Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım selizay ya dünden beri meraktayıx. Hayır son yazdığın sayfayı oturdum tek tek okudum ne yazmış bu da banlamışlar diye orda da yok adın. Onları da silmişler heralde. Ne dedin kız kadınlara! Sanane elalemin cinsel isteği çok dayakçı yataklarını ayırdığı kocasından. Hala diyor ki yardım edin. Napalım anam kocanın internetini mi keselim telefonunu mu alalım. Neyse mevzu o değil de üzüldüm ya. İnşallah vücudun kisti çabuk atar. Sonraki ay için umutlarımız yeniden yeşerir balım sen gelince biz mutlu olduk ama. Drone için de geçmiş olsun

Kızzz avize kırılsa iyidi yaaa drone gitti
Valla sorma balım adeti kaçangillere ben de katıldım, hala gelmedi kırmızılar. Ovulasyon yapmamıştım kuzum, doktor öyle emin çatlar dedi ki ilk ağrıda çatlıyor sandım meğer kist oluyormuş psiluuuukkkkk

Canım hoşgeldin herşey için geçmiş olsun merakla seni bekliyorduk

Balım ama 15 dk sonra çıktı ama geç değilmi sence?
Değil kuzum, testleri 30 dk sonra okumayın diyor. Prospektüsü bi incele bak. Bazılarında ilk 5 dk bazılarında 10 dk da okuyun yazıyor. Ama hepsinde yarım saatten sonra çıkan sonucu dikkate almayın diyor. Yarım saat sonrası sakat anlıcan

Hahaha canım yaa bişi demedim cidden sadece birkaç kere şikayet almış yorumum ters bir şey yoktu basmışlar banı. Neyse geçti gitti, konuyu kapatmışlar ondan gitti heralde
inşallah şu ay kistten dolayı kaynasın istemiyorum hemen adet olurum inşallah bayram gelmeden yoksa bir de onu bekle
Sende durumlar nee yine negatif gördüm yazmışsın en iyisi kan ver ya, ben olumsuzu gördüm üzüldüm ama şimdi de kafam rahat, acabalarım kalmadı, önümüzdeki maçlara bakalım

Balım ama 15 dk sonra çıktı ama geç değilmi sence?
Sana birşey diyim mi yok olan isterse 1saat olsun çıkmaz. Var ki çıkıyor boşversene. Benim burada bir arkadaşım test yapmıştı hiç çıkmamış bırakıp misafirliğe gitmişti sonra geri geldi testte silik çıkmıştı test yapmıştı yine pozitifti.

Tam 15 dakika sonra böyle oldu.İnşallah sizin dediğiniz gibi olur

Bence pozitif yaa birde ovulasyon yap dicem de olmayacak valla deli oluyorum. Sen kaset niye almadın ki 5 tl kaset test bunlardan daha iyi. Bence hamilesin ben hala aynı düşünüyorm
Kız benim ateşim 37.4 e falan fırladı. Şuan 37.2. Ya gebeyim ondan ya da vücudum gebeliği kabullenemedi içerdekini yok ediyor ondan. Bu vücudumun deliliği beni öldürecek.

İnşallah canım valla iyi geliyonuz bana hepiniz

Eğer hamileysem erkek çıkıyor ama ben hep kız istiyordum yaa
Allah'ın işi belli olmaz denk gelmişte olabilir bize ama yanıldığını duymadım hiç benimde bir kızım var 2.de kız olsun istiyorum bu ay erkek görünüyor takvimde bakalım hamile kalırsam çok merak ediyorum bende

Girişi kolay olduğu için hemen attım sanırım elimin altında die

Ay yarın gidip kan vereceğim valla ben de. Ateşim oynuyor çıldıracam. Her yerde negatif çıkıyor ona da çıldıracam. Yarın gideyim kanımı vereyim kurtulayım. Sömürün anam hadi diyeceğim.

Bak adetlerden sorumlu bakanımız Yusra-61 sana envai çeşit yol yöntem masaj kür çay yoga pozisyonu tarif etsin öğrendi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…