- 28 Eylül 2020
- 765
- 999
- 53
- 33
Ben adetimde Dr gittim klomen ilacını kendim istedim hamile kalamiyorum dedim geçen gittiğimde 13 mm di biri 11 mm di pazartesi gel dedi bu gün yeterince büyümüş çatlatma iğnesi vuralım dediBu çatlama iğnesini herkese yapıyolar mi doktora gidip ne demek lazım acaba problem oluncami çatlama iğnesi yapıyolar merak ettim
Bende bi sorarim bakalim yumurtlamamı ovulasyon ile takip ettim ve pik gördüm ama sağlıklı mi sagliksizmi bilemiyorum teşekkürler canim cevap için ❤Ben adetimde Dr gittim klomen ilacını kendim istedim hamile kalamiyorum dedim geçen gittiğimde 13 mm di biri 11 mm di pazartesi gel dedi bu gün yeterince büyümüş çatlatma iğnesi vuralım dedi
Yazdiysan aralarda kacirmis olabilirim nedir tatlim durumun.İnşallah canlarım az önce gittim lavaboya kanamam oldu artarsa yarın adet olma partisi yapacam evdesancım da var hafiften
Şuan bir yemek yeme istediğim var regli olacam ondan sanırsam açıkıyorum bir uyudum tlfnlar susmadı kökten kapatsam mahalleyi ayağa kaldırırlarBende gidince tahlil yaptircam kaç olmuş öğrenirim ayyy spora başlasam bi an önce kilom sabit kalıyordu deli gjbigibi hersey i yiyordum bebe olmazsa spor artı iş bakcam kafa dağıtım daha yeni doğal yollarla bekliyorum inşallah güzel haberler alırım bat yaklaşınca
Tamam güzel haberlerini bekliyormYarın haber verecegim bugun gidemedim test vermeye . Yarın haber verecegim insallah guzel haber
Evet canım hatırladımYusra-61 canım merhaba mart ayı gebelik plan. Grubundan hatırladın mı☺ beni de ekler msn bat 15 mayıs 5 aydır deniyoruz bişey kullanmıyorum
Bak buna inanıyorum duş aldım sonra oldu bu kanama bende dediğini yapıcam canımCanım benimde böyle oluyor duşa girip karnıma sıcak su tuttup masaj yapıyordum 1-2 gün böyle yaptım sonra sökülmüştü aklında olsun
Önemli değil bende dedim ben mi iyi değilimAy çok pardon28 Mayıs dicektim kafa gitmiş
Leylacım az az geldi kanamam gece bugünde 11 gibi filan geldi Dahalık ses yok ama sancım var arada vuranYazdiysan aralarda kacirmis olabilirim nedir tatlim durumun.
Kuzum iki gündür bağ bahçe işleri ile uğraşıyorduk net pek çekmiyor orda vakitte olmadı zaten şimdi girebildim. İnşallah kuzum benim biter bitmez oldu bazılarının ise bittikten 3-4 gün sonra da oluyormus. O hissi en iyi ben bilirim insan artık yalvarıyor adet olayım diye olunca da olmak da bir nimetmiş diye düşünüyor. Vücut dengesini şaşırıyor resmenYaaa bende duphaston kullanıyorum canım şuan inşallah bitince olurum bende senin gibi 20 gün oldu bende olmayalı
Canımm sabah sağlık ocağına gittim dün kan vermişsin yarın kan alalım yeniden ama artış var sonuçta dedi her zaman 2 kat artış olmayabilir daha çok yeni çünkü senin dedi biraz rahat ol dedi
Birde bakalım koyulasmis mi yoksa siliniyormu diye test yaptım bugün yine değişik birşey oldu şimdiye kadar çok test yaptım ama böyle denk gelmedim ilk yaptigim 5 dk ve 1 saat sonrasını atıyorum hala umudu kesmiş değilim anlayacagin
Bak allahtan ümit kesilmez canım o ki minicik spermle yumurtadan insan yaratıyor sen bebeğinle konuş güzel bi şekilde elini karnına koy sen anlat o dinlesin sana tutunacak bebeğinCanımm sabah sağlık ocağına gittim dün kan vermişsin yarın kan alalım yeniden ama artış var sonuçta dedi her zaman 2 kat artış olmayabilir daha çok yeni çünkü senin dedi biraz rahat ol dediaile hekimimiz o kadar iyi bir doktorki detayları ile çok güzel acikladi birçok şeyi sağolsun yarın kan vereceğim ağrım var tabi hala kesilmedi
Anladım.Cevabınız için teşekkür ederim.Bi ay yumurtlama olmaya biliyormuş canım ama iki ay üst üste olursa o zaman hormonlarda bi sıkıntı olabilirmiş bende geçen ay ovulasyon takibi yaptım hep ve hiç pik olmadı sanırım ya yumurtlama olmadı yada yumurta tam olgunlaşmadan çatladı benimde adetlerim düzenli bir sıkıntım yok bu ay piki gördüm şükür
O kadar içten söyledin ki elimi karnimda buldum direk Allah razı olsun canım sonu kötü olsa bile bunlari söylemeniz bile biraz olsun rahatlatıyor beniBak allahtan ümit kesilmez canım o ki minicik spermle yumurtadan insan yaratıyor sen bebeğinle konuş güzel bi şekilde elini karnına koy sen anlat o dinlesin sana tutunacak bebeğin
Oldum ultrasonla canım doktor herşey temiz dedi birde beta Hcg yapalım sonra ilaç başlayalım dedi işte.Canım sen alttan bi muayene oldun mu yada ultrasonla baktılar mı
Düşmanım başına vermesin düşmanım da yok da sevmediğimin başına bile vermesin ne yaşadım ne olduma döndün vallaKuzum iki gündür bağ bahçe işleri ile uğraşıyorduk net pek çekmiyor orda vakitte olmadı zaten şimdi girebildim. İnşallah kuzum benim biter bitmez oldu bazılarının ise bittikten 3-4 gün sonra da oluyormus. O hissi en iyi ben bilirim insan artık yalvarıyor adet olayım diye olunca da olmak da bir nimetmiş diye düşünüyor. Vücut dengesini şaşırıyor resmen
Ammaa bende sana öyle diyorm sal kendini ohh de şuan nede olsa adet yok bebeğin zorlanıyor bu gerçek bu sebeble yat aşağıya boşver onu bunu. Bazen Allah bazımızı sınar çok kaptırıp üzmede bol dua et bekle senin olan senindir değilse emin ol birşeylerden korumuştur yaradan.Canımm sabah sağlık ocağına gittim dün kan vermişsin yarın kan alalım yeniden ama artış var sonuçta dedi her zaman 2 kat artış olmayabilir daha çok yeni çünkü senin dedi biraz rahat ol dediaile hekimimiz o kadar iyi bir doktorki detayları ile çok güzel acikladi birçok şeyi sağolsun yarın kan vereceğim ağrım var tabi hala kesilmedi
İlk başta adet sancısına benziyordu ama şimdi vajinamin içinde değişik kramp tarzı baskı var gibiOldum ultrasonla canım doktor herşey temiz dedi birde beta Hcg yapalım sonra ilaç başlayalım dedi işte.İçiyorum kaç gündür
Düşmanım başına vermesin düşmanım da yok da sevmediğimin başına bile vermesin ne yaşadım ne olduma döndün vallanefret ettirdi beni dün bugün çok rahatsızım hiç kaç gün olmadım anlamadım ama şuan arada bir sancım giriyor bu adetin güzel sancısı bakalım ne zaman patlıcam
Bak sen bağ bahçe işi de mi yapıyorsun tatlım yane yaptın ne ettin yoruldun mu nasılsın iyi misin son halin ney?
Ammaa bende sana öyle diyorm sal kendini ohh de şuan nede olsa adet yok bebeğin zorlanıyor bu gerçek bu sebeble yat aşağıya boşver onu bunu. Bazen Allah bazımızı sınar çok kaptırıp üzmede bol dua et bekle senin olan senindir değilse emin ol birşeylerden korumuştur yaradan.Ağrın nasıl ağrı az tarif eder misin? Bölgesel mi nerende?
Yaptım canım çıkmadı yatest yap cnm varsa çıkar inş.
Bunu yaşayan bir arkadaşım oldu ama tam da emin değilim kimdi iki isim kalmış aklımda o sebeple ona dediğinde ilk ay böyle birşey oldu ikinci ay, normale dönmüştü.Merhaba hanımlar bugün adetimin 13.günü..Yumurta takibi için doktora gittim ve yumurta olmadığını söyledi.
Bu aya özel bir durum olabilir dedi.4 ay üst üste kullandığım fameraya da bağlı olabilirmiş.
Hormonlarım düzgün, adetlerim düzenli, AMH çok iyi.
Daha önce benzer durum yaşayan var mı? Bilgilendirirseniz memnun olurum.
Birde bakalım koyulasmis mi yoksa siliniyormu diye test yaptım bugün yine değişik birşey oldu şimdiye kadar çok test yaptım ama böyle denk gelmedim ilk yaptigim 5 dk ve 1 saat sonrasını atıyorum hala umudu kesmiş değilim anlayacaginama kendimi kötüye de hazırladım rabbim bilir vereceği zamani dedim kendime
Bak çok güzel düşünüyorsun herşeyi verenin herzaman hesabı vardır bizler için bazen isyan ettiğim zamanlarda oldu ama sonra çok tövbe ettim. Yinede sağlıklı sıhhatli ise senin olsun isterim değilse can sağlığı gerisi hal olur sen de iyi olman lazım herşey çocuk değil.İlk başta adet sancısına benziyordu ama şimdi vajinamin içinde değişik kramp tarzı baskı var gibi
Hadi bakalim gelsin . Evet sicak su iyi gelebilir . Damarlari actigi icin . Bir de o masaji dene bakalim olucak artik gelsin de onune bak sendeBak buna inanıyorum duş aldım sonra oldu bu kanama bende dediğini yapıcam canım
Önemli değil bende dedim ben mi iyi değilim
Leylacım az az geldi kanamam gece bugünde 11 gibi filan geldi Dahalık ses yok ama sancım var arada vurantam söküldüğünde ben bende değilim olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?