Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar benim regl ime 4 gün var lekelenme başladı kahverengi

Belli oluyor bunlar şey belirtisi gibime geldi ama Neyseeee

Ben onu iyi hesap ettim birde hiç moral bozmaya gerek yok herşey her zaman dört dörtlük olmaz ona kalsa her ay da yumurtlayacağız diye birşey yok ama senin adına çoook mutluyum ben
Rabbim isteyen herkese içinde bizede versin inşallah ben bu çocuk yolculuğunda çoookk yoruldum Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin

Benim eşimin üçüz kardeşleri var bı tek diğer ikisi tek yumurta ikizi yani onları görünce bizim de olur belki diyor ordan geliyor ikiz merakı
Ondaaan hayırlısı gülüm inşllh öylede olsa istek varsa gönlüne göre versin inşallah
Selam kizlar benim regl ime 4 gün var lekelenme başladı kahverengi
Test yaptın mı canım? Yapsaydın bi adetin de erken olblr artarsa ama test yapsan iyi olurdu?

Sen ne zaman iğne kullandın merakımı mazur gör yumurtaların ne kadardı bı heyecan var bende görende çift çizgiyi kalp atışını hepsini gördüm sanır
Canım benim bu 3. Mü 4. Mü net hatırlamıyorum aralıklarla oldu. Her kullandığımda 2den fazla yumurtam vardı ve 16_23 mm yumurtalarım oluştu hep ama olmadj. Bu ay da 16,18,21 mm yumurtalarım var. 20 nisanda iğne oldum. İdrar testinde negatif şuan. Yarın kan verip bakacapız inşallah kesin sonuca

Ben, Selizay direk bildiklerşm canım. Onun dışında da çok kişi var. Kolaylaştırcı bi yöntem ama başarı oranını %15 20 artırıyor garanti değil yani
Hii senin ismin değişmiş ondan bu gün sana alıntı da cevap veremedim inşallah tutar canım ben şimdi bu gün iğne vuruldum ya Dr bana yarın ilişki ertesi gün boş persembe dolu dedi öyle mi yapmalıyız eşim yok yok her akşam yapalım boş geçmesin diyor

Ondaaan hayırlısı gülüm inşllh öylede olsa istek varsa gönlüne göre versin inşallah

Test yaptın mı canım? Yapsaydın bi adetin de erken olblr artarsa ama test yapsan iyi olurdu?
Amin canım inşallah gorumcelerim şuan 1 buçuk yaşında aman nasıl tatlılar anlatamam üçü bir arada gibiler inşallah bizimde olsun ben gecelerce uykusuz karaya razıyım

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun,bende mart 25 de kürtaj oldum kalp durması sebebiyle. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.benimde bat o aralar, kürtaj sonrası değişiklik olmazsa umarım .bende ovulasyon testi ile takip ettiim korunmuyoruz.insallah güzel sonuçlar alırız

Hepsinde çatlatma iğnesi kullandın mi peki

Biz öyle yaptık canım. Doktor öyle dedi. Madem doktora gittiniz onu dinleyin isterseniz. Kocanın orijinal fikirlerini bu ay olmazsa sonraki ay kullanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…