Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok soru sordum kusura bakmayın bişey daha var? İlişki hangi ginlerde oldu yani yumurtlama takibi yaptın mı?
Olurmu oyle sey ne kusuru aklina gelen herseyi sorabilirsin tabiki. yumurta takibi yapmadim cunku az cok anlayabiliyorum gelen akintidan o gunleri degerlendirdim sadece 18 ve 22 si arasi bi zaman zarfinda oldu tahminimce birde takvimim uygulamasi var orda da ayni tarihleri gosteriyodu eger yanilmadiysam onemli gun 21 iydi

Kaç kanın canım? Düşük mü değerin çok benimde kansızlık vardı baya ilaç kullandım kansızlıktan dolayı şu ramazan sonrası tekrar gidecem
Geçen yaz 7 'di sonra ilaç la 45 cıktı 3 ayda ama doktor sınırda demişti 6 ay da bir kontrol ettir dedi daha baktirmadim kesin düşüktür hissediyorum belirtilerden çünkü senin kaçtı canim bide bizde irsi ablamda babamdada var kansızlık

Anladım yani hergun oldu değil mi? Kimisi gün aşırı yapıyo ondan sordum

Sorma ya deliye döndüm nasıl bir bağlama olduysa orayı şoktan çıkamadım olmama şokundan.
Tek umudum bunu birdaha yaşamamak valla bende sizi böyle meselelerimle yormak istemezdim de işte
Aman kuzum iyileş regl olda yaşaan bilir çocuk meselesini bile unutuyor insan bakalim senin kanama nasıl olcak pihtili falan mı merak ettim

Hamile arkadaşlarım hepimizi tek tek tebrik ederim gözden kaçırdığım olduysa da burdan tebrik edeyim dedim Allah bu sayfadaki herkese nasip eylesin güzel mutlu haberleri ❤

Aman kuzum iyileş regl olda yaşaan bilir çocuk meselesini bile unutuyor insan bakalim senin kanama nasıl olcak pihtili falan mı merak ettim
Bence varya çok pisss gelecek çoook piss
Yüzüme renk geldiydi bu adetle ben poss olurum. Sancısı bir vuruyor arada varya karnıma yandın kızım diyorm

Bence varya çok pisss gelecek çoook piss
Yüzüme renk geldiydi bu adetle ben poss olurum. Sancısı bir vuruyor arada varya karnıma yandın kızım diyorm
Insan acısına da razı oluyor valla bak ilaçtan sonraki ay erken oldum 3 hafta da eski dongume yakın olmuştm bu ay neler olcak bakalim ovulasyon ise yaricakmi yaramicakmi pof beklemek zor

Kızlar 16.GÜNDEN selam haydee ben çatlamamışım dün 15i değerlendirdik pikti bugünde pik?? Sizce bugün değerlendirsek mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…