Eşimin ailesinin bağ evleri var kuzum oradaydık bugün geldim daha. Bir sürü şey ektik bahçeye domatesi salatalığı yeşilliği fasulyesi çileği patatesi falan vs.toprakla uğraşmayı çok severim ben bir sürü çiçek de ektim damlama borularını kurduk kayınvalidemleOldum ultrasonla canım doktor herşey temiz dedi birde beta Hcg yapalım sonra ilaç başlayalım dedi işte.İçiyorum kaç gündür
Düşmanım başına vermesin düşmanım da yok da sevmediğimin başına bile vermesin ne yaşadım ne olduma döndün vallanefret ettirdi beni dün bugün çok rahatsızım hiç kaç gün olmadım anlamadım ama şuan arada bir sancım giriyor bu adetin güzel sancısı bakalım ne zaman patlıcam
Bak sen bağ bahçe işi de mi yapıyorsun tatlım yane yaptın ne ettin yoruldun mu nasılsın iyi misin son halin ney?
Ammaa bende sana öyle diyorm sal kendini ohh de şuan nede olsa adet yok bebeğin zorlanıyor bu gerçek bu sebeble yat aşağıya boşver onu bunu. Bazen Allah bazımızı sınar çok kaptırıp üzmede bol dua et bekle senin olan senindir değilse emin ol birşeylerden korumuştur yaradan.Ağrın nasıl ağrı az tarif eder misin? Bölgesel mi nerende?
Benim de 15 iKizlar selam , bu ay ovulasyon testini biraktim. Kendimi sorgulamayiilda biraktim hic dertlenmiyorum. 15 mayis bat tarihim. Bakalim beni neler bekliyor. Benim gibi olan bat tarihimiz yakin olan kizlarim yorumlarinizi bekliyorum
Gitmedim bitteri yedim dayanamadım ondan da tiksindimBeyaz çok güzel ya offf bugün A101 de çeşit çeşit vardı
Kuzum zaten ilaç kullanıyorsun herşeyi içme bak nasıl olsa ilaç bitmeye gelecek bu defa çok yoğun gelir çok ağrılı olursun sen ilacı kullanNe kadar koyayım kekiği nasıl kaynatayım açıklamalı der misin bu zaten gelecek gibi kekik bahanesi olsun. çare zehiri kaldı içmediğim ne hallere koydu beni nalet
O yogayı bşr arkadaşım daha dedi yaptım bugüngider ayak ne varsa yiyesim içesim yapasım var çıktım yoldan iyice
Benim de 12 si ama hep iki gün ileri atar 14-15 ine gelir canım sizdenimBenim de 15 i
Ah yavrum ya ha gayret biraz daha diyoruz adetineBeni de bir ateş alıyor bir ayaklarım üşüyor az önce kahve leke geldioyy oyy.
Sen test yapma canım bat günü kaset test yap o zamana kadar rahat dur
Amin canim insallahİnşallah biz de böyle oluruz
Eşimin ailesinin bağ evleri var kuzum oradaydık bugün geldim daha. Bir sürü şey ektik bahçeye domatesi salatalığı yeşilliği fasulyesi çileği patatesi falan vs.toprakla uğraşmayı çok severim ben bir sürü çiçek de ektim damlama borularını kurduk kayınvalidemlecidden negatif enerjiyi alıyor huzur doluydu iki gün sen benim böyle narin olduğuma bakma çapanın her türlüsünü yaparım kollarım kuvvetlidir benim sancı giriyorsa yakındır kuzum zaten önce oluyorsun ama afedersin çamur gibi simsiyah geliyor başta sonra iyice sökülüyor Sana birşey diyim mi o kadar rahatlıyor ki insan çünkü hazımsızlık oluyor şişiyorsun bildiğin bunalıyorsun afakanlar basıyor Adet görmemek de görmek de sıkıntı kuzum ama görmek de büyük bir nimetmiş ben onu anladım artık ol da çalışmalara başla
Ayyy sen kendinle uğraşıyorsun evde boş vakitlerini nasıl değerlendirsin diye sorsalar lh testi yaparım o yoksa hamilelikAh yavrum ya ha gayret biraz daha diyoruz adetine
Elim ayağım durmuyor ay. Gebelik yapmasam lh yapıyorum
Bugünü değerlendir canım iyi şanslarEvet baya koyu çıktı galiba bugün yumurtalama olmuş
Yapmadım canmKuzum zaten ilaç kullanıyorsun herşeyi içme bak nasıl olsa ilaç bitmeye gelecek bu defa çok yoğun gelir çok ağrılı olursun sen ilacı kullan
Ay valla delirmelik. Ama ben her konuda biraz takıntılı olabiliyorum. Uğraşıp didinip nihayete erdirmeden peşini bırakmam ama bu çalışınca olmuyor malesefAyyy sen kendinle uğraşıyorsun evde boş vakitlerini nasıl değerlendirsin diye sorsalar lh testi yaparım o yoksa hamilelikcıldırdık iyice biiizi birisi durdursun o çocuğu verisinde
Hadi bakalm hep beraber beklyrzBenim de 12 si ama hep iki gün ileri atar 14-15 ine gelir canım sizdenim
Canım ben üst üste 2.ay kimyasal gebeliğimi yaşıyorum şu an kimyasal gebelik sürecinin içindeyim yumurtlama günleri değerlendirmekten başka hicbirsey yapmadım vallahi sadece bir süre ayaklarım havada bekledim o kadar
Birde sen birşey yapıyorsun onu merağı oluyor mesela aman öylesine desek bu kadar test heyecanı olmuyor. Doktor tedavisi olunca beklenti yükseliyor. Bende ilk ovulasyon yaptığım ay bir umut bir ümit artık oldu dedimAy valla delirmelik. Ama ben her konuda biraz takıntılı olabiliyorum. Uğraşıp didinip nihayete erdirmeden peşini bırakmam ama bu çalışınca olmuyor malesef
Insallah hayirlisi olsun her şey için tamam tesekkur ederim bilgi icin=)Canım ben üst üste 2.ay kimyasal gebeliğimi yaşıyorum şu an kimyasal gebelik sürecinin içindeyim yumurtlama günleri değerlendirmekten başka hicbirsey yapmadım vallahi sadece bir süre ayaklarım havada bekledim o kadar
Allahim insallah nasip eder sanaCanım adetten hemen sonra yaptım 6 ve 7 testte yumurtlama pik gordum geçen pazartesi de çatlama oldu şuan beklemedeyim biz yumurtlama öncesi yumurtlama ve pik günü değerlendirdik çatlamam olunca daha test yapmadım bıraktım aradan 14 gun geçmesi lazım gebelik testi icin bekliyorum. Birde ters ilişki denedik bakalim tutarlı tutmazmi nasip ramazan olduğu için dus aldım bekleme yapmadım. Sende yumurtlama oldumu hangi gunleri değerlendirdin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?