Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Çin takviminden cinsiyet bakıpta doğru çıkan var mı etrafında

Aynen katılıyorum koşarak gelirler ama işte hep elinde olmayana karşı bir heves var insanoğlu elindekinin kıymetini bilmiyor

Bi duş al sıcak suyla sıcak su torbası koy orana burana gelir merak etme. Kürden kaçıp çaylarda buluyorsun kendini yok anam yok sakin kalamıyoruz biz
Çok sakin kaldım sankim çoook onun tepkisi bu valla doldum iyice tam 47 gün ya bu gece beni ağlatacak bu cirit attırıyor adet öncesi ateşim çok bu akşam yanıyorum

Ay buna çok sevindim. Sonunda biri ezbere değil de rahatlatıcı konuşmuş. İnşallah her şey yolunda gider. Pislik acildekine kalsa iğneyi vurup öldürecekti yavruyu. Allah korusun ya. Herkes ezbere 3 bilgi öğrenmiş pat pat pat sıralasın hemen

Canım valla bn son değerlendirmemden saycam 14 günü yani bugünden kendime söz verdim
Ay benim ilkinden bile saymam bitmedi. Çıldıracaktım bi ara. Şükür sakinleştim yeni. Yarın gidip bi kan vereceğim. Şimdiye kana çıkmıştır bişeyler. 8 10 olsa bile erken merken farkeder ona göre hareket ederim. Olmadıysa da doktoru arar yenisine başlarım. Bayram tatili sekteye uğratacak yoksa

O değil de 3 gündür inanılmaz iştahsızım. Canım hiçbir şey istemiyor 3 lokmayla doyuyorum. Tatlı benim zaafımdı canım tatlı istemiyor. Aklıma tatil geldikçe bi tuhaf oluyorum. Adet öncesi çılgın bi tatlı krizinde olmalıydım şuan. Ama çikolata bile yiyesim gelmiyor

Bol bol çikolata ye valla reglkenen sevdiğim şey hahaha bende oruç oruç bayıldım aciktim valla yattım kalkmıyorum yerimden

Çok mantıklı ama bu femara en fazla kaç ay kullanıyo ki onu da bilmyrm

Ya Bnde merak ediyorum ben heralde hiç belirti yaşayamam kirpiklerim uzun ve karışık. Herzamn ve sürekli uyurum erkenden sürekli acıkırım arada midem bulanır herşey mevcut nerden anlcm hamile olursam

Aşılamayı Bnde düşünüyorum da eşim kendini boşa yıpratma bu senenin sonuna kadar deneriz olursa olur olmazsa tüp bebek yaparız diyo
Ya söz konusu biz olduktan sonra aşılamada da yıpratırız tüp bebekde de. O yüzden yöntemle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Şuan bu rahatlıkla devam etmek istiyorum inşallah amin.

Benim tam kırmızı adet gelmedi koyu kahve ama tüm ped doldu bir günde böyle hamile kalan yoktur değil mi fakirin ekmeği umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…