Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dedim ya kız mevlanaya selam dur diye döne döne geleceğin yerde kutsal şehir konyadayım.
Ben görüldüğü kadar akıllı bir o kadar saftirik insanım ya bana bazen nolur açık konuşun döne döne bulduğum tek şey adetim
Kendin nerelisin pekim dönmeden bulabileceğim yer mi

Hesap yapmaya başladım parmaklarımla, bugün adet olsammmmmmm şu gün yumurtlasammmmmm 10 gün sorma belli olsaaaaa mayısaaaa yetişiriz bence
Ben çok yaptım çoook haziran oluyor bat seninle ben buradayız gitmek yok bir yere zaten haziran grubu açılmış onu da hiç sevmediğim kadın açmış gitmem oraya o psikolojimi bozuyor.

Ben çok yaptım çoook haziran oluyor bat seninle ben buradayız gitmek yok bir yere zaten haziran grubu açılmış onu da hiç sevmediğim kadın açmış gitmem oraya o psikolojimi bozuyor.
Biz bunu mayısta başlayanlar haziranda kalanlar olarak devam ettirelim

Ben görüldüğü kadar akıllı bir o kadar saftirik insanım ya bana bazen nolur açık konuşun döne döne bulduğum tek şey adetim
Kendin nerelisin pekim dönmeden bulabileceğim yer mi
Dur onu da tarif edeceğim balonların, peri bacalarının ve yer altı şehirlerinin eeeeeen bol olduğu yer kocama göre ise kızıl toprağın çok sinirli olduğu ve yüze göze çarparak intikam aldığı yer.

bazılarının ısrarla çirkin espri yaptığı en yeni şehiiiir nevşehiiiir

Kızz madem böyle kara borsa açılıyor biz şimdiden temmuzu kapalım, biz bu kısmetse haziranda da kalamayız ahaha

Aaa ne güzel memleket ya Nevşehir, geldim gezdim gördüm çok beğendim

Amma çok güzel tarif ben çocuğum olunca gelecem oraya uçan balonlara binecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…