Ahaha sovyet movyet çatır çatır söyledi yok diye, allahın yok ettiğini var etmedi, %100 doğru sonuç verdiSağ ol küçük çöreğim, minik annem
TamamSelizay kocana söyle bi daha bundan alsın anam o sovyet Rusyadan kalma ucuz şeyden ne hayır gelir
İnşallah canım benim doktorum en başta vermedi adetinin gelmesini bekleyelim dedi ama adetim hep kahverengi geldi Şubat ayında kisti öğrenmiştim Nisan ayında adet oldum düşün artıkİnşallah gerek kalmaz ya zaten hormon yükle yükle bir hal olduk
Hahahaha Yusra yaa,Ben bu ay bir yalan söyleyim günüm geçti dedim daha sağlık ocağına sonra gidemedim dahaherşey o yalanla başladı geçen günlerim uçtu bir sancım var size yazarken vuruyor böyle güzel güzel
Yaaa hayret bak, google tıp mezunuyum ama o dersi kaçırdım sanırımsorry babe sen haklısın o zaman
Tüm kötülüklerin anası içki değil yalandırBen bu ay bir yalan söyleyim günüm geçti dedim daha sağlık ocağına sonra gidemedim dahaherşey o yalanla başladı geçen günlerim uçtu bir sancım var size yazarken vuruyor böyle güzel güzel
Özüy dileyim aplacımGidip milletin sayfalarına müdahil olurken kaçırmışsındır o dersi de ya da drone uçururkene mi bilemedim ay
Ahahahhahahahahahahhahaahahahahhaha kahkahayı bastım yineAhaha sovyet movyet çatır çatır söyledi yok diye, allahın yok ettiğini var etmedi, %100 doğru sonuç verdi
Ayyyy hiç de kıyamam canım kuzuma benimmmmm yerim seniiiiÖzüy dileyim aplacımbir daha tövbe maazallah eklemem kimsenin derdini
Ahahhaahahhaha folik asit kullanmıyor demek kiönce ona başlatıyormuş doktoy kaydeş
Ahahaha folik asitAnam burda herkes pıtır pıtır doğuruyor hamile görmeye tahammülleri mi var insanların da pamuklara saracaklar
He valla ya çatlar çatlar dedi bok çatladı,Ahahahhahahahahahahhahaahahahahhaha kahkahayı bastım yinehayor da ben şeyi anlamadım sana iğne vurmadılar mı ay onlar nşye çatlamamış sıracalılar adamı delirtirler
Dedim ya kız mevlanaya selam dur diyeAhahaha folik asitbende başladım bu ay tekrar.
Ayy birde o var bir biz doğurnuyoruz sankim evrendesen nerdesin diyom niye demiyorsun
Ya oglim bu tıp bizi aldatıyor ha vallah.He valla ya çatlar çatlar dedi bok çatladı,
Sen kıza gamze de sonra neden cevap vermiyorsun,Ahahaha folik asitbende başladım bu ay tekrar.
Ayy birde o var bir biz doğurnuyoruz sankim evrendesen nerdesin diyom niye demiyorsun
Maşallah ya benim çevremdede tuttu hepBaşta kendim olmak üzere bir çok arkadaşımda tuttu çevremde tutmayan yok hatta kuzenimin 2 kızı vardı erkek istiyordu 3. Çin takvimine göre yaptı 10 aylık oğlu var şuan
Zaten beni çarpar ancakHahahaha Yusra yaa,Allah çarpmış resmen
Tüm kötülüklerin anası içki değil yalandırhem de küpküçücük pespembe bi yalan
Bari bir an önce adet olsam da mayıs maratonuna yetişsemmmm, ayy aksiyonumuz hiç bitmiyiiiYa oglim bu tıp bizi aldatıyor ha vallah.
Hahahaha oyyy yaaa ben taş mı olam Allamm yok mu olammm gizemmmmmnnSen kıza gamze de sonra neden cevap vermiyorsun,
Ya artık küme düştük 2021 haziran ayı gebelik düşünenler gurubu sen veBari bir an önce adet olsam da mayıs maratonuna yetişsemmmm, ayy aksiyonumuz hiç bitmiyiii
Kuzum 15 dakika sonra net çizgi çıktı diğer mesajlarımda görülüyorBen göremedim canım(
Hayır da cevap da verdim yaniiiiiiHahahaha oyyy yaaa ben taş mı olam Allamm yok mu olammm gizemmmmmnngamze kim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?