Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bol bol çikolata ye valla reglkenen sevdiğim şey hahaha bende oruç oruç bayıldım aciktim valla yattım kalkmıyorum yerimden
Yedim neler yedim bugün ekmek yemiyorum ya sürekli açıkıyorum beyaz çıkolta çekti canım gidip alacam bitter var onu sevmiyorum

Kizlar selam , bu ay ovulasyon testini biraktim. Kendimi sorgulamayiilda biraktim hic dertlenmiyorum. 15 mayis bat tarihim. Bakalim beni neler bekliyor. Benim gibi olan bat tarihimiz yakin olan kizlarim yorumlarinizi bekliyorum

Kizlar selam , bu ay ovulasyon testini biraktim. Kendimi sorgulamayiilda biraktim hic dertlenmiyorum. 15 mayis bat tarihim. Bakalim beni neler bekliyor. Benim gibi olan bat tarihimiz yakin olan kizlarim yorumlarinizi bekliyorum
Bat 14 mayıs canim ilk defa ovulasyon testi denedim bakalim Rabbim nasip eylesin bizlere ❤

Ya Bnde merak ediyorum ben heralde hiç belirti yaşayamam kirpiklerim uzun ve karışık. Herzamn ve sürekli uyurum erkenden sürekli acıkırım arada midem bulanır herşey mevcut nerden anlcm hamile olursam
Kızlar az önce kiz kardeşime sordum 6 hafta bitiyor 7. hafta ya giriyor ilk geceden gebe kaldi hic belirtim yok hamile değil gibiyim arada peceteye akıntı geliyor oda binde bir diyor birde en çok özellik sadece göğüsleri çok şişmiş ama ilk haftalarda hic belirtim yok tu dedi

Bat 14 mayıs canim ilk defa ovulasyon testi denedim bakalim Rabbim nasip eylesin bizlere ❤
Allahim hayirlisini
Nasip etsin bizlere. Catlama oldu mu sizin? Benim bu ucuncu denemem. Ilk iki ay ovulasyon kullandim. Paronayak gibi surekli test yapiyordum stress yaratiyordu bana. Oldu mu tuttu mu diye . Bu ay dedim ki kullanmicam oluruna birakcam . Allah hayirlisi ise nasip eder

Canım adetten hemen sonra yaptım 6 ve 7 testte yumurtlama pik gordum geçen pazartesi de çatlama oldu şuan beklemedeyim biz yumurtlama öncesi yumurtlama ve pik günü değerlendirdik çatlamam olunca daha test yapmadım bıraktım aradan 14 gun geçmesi lazım gebelik testi icin bekliyorum. Birde ters ilişki denedik bakalim tutarlı tutmazmi nasip ramazan olduğu için dus aldım bekleme yapmadım. Sende yumurtlama oldumu hangi gunleri değerlendirdin canım

İnşallah biz de böyle oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…