Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimin ailesinin bağ evleri var kuzum oradaydık bugün geldim daha. Bir sürü şey ektik bahçeye domatesi salatalığı yeşilliği fasulyesi çileği patatesi falan vs.toprakla uğraşmayı çok severim ben bir sürü çiçek de ektim damlama borularını kurduk kayınvalidemle cidden negatif enerjiyi alıyor huzur doluydu iki gün sen benim böyle narin olduğuma bakma çapanın her türlüsünü yaparım kollarım kuvvetlidir benim sancı giriyorsa yakındır kuzum zaten önce oluyorsun ama afedersin çamur gibi simsiyah geliyor başta sonra iyice sökülüyorSana birşey diyim mi o kadar rahatlıyor ki insan çünkü hazımsızlık oluyor şişiyorsun bildiğin bunalıyorsun afakanlar basıyorAdet görmemek de görmek de sıkıntı kuzum ama görmek de büyük bir nimetmiş ben onu anladım artık ol da çalışmalara başla

Kuzum zaten ilaç kullanıyorsun herşeyi içme bak nasıl olsa ilaç bitmeye gelecek bu defa çok yoğun gelir çok ağrılı olursun sen ilacı kullan

Kollarına sevsinler yaa bende yaparım yapacağım zaman hiçbirimizin eksiği yok istersek herşey yaparız. Ne güzel en iyisini yapmışsın benim de imkanım olsa böyle ama nerde tıkıldım kaldım evde.
Evet sancım başladı hiç kaç gündür yoktu rahattım belli ediyor şuan kendini sol kasığım ağrıyor özelikle kahve leke oldu az önce. Şeyi soracağım ben 4 gün regli olurum mesela senin ki aynı gün uzunlukda mı sürdü canım?

Ah yavrum ya ha gayret biraz daha diyoruz adetine
Elim ayağım durmuyor ay. Gebelik yapmasam lh yapıyorum
Ayyy sen kendinle uğraşıyorsun evde boş vakitlerini nasıl değerlendirsin diye sorsalar lh testi yaparım o yoksa hamilelik cıldırdık iyice biiizi birisi durdursun o çocuğu verisinde

Ayyy sen kendinle uğraşıyorsun evde boş vakitlerini nasıl değerlendirsin diye sorsalar lh testi yaparım o yoksa hamilelik cıldırdık iyice biiizi birisi durdursun o çocuğu verisinde
Ay valla delirmelik. Ama ben her konuda biraz takıntılı olabiliyorum. Uğraşıp didinip nihayete erdirmeden peşini bırakmam ama bu çalışınca olmuyor malesef

Kızlar bisey sorcam...
Adetim buhun gelcekti, geldi de sannetim ama kahve rengi akinti oldum adet gibi, aranızda bilgi sahibi olan.var mi. Ve adetliymis gibi kasiklarim biraz agri var

Son düzenleme:
K Kupraa hayırlı uğurlu olsun canım neler yaptın hamile kalmak icin acaba merak ettim de
Canım ben üst üste 2.ay kimyasal gebeliğimi yaşıyorum şu an kimyasal gebelik sürecinin içindeyim yumurtlama günleri değerlendirmekten başka hicbirsey yapmadım vallahi sadece bir süre ayaklarım havada bekledim o kadar

Ay valla delirmelik. Ama ben her konuda biraz takıntılı olabiliyorum. Uğraşıp didinip nihayete erdirmeden peşini bırakmam ama bu çalışınca olmuyor malesef
Birde sen birşey yapıyorsun onu merağı oluyor mesela aman öylesine desek bu kadar test heyecanı olmuyor. Doktor tedavisi olunca beklenti yükseliyor. Bende ilk ovulasyon yaptığım ay bir umut bir ümit artık oldu dedim güya eminim hani yumurtlma filan bulduk ya test yaptım kaç tane sonra pat adet oldum çok üzülmüştüm. Sonra artık senin gibi istesem olmuyorum çünkü adetime yakın silik çizgi de görmedin mi olmadı diyorm olacak olan çıkıyor ki sonra olmazsam adet mucize olur diyerek devam ediyorm bu ay çok büyük mucize etmişim adetim gelmedi. Allah bizlere de birgün nasip eder inşallah diyorm.

Insallah hayirlisi olsun her şey için tamam tesekkur ederim bilgi icin=)

Allahim insallah nasip eder sana. Guzel degerlendirmissiniz masallah. Ben hic takip etmedim. Regl biter bitmez basladim bir gun arayla deniyoruz. Bugunde dener birakiriz. Artik gerisi Allaha kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…