Belli oluyor bunlar şey belirtisi gibime geldi ama NeyseeeeAy sabah kadıncağızın biri yazık iğne olmuş 9. Gün deyim hiç belirtim yok demiş. Başka bir kadın da 9. Günde ne belritisi arıyorsun 14. Günde bile zor demiş. Ben de bu kadına çemkirmeye hakkın yok diye bi çemkirdim. O an anladım bugün çok sinirliyim. Yazık sonra öbüründen özür falan diledi. Sen de beni üzdün falan dedi ama umrum mu oh olsun dedim çıktım. Bugün saçma bi gerginlik sinirlilik var.
Rabbim isteyen herkese içinde bizede versin inşallah ben bu çocuk yolculuğunda çoookk yoruldum Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesinBen onu iyi hesap ettimbirde hiç moral bozmaya gerek yok herşey her zaman dört dörtlük olmaz ona kalsa her ay da yumurtlayacağız diye birşey yok ama senin adına çoook mutluyum ben
Ben,Yumurtalar büyüyüp çatlatma iğnesi kullanipta hamile kalamayanlar da oluyor mu çok heveslenmemek için soruyorum
Zorla adet edeceksin beni haaaBelli oluyor bunlar şey belirtisi gibime geldi ama Neyseeee
Sen ne zaman iğne kullandın merakımı mazur gör yumurtaların ne kadardı bı heyecan var bende görende çift çizgiyi kalp atışını hepsini gördüm sanırAnladım kuzum o zaman gideyim de yarın kan vereyim ben de
Ondaaan hayırlısı gülüm inşllh öylede olsa istek varsa gönlüne göre versin inşallahBenim eşimin üçüz kardeşleri var bı tek diğer ikisi tek yumurta ikizi yani onları görünce bizim de olur belki diyor ordan geliyor ikiz merakı
Test yaptın mı canım? Yapsaydın bi adetin de erken olblr artarsa ama test yapsan iyi olurdu?Selam kizlar benim regl ime 4 gün var lekelenme başladı kahverengi
Hesap yapmaya başladım parmaklarımla, bugün adet olsammmmmmm şu gün yumurtlasammmmmm 10 gün sorma belli olsaaaaa mayısaaaa yetişiriz bence
Canım 15 dk sonra çıktı hala duruyorKuzum kaç dk sonra bu çizgi çıktı? 3-5 dk ise hamilesin. 15 dk sonra çizgi yok oluyor onu biliyorum.
Canım benim bu 3. Mü 4. Mü net hatırlamıyorum aralıklarla oldu. Her kullandığımda 2den fazla yumurtam vardı ve 16_23 mm yumurtalarım oluştu hep ama olmadj. Bu ay da 16,18,21 mm yumurtalarım var. 20 nisanda iğne oldum. İdrar testinde negatif şuan. Yarın kan verip bakacapız inşallah kesin sonucaSen ne zaman iğne kullandın merakımı mazur gör yumurtaların ne kadardı bı heyecan var bende görende çift çizgiyi kalp atışını hepsini gördüm sanır
Hii senin ismin değişmiş ondan bu gün sana alıntı da cevap veremedim inşallah tutar canım ben şimdi bu gün iğne vuruldum ya Dr bana yarın ilişki ertesi gün boş persembe dolu dedi öyle mi yapmalıyız eşim yok yok her akşam yapalım boş geçmesin diyorBen,Selizay direk bildiklerşm canım. Onun dışında da çok kişi var. Kolaylaştırcı bi yöntem ama başarı oranını %15 20 artırıyor garanti değil yani
15 dakikada çıktıbu kaç dakika sonra çıktı.. Clearblue 3-5 dkya cıkarıyor....
Yaaa adet değilsen hamişsin hamiş değilsen adetZorla adet edeceksin beni haaasana inat hamileyim bu ay
Amin canım inşallah gorumcelerim şuan 1 buçuk yaşında aman nasıl tatlılar anlatamam üçü bir arada gibiler inşallah bizimde olsun ben gecelerce uykusuz karaya razıyımOndaaan hayırlısı gülüm inşllh öylede olsa istek varsa gönlüne göre versin inşallah
Test yaptın mı canım? Yapsaydın bi adetin de erken olblr artarsa ama test yapsan iyi olurdu?
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun,bende mart 25 de kürtaj oldum kalp durması sebebiyle. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.benimde bat o aralar, kürtaj sonrası değişiklik olmazsa umarım .bende ovulasyon testi ile takip ettiim korunmuyoruz.insallah güzel sonuçlar alırızMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Gecen ay kürtaj oldum maalesef bebeğimin kalbi durmuştubu ay tekrar ıstiyorum ovulasyhon testi yaptım sizce pik olmuşmu yardımcı olabilir misiniz ? Bat 18 resim ekliyorum ama çıkmıyor
Hepsinde çatlatma iğnesi kullandın mi pekiCanım benim bu 3. Mü 4. Mü net hatırlamıyorum aralıklarla oldu. Her kullandığımda 2den fazla yumurtam vardı ve 16_23 mm yumurtalarım oluştu hep ama olmadj. Bu ay da 16,18,21 mm yumurtalarım var. 20 nisanda iğne oldum. İdrar testinde negatif şuan. Yarın kan verip bakacapız inşallah kesin sonuca
Haberim varrrKaç para haberin var mı o balonlar,
Kocan Nevşehirli mi dermişim
Bekle canım yollayayım bi dahanerde cnm göremedim, inş hamiledir ya :)
Biz öyle yaptık canım. Doktor öyle dedi. Madem doktora gittiniz onu dinleyin isterseniz.Hii senin ismin değişmiş ondan bu gün sana alıntı da cevap veremedim inşallah tutar canım ben şimdi bu gün iğne vuruldum ya Dr bana yarın ilişki ertesi gün boş persembe dolu dedi öyle mi yapmalıyız eşim yok yok her akşam yapalım boş geçmesin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?