Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya artık küme düştük 2021 haziran ayı gebelik düşünenler gurubu sen ve Yusra-61 dan sorulur. Hadi bakayım çalışmalara başlayın
Adet olsak bi daha dur bir görelim karayı testlerim de hazır bana ben onlara bakıyorum hadi bakalım haziran batım da aşılama var ben bu ayı keyfine çalışacam

Biz öyle yaptık canım. Doktor öyle dedi. Madem doktora gittiniz onu dinleyin isterseniz. Kocanın orijinal fikirlerini bu ay olmazsa sonraki ay kullanırsınız
Kocamın aklı hep çocuğa çalışıyor çocuklara karşı çok ilgisi var erkekler bu kadar düşkün olmaz ama benimki her gördüğüne sarılıp öpüyor

Merhaba çok geçmiş olsun, bende 9 mart kürtaj oldum. Gerçekten zor birsey bundada bir hayır vardır diyoruz. Kurtajdan hemen sonra hamile kalma şansı yok yüksek çevremde çok var , bilimsel olarak ta yeri var
Bende ovulasyon ile takip ettim bugün pik gördüm İnşallah sizde bende güzel sonuçlar alırız ❤

İyi akşamlar kızlar ya adetten sonraki 12. Gündeyim ovülasyon testi de yaptım pik mik yok hatta silik ama benm akıntı dün başladı bu testlere güvenmemek mi gerek ya artık düzenli yapmıyorum zaten
Benim akıntı önce geliyor piki sonra görüyorum ama akıntı oldugu zaman hamile kaldım onu biliyorum

Ulan ne oluyor bugün hem sinirli hem cimriyim her şey pahalı ve yanıyorum çişim de var öf
Herşey pahalı canım ne ucuz ki iki poşet alıp çıkıyorsun marketten şok 300 400 TL hatta eşim bı ara benimle dalga geçti şu market arabasini bı kere de ben kullanayım bakalım seninki kadar yakicak mi cebimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…