Kesinlikle değerlendircem çok teşekkürlerBugünü değerlendir canım iyi şanslar
Allahım selizay ya dünden beri meraktayıx. Hayır son yazdığın sayfayı oturdum tek tek okudum ne yazmış bu da banlamışlar diye orda da yok adın. Onları da silmişler heralde. Ne dedin kız kadınlara! Sanane elalemin cinsel isteği çok dayakçı yataklarını ayırdığı kocasından. Hala diyor ki yardım edin. Napalım anam kocanın internetini mi keselim telefonunu mu alalım. Neyse mevzu o değil de üzüldüm ya. İnşallah vücudun kisti çabuk atar. Sonraki ay için umutlarımız yeniden yeşerir balımSelaammm kızlardün saçma bir sebepten hesabımı banladılar maalesef, neyse geri döndüm hesabım kapalıyken beni merak etmişsiniz dışardan mesajları okudum, seviyorum sizi canlarımm. MaviliGizem Yusra-61
Bilen bilir bugün hastaneye gidecektim bugün de reglim gelmeyince randevuma gittim. Doktor hanımcım ilk önce ultrasonla baktı veeeeeee süprizzzz 3 cm nurtopu gibi kistim oluşmuş. 3 yumurtanın ikisi çatlamamış bileDaha sonra hcg testi yaptı ne olur ne olmaz diye, kan verip eve geldim, 1 saat sonra çıkar dedi sonuç sayfa yenile yenile bir hal oldum veeee sonuç kocaman bir sıfır hayır 1 bile değil acaba mı dedirtmiyor sonuçlarım tabi ben ve eşim baya üzüldük çünkü ne yalan söyleyeyim umutluydum. Doktor adetinin 2. Günü gel kiste bakalım ona göre önümüzdeki ayı konuşalım dedi, 1 hafta adet olmazsan diye duphaston verdi kullanırsın dedi.
Neyse biz evde mutsuz takılırken Sonra birden kapı çaldı ve sipariş ettiğimiz drone geldi, biz bir heves bir mutluluk sonuçları unuttuk gibi oldu, sonra eşim evde dronu uçurmaya çalışırken avizeye dolandı parçalandı 3 binlik alet hahahahatabi bizim mutluluk matem oldu, şimdi oturduk bütün acılarımıza ağlıyoruz, bizde durumlar böyle aramıza yeni hamişler katılmış bu arada hepsine hayırlı olsun diyorum
E bunda silik çizgi var kuzumYusra-61 işte böyle görünüyor
Ayyy varyaaa seni gördüm içimi sardı mutluluk yaaa. Ama eşinin avizeyi kırmış olmasına kahkaha attım Allah siizi ne etsin hep zarar kar yok
Bir duphaston daha geldi Allahım benden sonra sen bende azcuk kanamam oldu adet sancılarım yoğun üzülecek halim sevinecek halim yok gibi
O kistin ağzına tüküreyim ben lanet şey. Peki ovulasyon yapmış mıydın orada çatlama olmuş muydu
Erken dönemlerde olabilir öyle şeyler, yarın tekrar et,Ama canım 15 dk sonra oldu bu mavi çizgi geç değilmi
Balım ama 15 dk sonra çıktı ama geç değilmi sence?E bunda silik çizgi var kuzum
Bence pozitif yaa birde ovulasyon yap dicem de olmayacakYusra-61 işte böyle görünüyor
Canım hoşgeldin herşey için geçmiş olsun merakla seni bekliyordukSelaammm kızlardün saçma bir sebepten hesabımı banladılar maalesef, neyse geri döndüm hesabım kapalıyken beni merak etmişsiniz dışardan mesajları okudum, seviyorum sizi canlarımm. MaviliGizem Yusra-61
Bilen bilir bugün hastaneye gidecektim bugün de reglim gelmeyince randevuma gittim. Doktor hanımcım ilk önce ultrasonla baktı veeeeeee süprizzzz 3 cm nurtopu gibi kistim oluşmuş. 3 yumurtanın ikisi çatlamamış bileDaha sonra hcg testi yaptı ne olur ne olmaz diye, kan verip eve geldim, 1 saat sonra çıkar dedi sonuç sayfa yenile yenile bir hal oldum veeee sonuç kocaman bir sıfır hayır 1 bile değil acaba mı dedirtmiyor sonuçlarım tabi ben ve eşim baya üzüldük çünkü ne yalan söyleyeyim umutluydum. Doktor adetinin 2. Günü gel kiste bakalım ona göre önümüzdeki ayı konuşalım dedi, 1 hafta adet olmazsan diye duphaston verdi kullanırsın dedi.
Neyse biz evde mutsuz takılırken Sonra birden kapı çaldı ve sipariş ettiğimiz drone geldi, biz bir heves bir mutluluk sonuçları unuttuk gibi oldu, sonra eşim evde dronu uçurmaya çalışırken avizeye dolandı parçalandı 3 binlik alet hahahahatabi bizim mutluluk matem oldu, şimdi oturduk bütün acılarımıza ağlıyoruz, bizde durumlar böyle aramıza yeni hamişler katılmış bu arada hepsine hayırlı olsun diyorum
Değil kuzum, testleri 30 dk sonra okumayın diyor. Prospektüsü bi incele bak. Bazılarında ilk 5 dk bazılarında 10 dk da okuyun yazıyor. Ama hepsinde yarım saatten sonra çıkan sonucu dikkate almayın diyor.Balım ama 15 dk sonra çıktı ama geç değilmi sence?
Hahaha canım yaa bişi demedim cidden sadece birkaç kere şikayet almış yorumum ters bir şey yoktu basmışlar banı. Neyse geçti gitti, konuyu kapatmışlar ondan gitti heraldeAllahım selizay ya dünden beri meraktayıx. Hayır son yazdığın sayfayı oturdum tek tek okudum ne yazmış bu da banlamışlar diye orda da yok adın. Onları da silmişler heralde. Ne dedin kız kadınlara! Sanane elalemin cinsel isteği çok dayakçı yataklarını ayırdığı kocasından. Hala diyor ki yardım edin. Napalım anam kocanın internetini mi keselim telefonunu mu alalım. Neyse mevzu o değil de üzüldüm ya. İnşallah vücudun kisti çabuk atar. Sonraki ay için umutlarımız yeniden yeşerir balımsen gelince biz mutlu olduk ama. Drone için de geçmiş olsun
Sana birşey diyim mi yok olan isterse 1saat olsun çıkmaz. Var ki çıkıyor boşversene. Benim burada bir arkadaşım test yapmıştı hiç çıkmamış bırakıp misafirliğe gitmişti sonra geri geldi testte silik çıkmıştı test yapmıştı yine pozitifti.Balım ama 15 dk sonra çıktı ama geç değilmi sence?
Canımmm hoşbuldummmmmCanım hoşgeldin herşey için geçmiş olsun merakla seni bekliyorduk
Tam 15 dakika sonra böyle oldu.İnşallah sizin dediğiniz gibi olurDeğil kuzum, testleri 30 dk sonra okumayın diyor. Prospektüsü bi incele bak. Bazılarında ilk 5 dk bazılarında 10 dk da okuyun yazıyor. Ama hepsinde yarım saatten sonra çıkan sonucu dikkate almayın diyor.Yarım saat sonrası sakat anlıcan
Kız benim ateşim 37.4 e falan fırladı. Şuan 37.2. Ya gebeyim ondan ya da vücudum gebeliği kabullenemedi içerdekini yok ediyor ondan. Bu vücudumun deliliği beni öldürecek.Bence pozitif yaa birde ovulasyon yap dicem de olmayacakvalla deli oluyorum. Sen kaset niye almadın ki 5 tl kaset test bunlardan daha iyi. Bence hamilesin ben hala aynı düşünüyorm
İnşallah canım valla iyi geliyonuz bana hepinizSana birşey diyim mi yok olan isterse 1saat olsun çıkmaz. Var ki çıkıyor boşversene. Benim burada bir arkadaşım test yapmıştı hiç çıkmamış bırakıp misafirliğe gitmişti sonra geri geldi testte silik çıkmıştı test yapmıştı yine pozitifti.
Allah'ın işi belli olmaz denk gelmişte olabilir bize ama yanıldığını duymadım hiç benimde bir kızım var 2.de kız olsun istiyorum bu ay erkek görünüyor takvimde bakalım hamile kalırsam çok merak ediyorum bendeEğer hamileysem erkek çıkıyor ama ben hep kız istiyordum yaa
Girişi kolay olduğu için hemen attım sanırım elimin altında dieYok artık Kübra kendine bunu niye yapıyorsun ooo daha kaç gün olmuş kişaşırdım o kadar erken kan vereni bu sayfada ilk denk geldim.
İnşallah umudun olur bu kadar istediğin belli ki rabbim versin beta yüksek hamiş olduğunu göresin
Valla bn 1 saat sonra baktım yoktu ve olmadı bnce var sen de geçen ay ki grupta biri unutmuştu testi saatler sonra çıkmıştı o bile hamileydiTam 15 dakika sonra böyle oldu.İnşallah sizin dediğiniz gibi olur
Ay yarın gidip kan vereceğim valla ben de. Ateşim oynuyor çıldıracam. Her yerde negatif çıkıyor ona da çıldıracam. Yarın gideyim kanımı vereyim kurtulayım. Sömürün anam hadi diyeceğim.Hahaha canım yaa bişi demedim cidden sadece birkaç kere şikayet almış yorumum ters bir şey yoktu basmışlar banı. Neyse geçti gitti, konuyu kapatmışlar ondan gitti heralde
inşallah şu ay kistten dolayı kaynasın istemiyorum hemen adet olurum inşallah bayram gelmeden yoksa bir de onu bekle
Sende durumlar nee yine negatif gördüm yazmışsın en iyisi kan ver ya, ben olumsuzu gördüm üzüldüm ama şimdi de kafam rahat, acabalarım kalmadı, önümüzdeki maçlara bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?