Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese değilde uzun süre mesela 1 sene veya 1 seneye yakın deneyip henüz hamilelik oluşmamış kişilere ilaç ve sonrasında iğne yapıyorlar
Anladım çoğu kişi kadını edince merak ettim este problem varsa etki edermu peki bu iğne

Kızlar yumurtam catlayalı 4 gun oldu ama adet agrım baslad bu kakadar erken adet sancısı olur mu gebelık olmasada ya

Kızlar yumurtam catlayalı 4 gun oldu ama adet agrım baslad bu kakadar erken adet sancısı olur mu gebelık olmasada ya
Bat ne zaman ben yumurtlama ve sonrası 1 hafta kasik bel ağrısı çektim ama şuan hic bi ağrı yok

Mayıs 13 canım bu kadar erken olurmu ya 10 gun suan
Ama şöyle diyim 4 ay bitiyor ben evleneli bu zamana kadar hep gebelik için takip ediyorum kendimi regl ağrılarım 10 gun önceden geliyor bi kac gun surup bitiyordu hatta göğüslerim şişiyor dokunamıyorum

Aynen canım benim 22 nisan da regl oldum. Bu benim 3 denemem oluyor. Eşimde asker o yüzden çok denk getiremiyorum yumurtlama günlerine inşallah bu ay tutturabiliriz. Bende dünü ve bugünü değerlendirmiş olacağım. Umarım ikimizde bu ay güzel bir haber alırız. Takipte kalalım

O kadar bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem sizin eşinizde mi problem var
Valla bende tiroit dışında sorun yok doktor eşime varikosel olabilir ama bunu demek için ultrosan şart demişti ramazan bitince özel hastanede tekrar kontrol yaptırıcaz hatta bende devlette olursa rahîm filmi isticem inşallah gebelik olurda bunlara gerek kalmaz canim

Ben de sana gönülden şans diliyorummm umarım bu ay güzel haber alırım senden.

Merhaba hanımlar bugün adetimin 13.günü..Yumurta takibi için doktora gittim ve yumurta olmadığını söyledi.

Bu aya özel bir durum olabilir dedi.4 ay üst üste kullandığım fameraya da bağlı olabilirmiş.

Hormonlarım düzgün, adetlerim düzenli, AMH çok iyi.

Daha önce benzer durum yaşayan var mı? Bilgilendirirseniz memnun olurum.

Bi ay yumurtlama olmaya biliyormuş canım ama iki ay üst üste olursa o zaman hormonlarda bi sıkıntı olabilirmiş bende geçen ay ovulasyon takibi yaptım hep ve hiç pik olmadı sanırım ya yumurtlama olmadı yada yumurta tam olgunlaşmadan çatladı benimde adetlerim düzenli bir sıkıntım yok bu ay piki gördüm şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…