kuzum daha net çıkması lazımdı silinmiş gibi mi yoksa resimdemi çıkmadı ilk dakikalarda çizgi çıktımı test mi bozuk yoksa moralini bozma adet olmadığın sürece ümit vardır
Eşim bana akşam sordu şimdi hamile kalırsam tedaviyle mi doğal yollardan mi diyeO da bi %15 18 artırıyor da tüp bebek de garanti değil. Neyse kuzum hangisi aklınıza yatıyorsa inşallah
Kac haftalikti acaba ? Belki büyüklüğüne göre değişebilir benim 7 haftalik ti. Bu arada sizede çok geçmiş olsun Rabbım tekrar yaşatsınSiz bilirsiniz. Bende kendi doktorumun bana dediğini paylaşmak istedim
esra lh testlerinden varsa yapsana hala koyumu cnm bakalım biyubucukp kuzum yarın dimi test yapacaksın
Bende konuşmalar hızlı gidiyor telden takip ediyormDedim ya kız demin geçen yıl 100 euroydu. Kişi başı aşağı yukarı 1000 liraya geliuor yani
Hadi hayırlısı inşallah tutmuştur da erkek olur canımMaşallah ya benim çevremdede tuttu hepbende erkek istiyorum Nisan erkek görünüyor yumurtlamayı değerlendirdik kısmet bakalım
İnan bu hastane yolları koridorları o kadar ağır geliyor ki bana inşallah oralara varmadan sağlıklı hamile kalırım bende yıllar öncesinden sorunlarım vardı şok olma ama 7 düşüğüm var benim birinin patolojisi yok diğerleri komplet veya parsiyel mol o zamanlar kolay hamile kalırdım şap diye 1 2 ayda ama sağlıklı olmazdı şuan da kalamiyorumDur bakalım daha eşin test bile vermemiş belki sorun onda basit bir tedavi gerekebilir.
Amiiiinnn inşallah canım benim. Allah hayırlı ömürler versin yavrularımıza. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor. Anneye babaya sabrını bol versin inşallah.Kızar maalesef bugün kötü bir haber aldım, öğrencilerimden birisi ani gelişen ve çok nadir olan bir hastalığa yakalanmıştı felç durumda entübe edilmişti 2 hafta önce, bugün maalesef öldüğü haberini aldık, henüz 13 yaşında ufacık bir yavrumuz. Düşünsenize okadar büyüyüp bir yaşa getiriyorsunuz ve nadir bir hastalıktan elinizden kayıyor. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlerle alınyazısı vererek yollasın çocuklarımızı, ahh ahh ateş düştüğü yeri yakıyor, rabbim sabır versin.
Rabbim ailesine sabır versinKızar maalesef bugün kötü bir haber aldım, öğrencilerimden birisi ani gelişen ve çok nadir olan bir hastalığa yakalanmıştı felç durumda entübe edilmişti 2 hafta önce, bugün maalesef öldüğü haberini aldık, henüz 13 yaşında ufacık bir yavrumuz. Düşünsenize okadar büyüyüp bir yaşa getiriyorsunuz ve nadir bir hastalıktan elinizden kayıyor. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlerle alınyazısı vererek yollasın çocuklarımızı, ahh ahh ateş düştüğü yeri yakıyor, rabbim sabır versin.
Böyle bi sağlık geçmişi varsa tüp bebek düşünülebilir evet.İnan bu hastane yolları koridorları o kadar ağır geliyor ki bana inşallah oralara varmadan sağlıklı hamile kalırım bende yıllar öncesinden sorunlarım vardı şok olma ama 7 düşüğüm var benim birinin patolojisi yok diğerleri komplet veya parsiyel mol o zamanlar kolay hamile kalırdım şap diye 1 2 ayda ama sağlıklı olmazdı şuan da kalamiyorum
Ayy ağzınizdan bal damlıyor, inşallah .benim biraz dengem bozuldu açıkçası.bekleyip göreceğiz vardır bir hayır yasadigimizda.bol şanslarMerhaba çok geçmiş olsun, bende 9 mart kürtaj oldum. Gerçekten zor birsey bundada bir hayır vardır diyoruz. Kurtajdan hemen sonra hamile kalma şansı yok yüksek çevremde çok var , bilimsel olarak ta yeri var
Bende ovulasyon ile takip ettim bugün pik gördüm İnşallah sizde bende güzel sonuçlar alırız ❤
Çok net degilmi kahve rengi regl başlangıcı gibi geldi bana yani hamilr olsam niye kahverengi leke çıksın kiOndaaan hayırlısı gülüm inşllh öylede olsa istek varsa gönlüne göre versin inşallah
Test yaptın mı canım? Yapsaydın bi adetin de erken olblr artarsa ama test yapsan iyi olurdu?
Benim o dönemlerde Dr lar hiç birşey anlamamıştı herseyim gayet normaldi genetik tahlilim vs herşey kolay hamile kalıyordum ama hep sonucu kötü oluyordu o psikolojiyi bir daha yaşamak asla istemiyorum sadece 1 gebeligimde kalp atışını görmüştüm yıllar geçti ama ben o kuşun kanadını çırpar gibi kap atışını hiç unutamadımBöyle bi sağlık geçmişi varsa tüp bebek düşünülebilir evet.
Açmış açmışBende bulamadım ama bana bir arkadaşım öyle demişti amaa şu kadın açmış seninki diye bende aradım bulamadımmerakla girdim
Canım benim rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun seni... Kaç senedir deniyorsunuz yaşınız kaçtı acabaBenim o dönemlerde Dr lar hiç birşey anlamamıştı herseyim gayet normaldi genetik tahlilim vs herşey kolay hamile kalıyordum ama hep sonucu kötü oluyordu o psikolojiyi bir daha yaşamak asla istemiyorum sadece 1 gebeligimde kalp atışını görmüştüm yıllar geçti ama ben o kuşun kanadını çırpar gibi kap atışını hiç unutamadım
Daha mayısa yeni girdik ondan olabilir mi acabaAçmış açmış1 kişi bile yok sayfasında oda isyanda zaten kimse yok topikte diye
Bakalım yarın devam edecek mi etmezse test yap.Çok net degilmi kahve rengi regl başlangıcı gibi geldi bana yani hamilr olsam niye kahverengi leke çıksın ki
MuhtemelenDaha mayısa yeni girdik ondan olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?