Yok öyle sen pamuk işini de bozdun pahallı pamuk alacam payaam yokÖf hiç sevmedim bu cevabı. Pamuklara falan sararsın sandımdı
Ahahhahahahayüsracım yaaa
nerde cnm göremedim, inş hamiledir ya :)Ponciğim o birdaha başka test attı ona bakar mısın onda vardı çizgisi çok iyiydi?
İnşallah canım ya hiç sannetmiyorum bu 15 günü nasıl geçirip bitiricem hesapladım ayın 17 sinde gidip kan vericem adetimi bekleyemiycem galiba daha bu günden bı tuhaf hissettim kendimi kız yumurtalarimi görünce bile nasıl sevdim onlarıÇok biliyor o sen doktorun dediğini yapbiz o yumurtaları kolay bulmuyoruz senin ikiz hevesine harcayamam de kocana bir olsun benim olsun temiz olsun de şakası eşinin istediği bir kenara hemen hemen hesabıma göre büyümüş inşallah güzel haberlerini alırım seninde diğer arkadaşlar gibi say bakalım bitecek mi sana bu günler
Ağlayım da görYok öyle sen pamuk işini de bozdun pahallı pamuk alacam payaam yok
bu kaç dakika sonra çıktı.. Clearblue 3-5 dkya cıkarıyor....Yusra-61 işte böyle görünüyor
Başka mart grubunda kadın bana demedi de böyle sürekli konuşan varken lütfen özelde konuşun hamileleri kaçırıyorum dediAnaa konuşuyorsun diye kızıyorlar mı tövbe
Hah yeni iğne olmuş biri hemen soralım balım doktorun sonucu ne zaman bekle dediİnşallah canım ya hiç sannetmiyorum bu 15 günü nasıl geçirip bitiricem hesapladım ayın 17 sinde gidip kan vericem adetimi bekleyemiycem galiba daha bu günden bı tuhaf hissettim kendimi kız yumurtalarimi görünce bile nasıl sevdim onları
İnşallah canım ya hiç sannetmiyorum bu 15 günü nasıl geçirip bitiricem hesapladım ayın 17 sinde gidip kan vericem adetimi bekleyemiycem galiba daha bu günden bı tuhaf hissettim kendimi kız yumurtalarimi görünce bile nasıl sevdim onları
Yusracim gayet güzel buyumusler deme gününe göre benim dayımın eşi geçen yıl çatlatma ignesiyle hamile kalmisti onun ki sordum bu gün 17 mm misÇok biliyor o sen doktorun dediğini yapbiz o yumurtaları kolay bulmuyoruz senin ikiz hevesine harcayamam de kocana bir olsun benim olsun temiz olsun de şakası eşinin istediği bir kenara hemen hemen hesabıma göre büyümüş inşallah güzel haberlerini alırım seninde diğer arkadaşlar gibi say bakalım bitecek mi sana bu günler
Bugün çok haşinn ve gaddar gibisin ama sevilmeye de ihtiyacın var sevmedikçe hirçiınlık sarıyor seniAğlayım da görhayır bugün ağlamam da zor, hiç duygusal değilim
Kaç kaç kaçBaşka mart grubunda kadın bana demedi de böyle sürekli konuşan varken lütfen özelde konuşun hamileleri kaçırıyorum dedibizde sana haber ederiz dedik ama yok kimisi kadına daldı bende kadın ilk kibar sonra şeytan çıktı dedim cidden karıştı orası ne oldu bir kaç kadın ban yedi o kadınla birlikte artık kim kimi şikayet etti bilmiyorum.
Ha haa bana bu günden itibaren 13 gün sonra kan ver dediHah yeni iğne olmuş biri hemen soralım balım doktorun sonucu ne zaman bekle dedi14 gün sonra ya mı bat tarihine mi
çok tanıdık geldi ya....Başka mart grubunda kadın bana demedi de böyle sürekli konuşan varken lütfen özelde konuşun hamileleri kaçırıyorum dedibizde sana haber ederiz dedik ama yok kimisi kadına daldı bende kadın ilk kibar sonra şeytan çıktı dedim cidden karıştı orası ne oldu bir kaç kadın ban yedi o kadınla birlikte artık kim kimi şikayet etti bilmiyorum.
Benim eşimin üçüz kardeşleri var bı tek diğer ikisi tek yumurta ikizi yani onları görünce bizim de olur belki diyor ordan geliyor ikiz merakıÇok biliyor o sen doktorun dediğini yapbiz o yumurtaları kolay bulmuyoruz senin ikiz hevesine harcayamam de kocana bir olsun benim olsun temiz olsun de şakası eşinin istediği bir kenara hemen hemen hesabıma göre büyümüş inşallah güzel haberlerini alırım seninde diğer arkadaşlar gibi say bakalım bitecek mi sana bu günler
Kuzum kaç dk sonra bu çizgi çıktı? 3-5 dk ise hamilesin. 15 dk sonra çizgi yok oluyor onu biliyorum.Yusra-61 işte böyle görünüyor
Ben onu iyi hesap ettimYusracim gayet güzel buyumusler deme gününe göre benim dayımın eşi geçen yıl çatlatma ignesiyle hamile kalmisti onun ki sordum bu gün 17 mm mis
Ay sabah kadıncağızın biri yazık iğne olmuş 9. Gün deyim hiç belirtim yok demiş. Başka bir kadın da 9. Günde ne belritisi arıyorsun 14. Günde bile zor demiş. Ben de bu kadına çemkirmeye hakkın yok diye bi çemkirdim. O an anladım bugün çok sinirliyim. Yazık sonra öbüründen özür falan diledi. Sen de beni üzdün falan dedi ama umrum mu oh olsun dedim çıktım. Bugün saçma bi gerginlik sinirlilik var.Bugün çok haşinn ve gaddar gibisin ama sevilmeye de ihtiyacın var sevmedikçe hirçiınlık sarıyor seni
Yumurtalar büyüyüp çatlatma iğnesi kullanipta hamile kalamayanlar da oluyor mu çok heveslenmemek için soruyorumKız bi sakin ol onu ona şunu buna karıştırdın iyice. Bu sefer de şimdi kullandığın ilaçla karışıcak daha beter olacak. Sakin sakin bekle bakayım ilacın bitene kadar
Demi bu tatlişşş de oradan kankacum tanıyor onlarıçok tanıdık geldi ya....
Anladım kuzum o zaman gideyim de yarın kan vereyim ben deHa haa bana bu günden itibaren 13 gün sonra kan ver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?