Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalim gelsin . Evet sicak su iyi gelebilir . Damarlari actigi icin . Bir de o masaji dene bakalim olucak artik gelsin de onune bak sende
Leyla ne önümü göremez bir ay içinden geçtim ya evrende herkes adet oldu ben kaldım sankim pisluuuk yidi beni kilo bile verdim ya

O kadar içten söyledin ki elimi karnimda buldum direk Allah razı olsun canım sonu kötü olsa bile bunlari söylemeniz bile biraz olsun rahatlatıyor beni
Sonu kötü dahi olsa rabbim bi kapıyı açar bi kapıyı kapar kuzum belki sana çifte mutluluk verir hiç bilemeyiz. Ama şimdi bunları düşünme sen bebeğine odaklan

Leyla ne önümü göremez bir ay içinden geçtim ya evrende herkes adet oldu ben kaldım sankim pisluuuk yidi beni kilo bile verdim ya
Canım yusra evde kekik varsa kekiği kaynatıp iç direk söküyor adeti yan etkisi yok 1 bardak içmen yeter fazla içme birde şu hareketi yap gün içinde kuzum

Eklentiler

• 81364606-D89F-435A-8EDE-380C75A2DC2D.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 29
Çok biliyor o sen doktorun dediğini yap biz o yumurtaları kolay bulmuyoruz senin ikiz hevesine harcayamam de kocana bir olsun benim olsun temiz olsun de şakası eşinin istediği bir kenara hemen hemen hesabıma göre büyümüş inşallah güzel haberlerini alırım seninde diğer arkadaşlar gibi say bakalım bitecek mi sana bu günler

Canım yusra evde kekik varsa kekiği kaynatıp iç direk söküyor adeti yan etkisi yok 1 bardak içmen yeter fazla içme birde şu hareketi yap gün içinde kuzum
Ne kadar koyayım kekiği nasıl kaynatayım açıklamalı der misin bu zaten gelecek gibi kekik bahanesi olsun . çare zehiri kaldı içmediğim ne hallere koydu beni nalet
O yogayı bşr arkadaşım daha dedi yaptım bugün gider ayak ne varsa yiyesim içesim yapasım var çıktım yoldan iyice

Kürtajdan sonra bir süre korunulması gerek miyor mu canım

Kız bi sakin ol onu ona şunu buna karıştırdın iyice. Bu sefer de şimdi kullandığın ilaçla karışıcak daha beter olacak. Sakin sakin bekle bakayım ilacın bitene kadar

O kadar içten söyledin ki elimi karnimda buldum direk Allah razı olsun canım sonu kötü olsa bile bunlari söylemeniz bile biraz olsun rahatlatıyor beni
Kuzucum doktora gittin mi bugün, perşembe miydi randevun hatırlayamadım nasılsın biraz daha iyi misin

Kız bi sakin ol onu ona şunu buna karıştırdın iyice. Bu sefer de şimdi kullandığın ilaçla karışıcak daha beter olacak. Sakin sakin bekle bakayım ilacın bitene kadar
Ama şu kekik zararsızmış onu yapasım var başka birşey yapmıcam yetti iyice kendimi buldum gizemmm olacam ya sancım aşıyı oluyor arada baskı şeklinde ondan delirdim galiba

İnşallah gerek kalmaz zaten varikoselin seviyeleri var önemli olan o

Direk boşarım gitsin o izlediği ...... larla evlensin birlikte olsun onlar yemek çamaşır bulaşık temizlik ütü yapcaklarmı bakalım görürüm ben
Yok kız ne boşucam boşarsam ona ödül vermiş olurum canına minnet olur zaten onları izliyorsa benden hevesi geçmiş demektir boşarsam onu ödüllendiriim paşa paşa adam olcak evli adamsın sen kendine gel derler adama zaten var ya öyle şeyler izleyen adamları izledikleri kadınlarla bir ay aynı eve kapat gelip karıcım ben seni çok seviyorum Allah senden razı olsun diye ayaklarımıza kapanmazlarsa ben bişey bilmiyorum

Ama şu kekik zararsızmış onu yapasım var başka birşey yapmıcam yetti iyice kendimi buldum gizemmm olacam ya sancım aşıyı oluyor arada baskı şeklinde ondan delirdim galiba
Bi duş al sıcak suyla sıcak su torbası koy orana burana gelir merak etme. Kürden kaçıp çaylarda buluyorsun kendini yok anam yok sakin kalamıyoruz biz

Yaaaa günün güzel haberi Benim için inşallah artar yarın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…