Yaa gebe olduğunu düşünmek istiyorumKız benim ateşim 37.4 e falan fırladı. Şuan 37.2. Ya gebeyim ondan ya da vücudum gebeliği kabullenemedi içerdekini yok ediyor ondan. Bu vücudumun deliliği beni öldürecek.
Ayy benimde olsaydı atardım kesin duramazdım bu da iyi mi kötü mü bilemedimGirişi kolay olduğu için hemen attım sanırım elimin altında die
HahahaAy yarın gidip kan vereceğim valla ben de. Ateşim oynuyor çıldıracam. Her yerde negatif çıkıyor ona da çıldıracam. Yarın gideyim kanımı vereyim kurtulayım. Sömürün anam hadi diyeceğim.
Bak adetlerden sorumlu bakanımızYusra-61 sana envai çeşit yol yöntem masaj kür çay yoga pozisyonu tarif etsin öğrendi iyice
Ya ben de diyorum ki hadi kasık ağrısı falan kendimi dinlediğimden oluyor ateş de mi öyle olacak yok artıkYaa gebe olduğunu düşünmek istiyorumayrıca daha çok var test de yapmışsın baktım 10 mayıs nerede erken test işini bırak kendini sal ne olursun böyle hoyratça kendini yorma
Gızz dur gız hamile kalak da Çin şeysinden cinsiyet öğrenmesi kalsınAllah'ın işi belli olmaz denk gelmişte olabilir bize ama yanıldığını duymadım hiç benimde bir kızım var 2.de kız olsun istiyorum bu ay erkek görünüyor takvimde bakalım hamile kalırsam çok merak ediyorum bende
Kızzz avize kırılsa iyidi yaaa drone gitti
Valla sorma balım adeti kaçangillere ben de katıldım, hala gelmedi kırmızılar. Ovulasyon yapmamıştım kuzum, doktor öyle emin çatlar dedi kiilk ağrıda çatlıyor sandım meğer kist oluyormuş psiluuuukkkkk
Ay valla ben de diyorum azıcık bi çizgi göster anneciğine hadi yavrum diyorum göstermiyor pislik. Anca içerde beni çıldırtsın yaksınHahahayavrum dur bakalım, 15 gün olsun hele, hayret bir şey bu ateş hayırlı gözüküyor ama en azından silik çizgi görseydik ayol.
Yusra-61 ANLAT BANA BEBEYİM BİLDİĞİN HER ŞEYİ ANLAT
Hadi insallah sağ sağlim kucağına almak nasip olur canim darısı bizlere inşallahTeşekkürler canım :) ocak ayından beri istiyoruz. Bat’a yakın kasık ağrılarım başladı hala devam ediyor. Göğüslerim şiş biraz. Başka da belirtim olmadı test yapmasam anlamazdım hamile olduğumu,1 gün gecikince yaptım rüyama girdi sabah
Ahaha ayy ne bilem kııız birden uçtu gitti Nalet biz de korktuk kaçtık inmeyince ahaha çok komiktiAllah bildiği gibi etsin kist işin içine girmeseydi iyiydigerçi bir ilaca bakar drone evde kullanılır diye size kim dedi
Haha gece mum yakıp eyy bebee geldiysen üç defa kapıya vur dicez artık, baktık modern bilim bize ışık tutmuyor, diğer taraftan yardım alırızAy valla ben de diyorum azıcık bi çizgi göster anneciğine hadi yavrum diyorum göstermiyor pislik. Anca içerde beni çıldırtsın yaksınben de onu sıcak suyla yıkamaz mıyım amaaa görür o
Ah bu ay erkek. Doğuramayacağım bundan işteGızz dur gız hamile kalak da Çin şeysinden cinsiyet öğrenmesi kalsın
Canım selam kistin inş bi an önce erir adetini çok geciktirmezSelaammm kızlardün saçma bir sebepten hesabımı banladılar maalesef, neyse geri döndüm hesabım kapalıyken beni merak etmişsiniz dışardan mesajları okudum, seviyorum sizi canlarımm. MaviliGizem Yusra-61
Bilen bilir bugün hastaneye gidecektim bugün de reglim gelmeyince randevuma gittim. Doktor hanımcım ilk önce ultrasonla baktı veeeeeee süprizzzz 3 cm nurtopu gibi kistim oluşmuş. 3 yumurtanın ikisi çatlamamış bileDaha sonra hcg testi yaptı ne olur ne olmaz diye, kan verip eve geldim, 1 saat sonra çıkar dedi sonuç sayfa yenile yenile bir hal oldum veeee sonuç kocaman bir sıfır hayır 1 bile değil acaba mı dedirtmiyor sonuçlarım tabi ben ve eşim baya üzüldük çünkü ne yalan söyleyeyim umutluydum. Doktor adetinin 2. Günü gel kiste bakalım ona göre önümüzdeki ayı konuşalım dedi, 1 hafta adet olmazsan diye duphaston verdi kullanırsın dedi.
Neyse biz evde mutsuz takılırken Sonra birden kapı çaldı ve sipariş ettiğimiz drone geldi, biz bir heves bir mutluluk sonuçları unuttuk gibi oldu, sonra eşim evde dronu uçurmaya çalışırken avizeye dolandı parçalandı 3 binlik alet hahahahatabi bizim mutluluk matem oldu, şimdi oturduk bütün acılarımıza ağlıyoruz, bizde durumlar böyle aramıza yeni hamişler katılmış bu arada hepsine hayırlı olsun diyorum
5 gun once kanda 0.100 cikmisti ayrica sabirsizligimdan erken yakaladim sonucu galiba simdide bu 10 gun gecmez bilmez banaIyi aksamlar herkeze doktora gittim aksam ustu ultrasonda kese gorunmedi dogal olarak cunku cok yeni daha regl e 4 gun var ama rahim kalinlasmasi baslamis ve cok iyi dedi doktor kesinlikle gebesin ama kanda bakalim dedi kan sonucu 5.8 cikti10 gun sonra tekrar cagirdi keseyi gormek icin ayrica evde yaptigim teste cok sasirdi nasil bi testmis bu kadar erken gosterdi diye umarim hersey yolunda gider bende durum bu
Haha gece mum yakıp eyy bebee geldiysen üç defa kapıya vur dicez artık, baktık modern bilim bize ışık tutmuyor, diğer taraftan yardım alırız
Kız istiyorum kız istiyorum dersen öle olur işte, yüce rabbim dualarını kabul etmişAh bu ay erkek. Doğuramayacağım bundan işte
Bence kötüAyy benimde olsaydı atardım kesin duramazdım bu da iyi mi kötü mü bilemedim
Ahahha valla yaparsınBak yaparımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?