Leyla ne önümü göremez bir ay içinden geçtim yaHadi bakalim gelsin . Evet sicak su iyi gelebilir . Damarlari actigi icin . Bir de o masaji dene bakalim olucak artik gelsin de onune bak sende
Sonu kötü dahi olsa rabbim bi kapıyı açar bi kapıyı kapar kuzum belki sana çifte mutluluk verir hiç bilemeyiz. Ama şimdi bunları düşünme sen bebeğine odaklanO kadar içten söyledin ki elimi karnimda buldum direk Allah razı olsun canım sonu kötü olsa bile bunlari söylemeniz bile biraz olsun rahatlatıyor beni
Çivanperçemi vardı onu içtim akşamları aslında çok şey içmek istemiyorum hani ilaçla gelirse birde bunlar yüklenirse kanamam aşırı olur diye fazla zorlamıyorum canım..Adacayimi icsen baya etkili bi güzel söktürür seni
Canım yusra evde kekik varsa kekiği kaynatıp iç direk söküyor adeti yan etkisi yok 1 bardak içmen yeter fazla içme birde şu hareketi yap gün içinde kuzumLeyla ne önümü göremez bir ay içinden geçtim yaevrende herkes adet oldu ben kaldım sankim pisluuuk yidi beni kilo bile verdim ya
Çok biliyor o sen doktorun dediğini yapYusra canım bu gün Dr kontrolüne gittim yumrutalarin biri 19 mm biri 16 mm olmuş çatlatma ignesini vurduk bu günden itibaren 13 gün say sonra tahlil yaptir dedi eşim de tutturmuş yarın vurul iğneyi diğeri de büyüsün ikiz olsun
Amin canım inşallahHa haa aynen deme çocuklara aşırı düşkün inşallah bu ay tuttururuz
Ne kadar koyayım kekiği nasıl kaynatayım açıklamalı der misin bu zaten gelecek gibi kekik bahanesi olsunCanım yusra evde kekik varsa kekiği kaynatıp iç direk söküyor adeti yan etkisi yok 1 bardak içmen yeter fazla içme birde şu hareketi yap gün içinde kuzum
Kürtajdan sonra bir süre korunulması gerek miyor mu canımMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Gecen ay kürtaj oldum maalesef bebeğimin kalbi durmuştubu ay tekrar ıstiyorum ovulasyhon testi yaptım sizce pik olmuşmu yardımcı olabilir misiniz ? Bat 18 resim ekliyorum ama çıkmıyor
Kız bi sakin ol onu ona şunu buna karıştırdın iyice. Bu sefer de şimdi kullandığın ilaçla karışıcak daha beter olacak. Sakin sakin bekle bakayım ilacın bitene kadarÇok biliyor o sen doktorun dediğini yapbiz o yumurtaları kolay bulmuyoruz senin ikiz hevesine harcayamam de kocana bir olsun benim olsun temiz olsun de şakası eşinin istediği bir kenara hemen hemen hesabıma göre büyümüş inşallah güzel haberlerini alırım seninde diğer arkadaşlar gibi say bakalım bitecek mi sana bu günler
Kuzucum doktora gittin mi bugün, perşembe miydi randevun hatırlayamadım nasılsın biraz daha iyi misinO kadar içten söyledin ki elimi karnimda buldum direk Allah razı olsun canım sonu kötü olsa bile bunlari söylemeniz bile biraz olsun rahatlatıyor beni
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Gecen ay kürtaj oldum maalesef bebeğimin kalbi durmuştubu ay tekrar ıstiyorum ovulasyon testi yaptım sizce pik olmuşmu yardımcı olabilir misiniz ? Bat 18
Yaptım canım çıkmadı ya
Bir adet görsen yeterli dedi doktorKürtajdan sonra bir süre korunulması gerek miyor mu canım
Ama şu kekik zararsızmış onu yapasım var başka birşey yapmıcamKız bi sakin ol onu ona şunu buna karıştırdın iyice. Bu sefer de şimdi kullandığın ilaçla karışıcak daha beter olacak. Sakin sakin bekle bakayım ilacın bitene kadar
İnşallah gerek kalmaz zaten varikoselin seviyeleri var önemli olan oValla bende tiroit dışında sorun yok doktor eşime varikosel olabilir ama bunu demek için ultrosan şart demişti ramazan bitince özel hastanede tekrar kontrol yaptırıcaz hatta bende devlette olursa rahîm filmi isticem inşallah gebelik olurda bunlara gerek kalmaz canim
Yok kız ne boşucam boşarsam ona ödül vermiş olurum canına minnet olur zaten onları izliyorsa benden hevesi geçmiş demektir boşarsam onu ödüllendiriim paşa paşa adam olcak evli adamsın sen kendine gel derler adama zaten var ya öyle şeyler izleyen adamları izledikleri kadınlarla bir ay aynı eve kapat gelip karıcım ben seni çok seviyorum Allah senden razı olsun diye ayaklarımıza kapanmazlarsa ben bişey bilmiyorumDirek boşarım gitsin o izlediği ...... larla evlensin birlikte olsun onlar yemek çamaşır bulaşık temizlik ütü yapcaklarmı bakalım görürüm ben
Kürtajdan sonra bir süre korunulması gerek miyor mu canım
O zaman tez vakitte yeri dolar allah uzun ve sağlıklı ömür verir inşallah canımBir adet görsen yeterli dedi doktor
Çokkk erken henüzBat 9 mayıs dayanamadım test yaptım biraz önce sonuç negatifçok mu erken?? Çok fazla kasık ağrım var regl ağrısı gbi değil
Bi duş al sıcak suyla sıcak su torbası koy orana burana gelir merak etme. Kürden kaçıp çaylarda buluyorsun kendiniAma şu kekik zararsızmış onu yapasım var başka birşey yapmıcamyetti iyice kendimi buldum gizemmm olacam ya sancım aşıyı oluyor arada baskı şeklinde ondan delirdim galiba
Yaaaa günün güzel haberi Benim için inşallah artar yarın canımCanımm sabah sağlık ocağına gittim dün kan vermişsin yarın kan alalım yeniden ama artış var sonuçta dedi her zaman 2 kat artış olmayabilir daha çok yeni çünkü senin dedi biraz rahat ol dediaile hekimimiz o kadar iyi bir doktorki detayları ile çok güzel acikladi birçok şeyi sağolsun yarın kan vereceğim ağrım var tabi hala kesilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?