- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Evet canım bende de eşimde de herhangi bir problem yok. Sebepsiz infertiliteHepsinde çatlatma iğnesi kullandın mi peki
Çok pahaaaaalıııı olmazzzzHaberim varrramma bir kerecik binsem ne olacak o zman zaten herşeyi göze alırda gelirim oraya
evet cnm inş.sabah yapıcam kısmet bakalım ne çıkacak sen nasılsın koyulaşma varmı yeni test yaptınmıyubucukp kuzum yarın dimi test yapacaksın
Adet olsak biYa artık küme düştük 2021 haziran ayı gebelik düşünenler gurubu sen veYusra-61 dan sorulur. Hadi bakayım çalışmalara başlayın
Kocamın aklı hep çocuğa çalışıyor çocuklara karşı çok ilgisi var erkekler bu kadar düşkün olmaz ama benimki her gördüğüne sarılıp öpüyorBiz öyle yaptık canım. Doktor öyle dedi. Madem doktora gittiniz onu dinleyin isterseniz.Kocanın orijinal fikirlerini bu ay olmazsa sonraki ay kullanırsınız
En 200 tl idi şimdi kaç ponçikÇok pahaaaaalıııı olmazzzz
Kocamın aklı hep çocuğa çalışıyor çocuklara karşı çok ilgisi var erkekler bu kadar düşkün olmaz ama benimki her gördüğüne sarılıp öpüyor
Biz bu ay bunu deneyelim bakalım ne olucak dedik inşallah olur eğer olmazsa ramazan sonrası eşimi goturcez eşim en olmadi tüp bebek yapalim diyorEvet canım bende de eşimde de herhangi bir problem yok. Sebepsiz infertilite
Dedim ya kız demin geçen yıl 100 euroydu. Kişi başı aşağı yukarı 1000 liraya geliuor yaniEn 200 tl idi şimdi kaç ponçik
Merhaba çok geçmiş olsun, bende 9 mart kürtaj oldum. Gerçekten zor birsey bundada bir hayır vardır diyoruz. Kurtajdan hemen sonra hamile kalma şansı yok yüksek çevremde çok var , bilimsel olarak ta yeri varMerhaba, öncelikle geçmiş olsun,bende mart 25 de kürtaj oldum kalp durması sebebiyle. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.benimde bat o aralar, kürtaj sonrası değişiklik olmazsa umarım .bende ovulasyon testi ile takip ettiim korunmuyoruz.insallah güzel sonuçlar alırız
Aşılama deneyin önceBiz bu ay bunu deneyelim bakalım ne olucak dedik inşallah olur eğer olmazsa ramazan sonrası eşimi goturcez eşim en olmadi tüp bebek yapalim diyor
İnşallah canım bizim gelin yumurtalıkları çalışmıyor 2 hamileliği oldu 2 sinide klomen ve çatlatma ignesiyle kaldı gayet tatlı iki kızı var şuanİnşallah tez zamanda olur kuzum o zamna
Benim akıntı önce geliyor piki sonra görüyorum ama akıntı oldugu zaman hamile kaldım onu biliyorumİyi akşamlar kızlar ya adetten sonraki 12. Gündeyim ovülasyon testi de yaptım pik mik yok hatta silik ama benm akıntı dün başladıbu testlere güvenmemek mi gerek ya artık düzenli yapmıyorum zaten
Biraz araştırdım aşılama da tutmama ihtimali daha fazla oluyormuş tüp bebeğe oranlaAşılama deneyin öncetüp bebek de biraz pahalı
O da bi %15 18 artırıyor da tüp bebek de garanti değil. Neyse kuzum hangisi aklınıza yatıyorsa inşallahBiraz araştırdım aşılama da tutmama ihtimali daha fazla oluyormuş tüp bebeğe oranla
Siz bilirsiniz. Bende kendi doktorumun bana dediğini paylaşmak istedimDoktor bir adet görmenin yeterli olacağını söyledi. 2 arkadaşım da kürtaj sonrası hamile kaldı çok şükür bir sorun çıkmadı. Rahim çabuk toparlanan bölge.
Herşey pahalı canım ne ucuz ki iki poşet alıp çıkıyorsun marketten şok 300 400 TL hatta eşim bı ara benimle dalga geçti şu market arabasini bı kere de ben kullanayım bakalım seninki kadar yakicak mi cebimi diyeUlan ne oluyor bugün hem sinirli hem cimriyim her şey pahalıve yanıyorum çişim de var öf
Dur bakalım daha eşin test bile vermemiş belki sorun onda basit bir tedavi gerekebilir.Biraz araştırdım aşılama da tutmama ihtimali daha fazla oluyormuş tüp bebeğe oranla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?