Ben görüldüğü kadar akıllı bir o kadar saftirik insanım yaDedim ya kız mevlanaya selam dur diyedöne döne geleceğin yerde kutsal şehir konyadayım.
Hesap yapmaya başladım parmaklarımla, bugün adet olsammmmmmm şu gün yumurtlasammmmmm 10 gün sorma belli olsaaaaa mayısaaaa yetişiriz benceYa artık küme düştük 2021 haziran ayı gebelik düşünenler gurubu sen veYusra-61 dan sorulur. Hadi bakayım çalışmalara başlayın
Çook ateşli yazışıyoruz yakalamıyoyumHayır da cevap da verdim yaniiiiii
Yanıyoruzz Fuat abiiiÇook ateşli yazışıyoruz yakalamıyoyum
Ben çok yaptım çoookHesap yapmaya başladım parmaklarımla, bugün adet olsammmmmmm şu gün yumurtlasammmmmm 10 gün sorma belli olsaaaaa mayısaaaa yetişiriz bence
Silik bir çizgi var canımTest 15 dakika sonra böyle oldu
Biz bunu mayısta başlayanlar haziranda kalanlar olarak devam ettirelimBen çok yaptım çoookhaziran oluyor bat seninle ben buradayız gitmek yok bir yere zaten haziran grubu açılmış onu da hiç sevmediğim kadın açmış gitmem oraya o psikolojimi bozuyor.
Beni yakanı da yakacam ben cidden yanıyorumYanıyoruzz Fuat abiii
Dur onu da tarif edeceğimBen görüldüğü kadar akıllı bir o kadar saftirik insanım yabana bazen nolur açık konuşun döne döne bulduğum tek şey adetim
Kendin nerelisin pekim dönmeden bulabileceğim yer mi
Kızz madem böyle kara borsa açılıyor biz şimdiden temmuzu kapalım, biz bu kısmetse haziranda da kalamayız ahahaBen çok yaptım çoookhaziran oluyor bat seninle ben buradayız gitmek yok bir yere zaten haziran grubu açılmış onu da hiç sevmediğim kadın açmış gitmem oraya o psikolojimi bozuyor.
Ne yaptı kız kadın sana hemen de psikolojini bozduBen çok yaptım çoookhaziran oluyor bat seninle ben buradayız gitmek yok bir yere zaten haziran grubu açılmış onu da hiç sevmediğim kadın açmış gitmem oraya o psikolojimi bozuyor.
Aaa ne güzel memleket ya Nevşehir,Dur onu da tarif edeceğimbalonların, peri bacalarının ve yer altı şehirlerinin eeeeeen bol olduğu yer kocama göre ise kızıl toprağın çok sinirli olduğu ve yüze göze çarparak intikam aldığı yer.
bazılarının ısrarla çirkin espri yaptığı en yeni şehiiiir nevşehiiiir
Kızz madem böyle kara borsa açılıyor biz şimdiden temmuzu kapalım, biz bu kısmetse haziranda da kalamayız ahaha
Burda baya baya belli canım kan versen de doğrusunu öğrensen kuzum ya@yusra canım 15 dk sonra böyle oldu ya benim aklım zihnim almadı şimdi
Öyledir ama kesinlikle nevşehirli adamla evlenilmezAaa ne güzel memleket ya Nevşehir,geldim gezdim gördüm çok beğendim
Amma çok güzel tarifDur onu da tarif edeceğimbalonların, peri bacalarının ve yer altı şehirlerinin eeeeeen bol olduğu yer kocama göre ise kızıl toprağın çok sinirli olduğu ve yüze göze çarparak intikam aldığı yer.
bazılarının ısrarla çirkin espri yaptığı en yeni şehiiiir nevşehiiiir
Hahahahahhahaha bu çok iyimş Allah iyiliğini versin, dur kız yakma kendini hemen olacak senin İnşBi grup daha açarız şey diye "" "" "" "" "" haziran ayı gebelik planlayan Yusra-61 Selizay ve MaviliGizem " "" "" "" diye gruba dahil olmanın tek şartı bize destek
Çok pahalı kız sakın. Geçen yıl 100 euroydu. 45 dk için hiç edilecek bir miktar değil benceAmma çok güzel tarifben çocuğum olunca gelecem oraya uçan balonlara binecem
Git de tanı bir istersenNe yaptı kız kadın sana hemen de psikolojini bozdu
Kaç para haberin var mı o balonlar,Amma çok güzel tarifben çocuğum olunca gelecem oraya uçan balonlara binecem
Kocan Nevşehirli mi dermişimÖyledir ama kesinlikle nevşehirli adamla evlenilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?