Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gerek kalmaz ya zaten hormon yükle yükle bir hal olduk
İnşallah canım benim doktorum en başta vermedi adetinin gelmesini bekleyelim dedi ama adetim hep kahverengi geldi Şubat ayında kisti öğrenmiştim Nisan ayında adet oldum düşün artık

Ben bu ay bir yalan söyleyim günüm geçti dedim daha sağlık ocağına sonra gidemedim daha herşey o yalanla başladı geçen günlerim uçtu bir sancım var size yazarken vuruyor böyle güzel güzel
Hahahaha Yusra yaa, Allah çarpmış resmen

Ben bu ay bir yalan söyleyim günüm geçti dedim daha sağlık ocağına sonra gidemedim daha herşey o yalanla başladı geçen günlerim uçtu bir sancım var size yazarken vuruyor böyle güzel güzel
Tüm kötülüklerin anası içki değil yalandır hem de küpküçücük pespembe bi yalan

Ahaha sovyet movyet çatır çatır söyledi yok diye, allahın yok ettiğini var etmedi, %100 doğru sonuç verdi
Ahahahhahahahahahahhahaahahahahhaha kahkahayı bastım yine hayor da ben şeyi anlamadım sana iğne vurmadılar mı ay onlar nşye çatlamamış sıracalılar adamı delirtirler

Ahahhaahahhaha folik asit kullanmıyor demek ki önce ona başlatıyormuş doktoy kaydeş
Anam burda herkes pıtır pıtır doğuruyor hamile görmeye tahammülleri mi var insanların da pamuklara saracaklar
Ahahaha folik asit bende başladım bu ay tekrar.
Ayy birde o var bir biz doğurnuyoruz sankim evrende sen nerdesin diyom niye demiyorsun

Başta kendim olmak üzere bir çok arkadaşımda tuttu çevremde tutmayan yok hatta kuzenimin 2 kızı vardı erkek istiyordu 3. Çin takvimine göre yaptı 10 aylık oğlu var şuan
Maşallah ya benim çevremdede tuttu hep bende erkek istiyorum Nisan erkek görünüyor yumurtlamayı değerlendirdik kısmet bakalım

Hahahaha Yusra yaa, Allah çarpmış resmen
Zaten beni çarpar ancak yalan da hiç konuşamam Allayım affet adet olayım biy daha yapmıcam
Tüm kötülüklerin anası içki değil yalandır hem de küpküçücük pespembe bi yalan
Beni vurdu işte durdu durduu herşey bir bebek aşkındandı aşk da yalan olmamalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…