Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip eylesin canim belirtilerin ne ne zamandır deniyosun ❤
Teşekkürler canım :) ocak ayından beri istiyoruz. Bat’a yakın kasık ağrılarım başladı hala devam ediyor. Göğüslerim şiş biraz. Başka da belirtim olmadı test yapmasam anlamazdım hamile olduğumu,1 gün gecikince yaptım rüyama girdi sabah

Test 15 dakika sonra böyle oldu

Eklentiler

• 0EB02C77-D057-43B0-B9CB-A734F74D660C.webp
    116,8 KB · Görüntüleme: 72
  • CC19E8BF-F193-48BE-965E-141285B1D4F4.webp
    106,7 KB · Görüntüleme: 74
Kuzu 1 2 yemek kaşığı kekik üstüne sıcak su ekle demlenmeye bırak 5 dk kadar sonra süz iç şifa olsun

Selaammm kızlar dün saçma bir sebepten hesabımı banladılar maalesef, neyse geri döndüm hesabım kapalıyken beni merak etmişsiniz dışardan mesajları okudum, seviyorum sizi canlarımm. MaviliGizem Yusra-61

Bilen bilir bugün hastaneye gidecektim bugün de reglim gelmeyince randevuma gittim. Doktor hanımcım ilk önce ultrasonla baktı veeeeeee süprizzzz 3 cm nurtopu gibi kistim oluşmuş. 3 yumurtanın ikisi çatlamamış bile Daha sonra hcg testi yaptı ne olur ne olmaz diye, kan verip eve geldim, 1 saat sonra çıkar dedi sonuç sayfa yenile yenile bir hal oldum veeee sonuç kocaman bir sıfır hayır 1 bile değil acaba mı dedirtmiyor sonuçlarım tabi ben ve eşim baya üzüldük çünkü ne yalan söyleyeyim umutluydum. Doktor adetinin 2. Günü gel kiste bakalım ona göre önümüzdeki ayı konuşalım dedi, 1 hafta adet olmazsan diye duphaston verdi kullanırsın dedi.

Neyse biz evde mutsuz takılırken Sonra birden kapı çaldı ve sipariş ettiğimiz drone geldi, biz bir heves bir mutluluk sonuçları unuttuk gibi oldu, sonra eşim evde dronu uçurmaya çalışırken avizeye dolandı parçalandı 3 binlik alet hahahaha tabi bizim mutluluk matem oldu, şimdi oturduk bütün acılarımıza ağlıyoruz, bizde durumlar böyle aramıza yeni hamişler katılmış bu arada hepsine hayırlı olsun diyorum

Ayyy varyaaa seni gördüm içimi sardı mutluluk yaaa. Ama eşinin avizeyi kırmış olmasına kahkaha attım Allah siizi ne etsin hep zarar kar yok

Bir duphaston daha geldi Allahım benden sonra sen bende azcuk kanamam oldu adet sancılarım yoğun üzülecek halim sevinecek halim yok gibi
O kistin ağzına tüküreyim ben lanet şey. Peki ovulasyon yapmış mıydın orada çatlama olmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…