Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama artı 2 pikmi oldu canim eğer öyleyse bugün dinlenin ama yooook dün yumurtlama bugün pik ise degerlendirin
Dün yumurtlamaydi eşit çizgiydi bugün daha köyü T YANİ Pik ben dünden sonra çatlar pike ulaşmaz sanıyodum bugün pik yapmış çatlamamış

Baya düşmüş ya o zamana senin benim de 120 ydi d vitaminim 6,30 du. Saç dökülmesi sebebiyle gittim dahiliye doktorum vitaminlerimin düşük olduğundan olur dedi. Ama ben hata yaptım ilk kanım düştüğünde ilaçlarımı almadım 1 sene sonra daha pis düşükle geldi. Benimde babamda var ama şuan harika değerleri babam benden iyi.

Ben zayıflamak Adına biraz sağlıksız beslendim ama zayıfladım birde çok yemem ben herşeyi seçerim pislik bir yapım varen azından zayıflamayı başardım sonra doktora gittim ilaçlar yedim iğneler vuruldum 3 ay kullandım bu ay randevu bulayım tekrar gidecem nasıl olmuş değerlerim aslında beslenmek önemli birde böyle sorunun varsa kan yapan besin takviye vitamin almak çok iyi. Birde doktorum bu tekrar ediyorsa arada iğne al vurun dedi abartılacak birşey değil bakım iyi yaparsan hal olur şeyler biz kadınlar biraz fazla olblyrz regli dönemi normal kanamam olur normalde ama kimyasal olmuştu o zaman çok pis gelmişti o da kansızlığıma Neden oldu

Insan acısına da razı oluyor valla bak ilaçtan sonraki ay erken oldum 3 hafta da eski dongume yakın olmuştm bu ay neler olcak bakalim ovulasyon ise yaricakmi yaramicakmi pof beklemek zor
Razı olmaktan başka çarem yok yicek bu beni zaten sende İnşllah olmazsın güzel şeyler olur bebiş yoksa adetin gelsin birdaha böyle şeyleri yaşamayalım

inşALLAH tesekkür ederim :) soğan kürünü nasıl, ne zaman ve ne kadar yaptınız peki

Inşallah canım bakalım piki görünce heyecan yaptım. Sen olsunmu adet damla gelmiş sanirim
Yaparsın insan ovulasyon da pik görünce bile umudu arrtıyor.
Benim dün gece az geldi bugün de azcık geldi daha yok çook aşırı uykum var bastırıyor oysaki 11.30 da kalktım bastırıyor olcam mı ondan mı bilemedim ateşim de var ne diyor vucudum bana bilmiyorm ama bekliyorum azimle

Adacayimi icsen baya etkili bi güzel söktürür seni

Yusra canım bu gün Dr kontrolüne gittim yumrutalarin biri 19 mm biri 16 mm olmuş çatlatma ignesini vurduk bu günden itibaren 13 gün say sonra tahlil yaptir dedi eşim de tutturmuş yarın vurul iğneyi diğeri de büyüsün ikiz olsun

Direk boşarım gitsin o izlediği ...... larla evlensin birlikte olsun onlar yemek çamaşır bulaşık temizlik ütü yapcaklarmı bakalım görürüm ben

Ahahaha kocanın kafası mikemmel bayıldım ama isteğine

Kızlar bişey daha sorcam size dün akşam benden biyokimya içinde kan alındı orda bazı değerlerim yüksek bazıları düşmüş acaba hamilelikle ilgili olabilir mi en son tahlillerimde hepsi normaldi çünkü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…