Aynen katılıyorum koşarak gelirler ama işte hep elinde olmayana karşı bir heves var insanoğlu elindekinin kıymetini bilmiyorYok kız ne boşucam boşarsam ona ödül vermiş olurum canına minnet olur zaten onları izliyorsa benden hevesi geçmiş demektir boşarsam onu ödüllendiriim paşa paşa adam olcak evli adamsın sen kendine gel derler adama zaten var ya öyle şeyler izleyen adamları izledikleri kadınlarla bir ay aynı eve kapat gelip karıcım ben seni çok seviyorum Allah senden razı olsun diye ayaklarımıza kapanmazlarsa ben bişey bilmiyorum
Çok sakin kaldım sankim çoook onun tepkisi bu valla doldum iyice tam 47 gün yaBi duş al sıcak suyla sıcak su torbası koy orana burana gelir merak etme. Kürden kaçıp çaylarda buluyorsun kendiniyok anam yok sakin kalamıyoruz biz
Ay buna çok sevindim. Sonunda biri ezbere değil de rahatlatıcı konuşmuş. İnşallah her şey yolunda gider. Pislik acildekine kalsa iğneyi vurup öldürecekti yavruyu. Allah korusun ya. Herkes ezbere 3 bilgi öğrenmiş pat pat pat sıralasın hemenCanımm sabah sağlık ocağına gittim dün kan vermişsin yarın kan alalım yeniden ama artış var sonuçta dedi her zaman 2 kat artış olmayabilir daha çok yeni çünkü senin dedi biraz rahat ol dediaile hekimimiz o kadar iyi bir doktorki detayları ile çok güzel acikladi birçok şeyi sağolsun yarın kan vereceğim ağrım var tabi hala kesilmedi
Canım valla bn son değerlendirmemden saycam 14 günü yani bugündenAy benim de negatif bana da erken mi kız
Yananı görür allah allah allahÇok sakin kaldım sankim çoook onun tepkisi bu valla doldum iyice tam 47 gün yabu gece beni ağlatacak bu cirit attırıyor adet öncesi ateşim çok bu akşam yanıyorum
Ay benim ilkinden bile saymam bitmedi. Çıldıracaktım bi ara. Şükür sakinleştim yeni. Yarın gidip bi kan vereceğim. Şimdiye kana çıkmıştır bişeyler. 8 10 olsa bile erken merken farkeder ona göre hareket ederim. Olmadıysa da doktoru arar yenisine başlarım. Bayram tatili sekteye uğratacak yoksaCanım valla bn son değerlendirmemden saycam 14 günü yani bugündenkendime söz verdim
Ne diyorduk ben yanıyorum ama beni yakanı da yakacamYananı görür allah allah allahgörür inşallah inşallah
Yak anam yak bu dünyayı yakarsa garipler yakarmış zatenNe diyorduk ben yanıyorum ama beni yakanı da yakacam
Bol bol çikolata ye valla reglkenen sevdiğim şey hahaha bende oruç oruç bayıldım aciktim valla yattım kalkmıyorum yerimdenŞuan bir yemek yeme istediğim var regli olacam ondan sanırsam açıkıyorum bir uyudum tlfnlar susmadı kökten kapatsam mahalleyi ayağa kaldırırlarhala çok uykucum var. Haberleşir güzel haberler alırız inşlh birbirimizden hakkımızda hayırlısı bende işe gircem sıkıldım iyice evde durup kafamın boşalıp yeni şeylere yorulmasına ihtiyacım var
Tamam güzel haberlerini bekliyorm
Evet canım hatırladımtamam eklerim seni
Çok mantıklı ama bu femara en fazla kaç ay kullanıyo ki onu da bilmyrmAy benim ilkinden bile saymam bitmedi. Çıldıracaktım bi ara. Şükür sakinleştim yeni. Yarın gidip bi kan vereceğim. Şimdiye kana çıkmıştır bişeyler. 8 10 olsa bile erken merken farkeder ona göre hareket ederim. Olmadıysa da doktoru arar yenisine başlarım. Bayram tatili sekteye uğratacak yoksa
Valla kuzu versin bişeyler bu bi iki ay olmazsa aşılama yaptırayım kendimi yormayayım daha fazla diyorum vallaÇok mantıklı ama bu femara en fazla kaç ay kullanıyo ki onu da bilmyrm
Başlangıç olabilir dedi ilaçla vs kürlerle takviye ye başladık bakalim hakkımızda hayırlısı canimİnşallah gerek kalmaz zaten varikoselin seviyeleri var önemli olan o
Ya Bnde merak ediyorum ben heralde hiç belirti yaşayamam kirpiklerim uzun ve karışık. Herzamn ve sürekli uyurum erkenden sürekli acıkırım arada midem bulanır herşey mevcut nerden anlcm hamile olursamO değil de 3 gündür inanılmaz iştahsızım. Canım hiçbir şey istemiyor 3 lokmayla doyuyorum. Tatlı benim zaafımdı canım tatlı istemiyor. Aklıma tatil geldikçe bi tuhaf oluyorum. Adet öncesi çılgın bi tatlı krizinde olmalıydım şuan. Ama çikolata bile yiyesim gelmiyor
Aşılamayı Bnde düşünüyorum da eşim kendini boşa yıpratma bu senenin sonuna kadar deneriz olursa olur olmazsa tüp bebek yaparız diyoValla kuzu versin bişeyler bu bi iki ay olmazsa aşılama yaptırayım kendimi yormayayım daha fazla diyorum valla
Amin inşallah ya olcak olduktan sonra varikosel dinlemez ne Bnde ne eşimde sorun yok ama olmuyo 11 ay oldu henüz hiç hamile kalmadımBaşlangıç olabilir dedi ilaçla vs kürlerle takviye ye başladık bakalim hakkımızda hayırlısı canim
Ya söz konusu biz olduktan sonra aşılamada da yıpratırız tüp bebekde de. O yüzden yöntemle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Şuan bu rahatlıkla devam etmek istiyorum inşallah amin.Aşılamayı Bnde düşünüyorum da eşim kendini boşa yıpratma bu senenin sonuna kadar deneriz olursa olur olmazsa tüp bebek yaparız diyo
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2840043 İşte kızlar :) hemen çizgi çıktı beklemedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?