünüyorm ama bakalım gelince öğrenirizAy gelecek öi asıl mesele o, kendi mi çıktı banladılar mı belli değil
Bende olsam sabırsızlanırdım inankiAy inşaallah ya çok sabırsızlanıyorum
Razı olmaktan başka çarem yok yicek bu beni zatenInsan acısına da razı oluyor valla bak ilaçtan sonraki ay erken oldum 3 hafta da eski dongume yakın olmuştm bu ay neler olcak bakalim ovulasyon ise yaricakmi yaramicakmi pof beklemek zor
Bnce yarını değerlendir dün olduysaEki Görüntüle 2840458 Kızlar 16.GÜNDEN selam haydee ben çatlamamışımdün 15i değerlendirdik pikti bugünde pik?? Sizce bugün değerlendirsek mi??
inşALLAH tesekkür ederim :) soğan kürünü nasıl, ne zaman ve ne kadar yaptınız pekiİlk gebeliğimde benimde kistim vardı bekarkenden hormon düzenleyici kullanıyordum 5 cm çocuk düşününce dr gittim 2,5 cm kalmış kistin dedi bende soğan kürü denedim adetim bekliyordum tekrar dr gitmek için sonra hamile kaldığımı ögrendim benimde adetlerim düzenlidir soğan kürü yapınca ara kanamam olmuştu bayaa adet gibi
Utrasona girdigimde dr kist artık olmadığını söyledi
İnşallah seninkide gider bana da dr hamile kalmaya engel olmadıgını söylemişti
Inşallah canım bakalım piki görünce heyecan yaptım. Sen olsunmu adet damla gelmiş sanirimBnce yarını değerlendir dün olduysaçatlamış olur yarınla kapanışı yaparsın canım
Yaparsın insan ovulasyon da pik görünce bile umudu arrtıyor.Inşallah canım bakalım piki görünce heyecan yaptım. Sen olsunmu adet damla gelmiş sanirim
hayırlı olsun cnm kan testi yaptır artışı takip etEki Görüntüle 2840430 arkadaşlar 5 dk dolmadan bu şekilde oldu bugün bat'ın 1.günü sevinmem için erken mi
Adacayimi icsen baya etkili bi güzel söktürür seniYaparsın insan ovulasyon da pik görünce bile umudu arrtıyor.
Benim dün gece az geldi bugün de azcık geldi daha yok çook aşırı uykum var bastırıyor oysaki 11.30 da kalktımbastırıyor olcam mı ondan mı bilemedim ateşim de var ne diyor vucudum bana bilmiyorm ama bekliyorum azimle
Evet baya koyu çıktı galiba bugün yumurtalama olmuşCanım yumurtlama var gözüküyor ben çok fazla kullanmadım ama
yarın daha koyulaşabilir sen değerlendir yinede kaçırmamış olursunKızlar cevap alamadım
Yusra canım bu gün Dr kontrolüne gittim yumrutalarin biri 19 mm biri 16 mm olmuş çatlatma ignesini vurduk bu günden itibaren 13 gün say sonra tahlil yaptir dedi eşim de tutturmuş yarın vurul iğneyi diğeri de büyüsün ikiz olsunBende pandemi pek dışarı çıkamadım çıkınca maske taktık ya ondan düştü bir avuç yüzüm maskeyle hep kapanınca güneş filan vurmadı olan oldubirde kışın güneş nerde bulayım. Yaş 31 oldu benim.
Girmek istiyorsan kırmak istemem ver bilgilerini yazayım
Olunca bat günün söylemek istersen değiştiririm canım. Hayır olsun bakalım her türlü
Direk boşarım gitsin o izlediği ...... larla evlensin birlikte olsun onlar yemek çamaşır bulaşık temizlik ütü yapcaklarmı bakalım görürüm benÖnce telefonu sonra da adamın kafasını param parça ederim sonra o paramparça ettiğim kafayı iğne iple dikerim ölmesin şimdi adamcağız sonuçta daha bebek yapamadık daha bebek yapalım sonra yeniden kırarım kafasını sen bunları izlemiştim diye sonuçta hormonal dengem alt üst olacağı için ses de edemez niye kafamı kırdın diye
Ahahaha kocanın kafası mikemmelYusra canım bu gün Dr kontrolüne gittim yumrutalarin biri 19 mm biri 16 mm olmuş çatlatma ignesini vurduk bu günden itibaren 13 gün say sonra tahlil yaptir dedi eşim de tutturmuş yarın vurul iğneyi diğeri de büyüsün ikiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?