- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Hayırlu olsun canım allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı sıhhatli bi bebeğiniz olsun inşallahEki Görüntüle 2840043 İşte kızlar :) hemen çizgi çıktı beklemedim bile
İnşallah hiç birine gerek kalmaksınızın hamiş oluruzYa söz konusu biz olduktan sonra aşılamada da yıpratırız tüp bebekde de. O yüzden yöntemle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Şuan bu rahatlıkla devam etmek istiyorum inşallah amin.
Kırmızıları görmedikçe umut hep vardırİlkinde çok azıcık açık kırmızı vardı sonra hep kahverengi
Aynen öyle bakalım bekleyelimKırmızıları görmedikçe umut hep vardır
Yedim neler yedim bugünBol bol çikolata ye valla reglkenen sevdiğim şey hahaha bende oruç oruç bayıldım aciktim valla yattım kalkmıyorum yerimden
Aklıma geldi ateşin nasıl oldu bu arada?Yak anam yak bu dünyayı yakarsa garipler yakarmış zaten
Rabbim evlat hasretiyle bizleri sınamasın 4 ay oldu benim bu ay 5. ayim olcak ☹Amin inşallah ya olcak olduktan sonra varikosel dinlemez ne Bnde ne eşimde sorun yok ama olmuyo 11 ay oldu henüz hiç hamile kalmadım
Beyaz çok güzel ya offf bugün A101 de çeşit çeşit vardıYedim neler yedim bugünekmek yemiyorum ya sürekli açıkıyorum beyaz çıkolta çekti canım gidip alacam bitter var onu sevmiyorum
Bat 14 mayıs canim ilk defa ovulasyon testi denedim bakalim Rabbim nasip eylesin bizlere ❤Kizlar selam , bu ay ovulasyon testini biraktim. Kendimi sorgulamayiilda biraktim hic dertlenmiyorum. 15 mayis bat tarihim. Bakalim beni neler bekliyor. Benim gibi olan bat tarihimiz yakin olan kizlarim yorumlarinizi bekliyorum
Kızlar az önce kiz kardeşime sordum 6 hafta bitiyor 7. hafta ya giriyor ilk geceden gebe kaldiYa Bnde merak ediyorum ben heralde hiç belirti yaşayamam kirpiklerim uzun ve karışık. Herzamn ve sürekli uyurum erkenden sürekli acıkırım arada midem bulanır herşey mevcut nerden anlcm hamile olursam
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip eylesin canim belirtilerin ne ne zamandır deniyosun ❤Eki Görüntüle 2840043 İşte kızlar :) hemen çizgi çıktı beklemedim bile
Allahim hayirlisiniBat 14 mayıs canim ilk defa ovulasyon testi denedim bakalim Rabbim nasip eylesin bizlere ❤
Aynı hala canım 37lerde geziyırAklıma geldi ateşin nasıl oldu bu arada?
Canım adetten hemen sonra yaptım 6 ve 7 testte yumurtlama pik gordum geçen pazartesi de çatlama oldu şuan beklemedeyim biz yumurtlama öncesi yumurtlama ve pik günü değerlendirdik çatlamam olunca daha test yapmadım bıraktım aradan 14 gun geçmesi lazım gebelik testi icin bekliyorum. Birde ters ilişki denedik bakalim tutarlı tutmazmi nasip ramazan olduğu için dus aldım bekleme yapmadım. Sende yumurtlama oldumu hangi gunleri değerlendirdin canımAllahim hayirlisini
Nasip etsin bizlere. Catlama oldu mu sizin? Benim bu ucuncu denemem. Ilk iki ay ovulasyon kullandim. Paronayak gibi surekli test yapiyordum stress yaratiyordu bana. Oldu mu tuttu mu diye . Bu ay dedim ki kullanmicam oluruna birakcam . Allah hayirlisi ise nasip eder
Amin inşallah tez zamanda yavrularımıza kavuşalımRabbim evlat hasretiyle bizleri sınamasın 4 ay oldu benim bu ay 5. ayim olcak ☹
Beni de bir ateş alıyor bir ayaklarım üşüyor az önce kahve leke geldiAynı hala canım 37lerde geziyır
İnşallah biz de böyle oluruzKızlar az önce kiz kardeşime sordum 6 hafta bitiyor 7. hafta ya giriyor ilk geceden gebe kaldihic belirtim yok hamile değil gibiyim arada peceteye akıntı geliyor oda binde bir diyor birde en çok özellik sadece göğüsleri çok şişmiş ama ilk haftalarda hic belirtim yok tu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?