Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu çatlama iğnesini herkese yapıyolar mi doktora gidip ne demek lazım acaba problem oluncami çatlama iğnesi yapıyolar merak ettim
Ben adetimde Dr gittim klomen ilacını kendim istedim hamile kalamiyorum dedim geçen gittiğimde 13 mm di biri 11 mm di pazartesi gel dedi bu gün yeterince büyümüş çatlatma iğnesi vuralım dedi

Ben adetimde Dr gittim klomen ilacını kendim istedim hamile kalamiyorum dedim geçen gittiğimde 13 mm di biri 11 mm di pazartesi gel dedi bu gün yeterince büyümüş çatlatma iğnesi vuralım dedi
Bende bi sorarim bakalim yumurtlamamı ovulasyon ile takip ettim ve pik gördüm ama sağlıklı mi sagliksizmi bilemiyorum teşekkürler canim cevap için ❤

Şuan bir yemek yeme istediğim var regli olacam ondan sanırsam açıkıyorum bir uyudum tlfnlar susmadı kökten kapatsam mahalleyi ayağa kaldırırlar hala çok uykucum var. Haberleşir güzel haberler alırız inşlh birbirimizden hakkımızda hayırlısı bende işe gircem sıkıldım iyice evde durup kafamın boşalıp yeni şeylere yorulmasına ihtiyacım var
Yarın haber verecegim bugun gidemedim test vermeye . Yarın haber verecegim insallah guzel haber
Tamam güzel haberlerini bekliyorm
Yusra-61 canım merhaba mart ayı gebelik plan. Grubundan hatırladın mı☺ beni de ekler msn bat 15 mayıs 5 aydır deniyoruz bişey kullanmıyorum
Evet canım hatırladım tamam eklerim seni

Bat 9 mayıs dayanamadım test yaptım biraz önce sonuç negatif çok mu erken?? Çok fazla kasık ağrım var regl ağrısı gbi değil

Canım benimde böyle oluyor duşa girip karnıma sıcak su tuttup masaj yapıyordum 1-2 gün böyle yaptım sonra sökülmüştü aklında olsun
Bak buna inanıyorum duş aldım sonra oldu bu kanama bende dediğini yapıcam canım
Ay çok pardon 28 Mayıs dicektim kafa gitmiş
Önemli değil bende dedim ben mi iyi değilim
Yazdiysan aralarda kacirmis olabilirim nedir tatlim durumun.
Leylacım az az geldi kanamam gece bugünde 11 gibi filan geldi Dahalık ses yok ama sancım var arada vuran tam söküldüğünde ben bende değilim olacam

Yaaa bende duphaston kullanıyorum canım şuan inşallah bitince olurum bende senin gibi 20 gün oldu bende olmayalı
Kuzum iki gündür bağ bahçe işleri ile uğraşıyorduk net pek çekmiyor orda vakitte olmadı zaten şimdi girebildim. İnşallah kuzum benim biter bitmez oldu bazılarının ise bittikten 3-4 gün sonra da oluyormus. O hissi en iyi ben bilirim insan artık yalvarıyor adet olayım diye olunca da olmak da bir nimetmiş diye düşünüyor. Vücut dengesini şaşırıyor resmen

K Kupraa nerelerdesin canım sesin çıkmıyorr? Naptın iyi misin canımmm
Canımm sabah sağlık ocağına gittim dün kan vermişsin yarın kan alalım yeniden ama artış var sonuçta dedi her zaman 2 kat artış olmayabilir daha çok yeni çünkü senin dedi biraz rahat ol dedi aile hekimimiz o kadar iyi bir doktorki detayları ile çok güzel acikladi birçok şeyi sağolsun yarın kan vereceğim ağrım var tabi hala kesilmedi

K Kupraa nerelerdesin canım sesin çıkmıyorr? Naptın iyi misin canımmm
Birde bakalım koyulasmis mi yoksa siliniyormu diye test yaptım bugün yine değişik birşey oldu şimdiye kadar çok test yaptım ama böyle denk gelmedim ilk yaptigim 5 dk ve 1 saat sonrasını atıyorum hala umudu kesmiş değilim anlayacagin ama kendimi kötüye de hazırladım rabbim bilir vereceği zamani dedim kendime

Eklentiler

• IMG20210503093253.webp
    25 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20210503_144752.webp
    10 KB · Görüntüleme: 62
Bak allahtan ümit kesilmez canım o ki minicik spermle yumurtadan insan yaratıyor sen bebeğinle konuş güzel bi şekilde elini karnına koy sen anlat o dinlesin sana tutunacak bebeğin

Anladım.Cevabınız için teşekkür ederim.

Bak allahtan ümit kesilmez canım o ki minicik spermle yumurtadan insan yaratıyor sen bebeğinle konuş güzel bi şekilde elini karnına koy sen anlat o dinlesin sana tutunacak bebeğin
O kadar içten söyledin ki elimi karnimda buldum direk Allah razı olsun canım sonu kötü olsa bile bunlari söylemeniz bile biraz olsun rahatlatıyor beni

Canım sen alttan bi muayene oldun mu yada ultrasonla baktılar mı
Oldum ultrasonla canım doktor herşey temiz dedi birde beta Hcg yapalım sonra ilaç başlayalım dedi işte. İçiyorum kaç gündür
Düşmanım başına vermesin düşmanım da yok da sevmediğimin başına bile vermesin ne yaşadım ne olduma döndün valla nefret ettirdi beni dün bugün çok rahatsızım hiç kaç gün olmadım anlamadım ama şuan arada bir sancım giriyor bu adetin güzel sancısı bakalım ne zaman patlıcam
Bak sen bağ bahçe işi de mi yapıyorsun tatlım ya ne yaptın ne ettin yoruldun mu nasılsın iyi misin son halin ney?
Ammaa bende sana öyle diyorm sal kendini ohh de şuan nede olsa adet yok bebeğin zorlanıyor bu gerçek bu sebeble yat aşağıya boşver onu bunu. Bazen Allah bazımızı sınar çok kaptırıp üzmede bol dua et bekle senin olan senindir değilse emin ol birşeylerden korumuştur yaradan. Ağrın nasıl ağrı az tarif eder misin? Bölgesel mi nerende?

İlk başta adet sancısına benziyordu ama şimdi vajinamin içinde değişik kramp tarzı baskı var gibi

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Gecen ay kürtaj oldum maalesef bebeğimin kalbi durmuştu bu ay tekrar ıstiyorum ovulasyhon testi yaptım sizce pik olmuşmu yardımcı olabilir misiniz ? Bat 18 resim ekliyorum ama çıkmıyor

Son düzenleme:
Bunu yaşayan bir arkadaşım oldu ama tam da emin değilim kimdi iki isim kalmış aklımda o sebeple ona dediğinde ilk ay böyle birşey oldu ikinci ay, normale dönmüştü. Her ay yumrtlama olmayabilir bu üstt üste 2 ay olmazsa arada böyle olması normal
İlk başta adet sancısına benziyordu ama şimdi vajinamin içinde değişik kramp tarzı baskı var gibi
Bak çok güzel düşünüyorsun herşeyi verenin herzaman hesabı vardır bizler için bazen isyan ettiğim zamanlarda oldu ama sonra çok tövbe ettim. Yinede sağlıklı sıhhatli ise senin olsun isterim değilse can sağlığı gerisi hal olur sen de iyi olman lazım herşey çocuk değil. Koyulaşma demek atmış demek ama bir yarın olsun artmış görürüz inşlh kramplar yatınca oluyor mu? Arada bir ise normal yoğunluk yatınca geçiyorsa yat hep zaten tutunma evresi birazcık normal bunlar hiç kalkma sen elinden geleni yap gerisi takdir ilahi

Hadi bakalim gelsin . Evet sicak su iyi gelebilir . Damarlari actigi icin . Bir de o masaji dene bakalim olucak artik gelsin de onune bak sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…