Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sağlık ocağı daha iyi zaten, kanını ver gel paşa paşa, hastanenin her yeri ayrı eziyet,
Adetime 7 gün var deme her steteskopla kovalar seni, geçti sanırım hatırlamıyorum de
Sanırım hatırlamıyorum ney yaaa bu kadın çocuk yapıyor nasıl unutur gününü

Adetime nasıl 7 gün var aaaayyyyy çıldiriiiiimmmmm iğneden hesaplıyorum 5inde adet olmam lazım
Kız sen olayı yanlış anlamışsın Allah iyiliğini versin, iğneden 15 gün sonra adet olmuyon, kanda belli olacak kıvama en erken o zaman geliiiiiii

Kız sen olayı yanlış anlamışsın Allah iyiliğini versin, iğneden 15 gün sonra adet olmuyon, kanda belli olacak kıvama en erken o zaman geliiiiiii
Hadi len tüm sitelerde 14 16 gün sonra adet olunur yazıyor. Google amcadan ii mi bilcen hayır öbür türlüyse zaten testte çıkması içim çocuğun ecinni olması lazım

Ya işte bizimki nazlı bazı günler alıyorlar bazı günler almıyorlar hangi gün alıp hangi gün almadıklarını ise asla takip edemiyorum

Ayy ben olsam ahh ahh her anlarını takibe alırım artık bu kadın ne isterse yapalım görmeyelim dedirtirim

Çabuk söyle o testi bizeeeeeee, o test ecinnilere karışmış bir test miiiiii

Hayırlı uğurlu olsun balım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah
cok cokk tesekkur ederim test buydu bende cok saskinim 5 cok az bi deger nasil olduda cikti diye

Eklentiler

• Screenshot_20210503-214043_Google.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 48
Hadi len tüm sitelerde 14 16 gün sonra adet olunur yazıyor. Google amcadan ii mi bilcen hayır öbür türlüyse zaten testte çıkması içim çocuğun ecinni olması lazım
Yaaa hayret bak, google tıp mezunuyum ama o dersi kaçırdım sanırım sorry babe sen haklısın o zaman

Selam canım inşallah, 3 cm de büyük geldi sanki erimezse, napsam sıcak su mu döksem sıcaktan erir gider belki
Canım hoşgeldinn benimde 4 cm iki adet kistim vardı iki ay uğraştım şükür kayboldu duphaston çok iyi bende onunla adet olmuştum.

Merhaba c
anım
canım beni de ekle çünkü kırmızılar yine yandı
8 aydır istiyoruz
Folik asit kullanıyorum
Yaşım da 24
Bat ise ; 5 Haziran

Ne güzel hamişlerin hepsi sağlıkla kucakgına alsın
Ben adet oldum bu ay klomen kullandım kullanmak erken adet görmeye sebep olır mu?

Ben yoğun bir insanım daha önemli işlerim var desin
Ben bu ay bir yalan söyleyim günüm geçti dedim daha sağlık ocağına sonra gidemedim daha herşey o yalanla başladı geçen günlerim uçtu bir sancım var size yazarken vuruyor böyle güzel güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…