- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Çabuk söyle o testi bizeeeeeee, o test ecinnilere karışmış bir test miiiiiiIyi aksamlar herkeze doktora gittim aksam ustu ultrasonda kese gorunmedi dogal olarak cunku cok yeni daha regl e 4 gun var ama rahim kalinlasmasi baslamis ve cok iyi dedi doktor kesinlikle gebesin ama kanda bakalim dedi kan sonucu 5.8 cikti10 gun sonra tekrar cagirdi keseyi gormek icin ayrica evde yaptigim teste cok sasirdi nasil bi testmis bu kadar erken gosterdi diye umarim hersey yolunda gider bende durum bu
Ben göremedim canımKızlar siz bişey görüyormusunuz?
Selam canım inşallah, 3 cm de büyük geldi sanki erimezse,Canım selam kistin inş bi an önce erir adetini çok geciktirmez
Ya ben de diyorum ki hadi kasık ağrısı falan kendimi dinlediğimden oluyor ateş de mi öyle olacak yok artık
Kız ama iğneden 14 gün sayıyoruz ya o da 5 mayısa denk geliuor. Onu baz almayacak mıyım
Bizim tutsada çin takvimine uymasada olurBaşta kendim olmak üzere bir çok arkadaşımda tuttu çevremde tutmayan yok hatta kuzenimin 2 kızı vardı erkek istiyordu 3. Çin takvimine göre yaptı 10 aylık oğlu var şuan
Ay kendi doktoruma gidemiyorum o taaaaaaaaaaaa merkezde. Ben sınıf öprermeni olduğumdan kendini ilçe zanneden bi köydeyim şimdilik.Ahahha valla yaparsınneyse sen önce doktora git de kutsal bilim hazinemizin son nimetinden de yararlan kan ver bakalım
Anaam hayırlı olsun kızz, benim de bugün 0 çıktı yükselir mi acaba ama aramızda bir fark, benim bat geçtiIyi aksamlar herkeze doktora gittim aksam ustu ultrasonda kese gorunmedi dogal olarak cunku cok yeni daha regl e 4 gun var ama rahim kalinlasmasi baslamis ve cok iyi dedi doktor kesinlikle gebesin ama kanda bakalim dedi kan sonucu 5.8 cikti10 gun sonra tekrar cagirdi keseyi gormek icin ayrica evde yaptigim teste cok sasirdi nasil bi testmis bu kadar erken gosterdi diye umarim hersey yolunda gider bende durum bu
Komiktir ama anı olmuştur size işteAhaha ayy ne bilem kııız birden uçtu gitti Nalet biz de korktuk kaçtık inmeyince ahaha çok komikti
Canım kist sancı yapiyomu bendede olabilir çünkü sana etkisi varmı??Selam canım inşallah, 3 cm de büyük geldi sanki erimezse,napsam sıcak su mu döksem sıcaktan erir gider belki
HosgeldinnSelaammm kızlardün saçma bir sebepten hesabımı banladılar maalesef, neyse geri döndüm hesabım kapalıyken beni merak etmişsiniz dışardan mesajları okudum, seviyorum sizi canlarımm. MaviliGizem Yusra-61
Bilen bilir bugün hastaneye gidecektim bugün de reglim gelmeyince randevuma gittim. Doktor hanımcım ilk önce ultrasonla baktı veeeeeee süprizzzz 3 cm nurtopu gibi kistim oluşmuş. 3 yumurtanın ikisi çatlamamış bileDaha sonra hcg testi yaptı ne olur ne olmaz diye, kan verip eve geldim, 1 saat sonra çıkar dedi sonuç sayfa yenile yenile bir hal oldum veeee sonuç kocaman bir sıfır hayır 1 bile değil acaba mı dedirtmiyor sonuçlarım tabi ben ve eşim baya üzüldük çünkü ne yalan söyleyeyim umutluydum. Doktor adetinin 2. Günü gel kiste bakalım ona göre önümüzdeki ayı konuşalım dedi, 1 hafta adet olmazsan diye duphaston verdi kullanırsın dedi.
Neyse biz evde mutsuz takılırken Sonra birden kapı çaldı ve sipariş ettiğimiz drone geldi, biz bir heves bir mutluluk sonuçları unuttuk gibi oldu, sonra eşim evde dronu uçurmaya çalışırken avizeye dolandı parçalandı 3 binlik alet hahahahatabi bizim mutluluk matem oldu, şimdi oturduk bütün acılarımıza ağlıyoruz, bizde durumlar böyle aramıza yeni hamişler katılmış bu arada hepsine hayırlı olsun diyorum
Dışarı kaçmadık ay arka odaya kaçtık,Komiktir ama anı olmuştur size işte
Nereye kaçtınız virüs degörmek isterdim nasıl durdu peki drone
Allah seni ilçe zanneden köyAy kendi doktoruma gidemiyorum o taaaaaaaaaaaa merkezde. Ben sınıf öprermeni olduğumdan kendini ilçe zanneden bi köydeyim şimdilik.
evin hemen arkasında sağlık ocağı var oraya gidip doktoy kaydeş doktoy kaydeş beni test et diyeceğim
Kaydeş çünkü onlar da kendini ilçe zanneden köyde zorunlu hizmet yapıyorlar
Ay benim hisler gelgitli bi hamileyim bi değilimHımm orasını bilmezdim sen kendini hamiş hissediyor musun.?Benimde adet olacağım zaman ateşim çıkar sen kendini bilirsin aslında canım ya. İğneden sonra çıkması lazım kaset test yap 5 mayıs da. Birde adet gelir bebiş yoksa 5 mayıs da başka birşey olmazsa
Canım batma ve ağrı yaptı ama ben hep hamilelik belirtisi sandımCanım kist sancı yapiyomu bendede olabilir çünkü sana etkisi varmı??
Mevlanaya selam durunAllah seni ilçe zanneden köynerdesin sen gamze.?
Ben olsam o anı kayıda alırdım dronun avize ile imtihanıDışarı kaçmadık ay arka odaya kaçtık,e avizeye dolanınca uçacak kanadı kalmadı garibimin ahaha
Testin markası ne ki hemen alalım5 gun once kanda 0.100 cikmisti ayrica sabirsizligimdan erken yakaladim sonucu galiba simdide bu 10 gun gecmez bilmez bana
Ay sağlık ocağı daha iyi zaten, kanını ver gel paşa paşa, hastanenin her yeri ayrı eziyet,Ay kendi doktoruma gidemiyorum o taaaaaaaaaaaa merkezde. Ben sınıf öprermeni olduğumdan kendini ilçe zanneden bi köydeyim şimdilik.
evin hemen arkasında sağlık ocağı var oraya gidip doktoy kaydeş doktoy kaydeş beni test et diyeceğim
Kaydeş çünkü onlar da kendini ilçe zanneden köyde zorunlu hizmet yapıyorlar
Sen sağlık ocağında ver sonuç 5 mayısa gelir o kendini ilçe zanneden köyeAy benim hisler gelgitli bi hamileyim bi değilimkendime güven yok
Neyse yarın kan aldırabilirseeeem ne ala yoksa biraz daha bekleyeceğim gari.
Adetime nasıl 7 gün var aaaayyyyy çıldiriiiiimmmmm iğneden hesaplıyorum 5inde adet olmam lazımAy sağlık ocağı daha iyi zaten, kanını ver gel paşa paşa, hastanenin her yeri ayrı eziyet,
Adetime 7 gün var deme her steteskopla kovalar seni,geçti sanırım hatırlamıyorum de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?