Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahahhahaha bu çok iyimş Allah iyiliğini versin, dur kız yakma kendini hemen olacak senin İnş
Yaaww kadını kandırma artık yeter yaptı erken gebelik daha o da bizmle olursa bizimle yanii nee bu olma deyince olmuyor mu yakma değil kadın kendini alıştırıyor yer edinmeye çalışıyor

Yaaww kadını kandırma artık yeter yaptı erken gebelik daha o da bizmle olursa bizimle yanii nee bu olma deyince olmuyor mu yakma değil kadın kendini alıştırıyor yer edinmeye çalışıyor
Yaa Mıyamam ya, aman bee olmasın beee beraber ne güzel bekliyok
Al işte meraklı melaaat hemen ara bul banı ye
Kaşınıyom

Ay hiç çekemem valla. Bi burda konuşuyorum sizin dışınızda kimseyle de sohnet edemiyorum artık. Huhatap etme beni
Yok merakını gider ne etti anla diye dedim kendisi de yok birşey deyip ayıp etmek istemiyorm etiket mi atsam seni konuşuyorum bil hakkını helal mı et desem ortalık karışıyormuş ama o değil ban yersem sizden ayrılırım diye bir grup yöneticisi olarak akıllı olmam lazım

Neeee yer mi edinmeye çalışıyor ulan kaç gündür arım balım peteğim yol arkadaşım can özüm diyordun. Yerim hazır değil mi halaaaaa, hala yer mi edinmem lazım. Ben bu çileli başımı nerelere vurayım anam, nerelerde yarayım kafamııı

Yaa buradan devam edersek tamam ama başka açarsak yer edinmemiz lazım bizi koymasınlar çpk konuşuyor bunlar diye bir kere böyle şeye denk geldim benim burası buradan devam ediyoruz yollarımıza sen test mı yapiyorsun kan mı veer ya hamiş ol uzaktan sev bizi yada bizimle devam bu savaşaaaa

Kızlar bugün ne oldu ben içerde doktor odasında kedi gibi beklerken, doktorun ultrasonda muayene ettiği kadın ikiz gebelik çıktı, 24 yaşında çıtı pıtı bir şey, ay öyle bir şey oldum kiii allahım ne zaman nasip edecek bize artık o kısma geçmek istiyorum, bir de salak sekreter her gelmeme gebelik var mı diyor yok diyorum neden geldin o zaman diyor hesap sorar gibi salak mı ne, sinir ediyor beni

Amin canım inşallah

Yusra-61
1- BAT 4 Mayıs
2- Yaş 31
3- 5 aydır deniyoruz. Bu 6. Ay olucak
4- Folidoce kullanıyorum (folik asit)

İnşallah bu topic hepimizin hayırlı haberler vermesine vesile olur
Beklenen Adet Tarihi / 18 Mayis
2- Yaş 30
3-Ne zamandır istiyorsunuz 6
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Folik asit, agnucaston , saraçoğlu testere dişli aslan pençesi,
Benide eklermisiniz teşekkürler ❤

Anaa konuşuyorsun diye kızıyorlar mı tövbe

Öf hiç sevmedim bu cevabı. Pamuklara falan sararsın sandımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…