Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız benim ateşim 37.4 e falan fırladı. Şuan 37.2. Ya gebeyim ondan ya da vücudum gebeliği kabullenemedi içerdekini yok ediyor ondan. Bu vücudumun deliliği beni öldürecek.
Yaa gebe olduğunu düşünmek istiyorum ayrıca daha çok var test de yapmışsın baktım 10 mayıs nerede erken test işini bırak kendini sal ne olursun böyle hoyratça kendini yorma

Hahaha yavrum dur bakalım, 15 gün olsun hele, hayret bir şey bu ateş hayırlı gözüküyor ama en azından silik çizgi görseydik ayol.

Yusra-61 ANLAT BANA BEBEYİM BİLDİĞİN HER ŞEYİ ANLAT

Yaa gebe olduğunu düşünmek istiyorum ayrıca daha çok var test de yapmışsın baktım 10 mayıs nerede erken test işini bırak kendini sal ne olursun böyle hoyratça kendini yorma
Ya ben de diyorum ki hadi kasık ağrısı falan kendimi dinlediğimden oluyor ateş de mi öyle olacak yok artık
Kız ama iğneden 14 gün sayıyoruz ya o da 5 mayısa denk geliuor. Onu baz almayacak mıyım

Gızz dur gız hamile kalak da Çin şeysinden cinsiyet öğrenmesi kalsın

Allah bildiği gibi etsin kist işin içine girmeseydi iyiydi gerçi bir ilaca bakar drone evde kullanılır diye size kim dedi

Iyi aksamlar herkeze doktora gittim aksam ustu ultrasonda kese gorunmedi dogal olarak cunku cok yeni daha regl e 4 gun var ama rahim kalinlasmasi baslamis ve cok iyi dedi doktor kesinlikle gebesin ama kanda bakalim dedi kan sonucu 5.8 cikti10 gun sonra tekrar cagirdi keseyi gormek icin ayrica evde yaptigim teste cok sasirdi nasil bi testmis bu kadar erken gosterdi diye umarim hersey yolunda gider bende durum bu

Hahaha yavrum dur bakalım, 15 gün olsun hele, hayret bir şey bu ateş hayırlı gözüküyor ama en azından silik çizgi görseydik ayol.

Yusra-61 ANLAT BANA BEBEYİM BİLDİĞİN HER ŞEYİ ANLAT
Ay valla ben de diyorum azıcık bi çizgi göster anneciğine hadi yavrum diyorum göstermiyor pislik. Anca içerde beni çıldırtsın yaksın ben de onu sıcak suyla yıkamaz mıyım amaaa görür o

Hadi insallah sağ sağlim kucağına almak nasip olur canim darısı bizlere inşallah

Ay valla ben de diyorum azıcık bi çizgi göster anneciğine hadi yavrum diyorum göstermiyor pislik. Anca içerde beni çıldırtsın yaksın ben de onu sıcak suyla yıkamaz mıyım amaaa görür o
Haha gece mum yakıp eyy bebee geldiysen üç defa kapıya vur dicez artık, baktık modern bilim bize ışık tutmuyor, diğer taraftan yardım alırız

Kızlar acil
Kızlar bisey sorcam...
Adetim buhun gelcekti, geldi de sannetim ama kahve rengi akinti oldum adet gibi, aranızda bilgi sahibi olan.var mi. Ve adetliymis gibi kasiklarim biraz agri var

Canım selam kistin inş bi an önce erir adetini çok geciktirmez

5 gun once kanda 0.100 cikmisti ayrica sabirsizligimdan erken yakaladim sonucu galiba simdide bu 10 gun gecmez bilmez bana

Ayy benimde olsaydı atardım kesin duramazdım bu da iyi mi kötü mü bilemedim
Bence kötü belki 20 lerde yakalarım dedim betayi ahhahah olmadı cuma vercem test bakalım bizim kadın doğum Dr diyorum verdim die sende bazı hastalar gibi ilişkiye giriyor ertesi gün test verenlere döndun dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…