Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızar maalesef bugün kötü bir haber aldım, öğrencilerimden birisi ani gelişen ve çok nadir olan bir hastalığa yakalanmıştı felç durumda entübe edilmişti 2 hafta önce, bugün maalesef öldüğü haberini aldık, henüz 13 yaşında ufacık bir yavrumuz. Düşünsenize okadar büyüyüp bir yaşa getiriyorsunuz ve nadir bir hastalıktan elinizden kayıyor. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlerle alınyazısı vererek yollasın çocuklarımızı, ahh ahh ateş düştüğü yeri yakıyor, rabbim sabır versin.

Dur bakalım daha eşin test bile vermemiş belki sorun onda basit bir tedavi gerekebilir.
İnan bu hastane yolları koridorları o kadar ağır geliyor ki bana inşallah oralara varmadan sağlıklı hamile kalırım bende yıllar öncesinden sorunlarım vardı şok olma ama 7 düşüğüm var benim birinin patolojisi yok diğerleri komplet veya parsiyel mol o zamanlar kolay hamile kalırdım şap diye 1 2 ayda ama sağlıklı olmazdı şuan da kalamiyorum

Amiiiinnn inşallah canım benim. Allah hayırlı ömürler versin yavrularımıza. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor. Anneye babaya sabrını bol versin inşallah.

Rabbim ailesine sabır versin

Böyle bi sağlık geçmişi varsa tüp bebek düşünülebilir evet.

Ayy ağzınizdan bal damlıyor, inşallah .benim biraz dengem bozuldu açıkçası.bekleyip göreceğiz vardır bir hayır yasadigimizda.bol şanslar

Ondaaan hayırlısı gülüm inşllh öylede olsa istek varsa gönlüne göre versin inşallah

Test yaptın mı canım? Yapsaydın bi adetin de erken olblr artarsa ama test yapsan iyi olurdu?
Çok net degilmi kahve rengi regl başlangıcı gibi geldi bana yani hamilr olsam niye kahverengi leke çıksın ki

Böyle bi sağlık geçmişi varsa tüp bebek düşünülebilir evet.
Benim o dönemlerde Dr lar hiç birşey anlamamıştı herseyim gayet normaldi genetik tahlilim vs herşey kolay hamile kalıyordum ama hep sonucu kötü oluyordu o psikolojiyi bir daha yaşamak asla istemiyorum sadece 1 gebeligimde kalp atışını görmüştüm yıllar geçti ama ben o kuşun kanadını çırpar gibi kap atışını hiç unutamadım

Canım benim rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun seni... Kaç senedir deniyorsunuz yaşınız kaçtı acaba

Çok net degilmi kahve rengi regl başlangıcı gibi geldi bana yani hamilr olsam niye kahverengi leke çıksın ki
Bakalım yarın devam edecek mi etmezse test yap. Hamiş olunca pembe kahve de oluyor üstüne görme ama canım iste test yaparsan bunu daha iyi anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…