Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çabuk söyle o testi bizeeeeeee, o test ecinnilere karışmış bir test miiiiii

Hayırlı uğurlu olsun balım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah

Ya ben de diyorum ki hadi kasık ağrısı falan kendimi dinlediğimden oluyor ateş de mi öyle olacak yok artık
Kız ama iğneden 14 gün sayıyoruz ya o da 5 mayısa denk geliuor. Onu baz almayacak mıyım

Hımm orasını bilmezdim sen kendini hamiş hissediyor musun.? Benimde adet olacağım zaman ateşim çıkar sen kendini bilirsin aslında canım ya. İğneden sonra çıkması lazım kaset test yap 5 mayıs da. Birde adet gelir bebiş yoksa 5 mayıs da başka birşey olmazsa

Başta kendim olmak üzere bir çok arkadaşımda tuttu çevremde tutmayan yok hatta kuzenimin 2 kızı vardı erkek istiyordu 3. Çin takvimine göre yaptı 10 aylık oğlu var şuan
Bizim tutsada çin takvimine uymasada olur ilk ay bende burç hesaplamalari yapıyordum şimdi hangi burç olursa kabulüm

Ahahha valla yaparsın neyse sen önce doktora git de kutsal bilim hazinemizin son nimetinden de yararlan kan ver bakalım
Ay kendi doktoruma gidemiyorum o taaaaaaaaaaaa merkezde. Ben sınıf öprermeni olduğumdan kendini ilçe zanneden bi köydeyim şimdilik.

evin hemen arkasında sağlık ocağı var oraya gidip doktoy kaydeş doktoy kaydeş beni test et diyeceğim
Kaydeş çünkü onlar da kendini ilçe zanneden köyde zorunlu hizmet yapıyorlar

Anaam hayırlı olsun kızz, benim de bugün 0 çıktı yükselir mi acaba ama aramızda bir fark, benim bat geçti

Hosgeldinn

Allah seni ilçe zanneden köy nerdesin sen gamze.?

Ay benim hisler gelgitli bi hamileyim bi değilim kendime güven yok
Neyse yarın kan aldırabilirseeeem ne ala yoksa biraz daha bekleyeceğim gari.

Ay sağlık ocağı daha iyi zaten, kanını ver gel paşa paşa, hastanenin her yeri ayrı eziyet,
Adetime 7 gün var deme her steteskopla kovalar seni, geçti sanırım hatırlamıyorum de

Ay sağlık ocağı daha iyi zaten, kanını ver gel paşa paşa, hastanenin her yeri ayrı eziyet,
Adetime 7 gün var deme her steteskopla kovalar seni, geçti sanırım hatırlamıyorum de
Adetime nasıl 7 gün var aaaayyyyy çıldiriiiiimmmmm iğneden hesaplıyorum 5inde adet olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…