Hahaaa ama bilemiyorum herkes herkesde hoşlaşmak zorunda değilde biraz ağır ruh hali var ne bileyim ben sevemedim ta şubattan tanıyorum onuAçmış açmış1 kişi bile yok sayfasında oda isyanda zaten kimse yok topikte diye
Ben ilk evliliğimi 18 yaşında yaptım 5 yıl sürdü 7 düşüğüm oldu evliligimizi çok yipratmistik ayrıldık yıllar sonra eşimle tanıştım bilmiyorum neden ama o dönemler çocuğum olmuycagina okadar inanmıştım 2. Eşim bu düşüncelerimi çok fazla değiştirdi şuan 1 yıllık evliyiz 29 yaşındayımCanım benim rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun seni... Kaç senedir deniyorsunuz yaşınız kaçtı acaba
Enaaam kız o ne öyle çocuk ua o, çocuk mu yapacakmış bi deHahaaa ama bilemiyorum herkes herkesde hoşlaşmak zorunda değilde biraz ağır ruh hali var ne bileyim ben sevemedim ta şubattan tanıyorum onuçok şey derim en iyisi yorumsuz olmayı seçiyorum haziran diyerek isteyen gitsin bir baksın seversiniz belki zaten küçük 18 yaşında yaa
Yaptım canım yaptımda 15da bu çizgi çıktı artık doğru yanlış Allah en iyisini bilirevet cnm inş.sabah yapıcam kısmet bakalım ne çıkacak sen nasılsın koyulaşma varmı yeni test yaptınmı
İnşallah eşinle ve çocuklarınla mutlu bir hayatın olur canım, daha yaşın da genç olacak inşallahBen ilk evliliğimi 18 yaşında yaptım 5 yıl sürdü 7 düşüğüm oldu evliligimizi çok yipratmistik ayrıldık yıllar sonra eşimle tanıştım bilmiyorum neden ama o dönemler çocuğum olmuycagina okadar inanmıştım 2. Eşim bu düşüncelerimi çok fazla değiştirdi şuan 1 yıllık evliyiz 29 yaşındayım
Eklerim tabi ki.Beklenen Adet Tarihi / 18 Mayis
2- Yaş 30
3-Ne zamandır istiyorsunuz 6
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Folik asit, agnucaston , saraçoğlu testere dişli aslan pençesi,
Benide eklermisiniz teşekkürler ❤
Allahım işte bundan cümlemizi korusunKızar maalesef bugün kötü bir haber aldım, öğrencilerimden birisi ani gelişen ve çok nadir olan bir hastalığa yakalanmıştı felç durumda entübe edilmişti 2 hafta önce, bugün maalesef öldüğü haberini aldık, henüz 13 yaşında ufacık bir yavrumuz. Düşünsenize okadar büyüyüp bir yaşa getiriyorsunuz ve nadir bir hastalıktan elinizden kayıyor. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlerle alınyazısı vererek yollasın çocuklarımızı, ahh ahh ateş düştüğü yeri yakıyor, rabbim sabır versin.
Belki de tutar bilinmez hayırlı olsun onun içinde ne diyeyim artıkınMuhtemelenbaya baya topik geride kalmış zaten hazirana kadar yok olur
Hiç hazirana falan kayasım yok valla mayıstan çıkamayım inşallahHahaaa ama bilemiyorum herkes herkesde hoşlaşmak zorunda değilde biraz ağır ruh hali var ne bileyim ben sevemedim ta şubattan tanıyorum onuçok şey derim en iyisi yorumsuz olmayı seçiyorum haziran diyerek isteyen gitsin bir baksın seversiniz belki zaten küçük 18 yaşında yaa
O kadar umudum yok benim zannetmiyorum bana bir işaret verirdi eminin ben gayet regl olucam kesinBakalım yarın devam edecek mi etmezse test yap.Hamiş olunca pembe kahve de oluyor üstüne görme ama canım iste test yaparsan bunu daha iyi anlarız
Çok hayali o ben onun ilk kadın olduğuna inanmadım ne yalan diyim ciddenHiç hazirana falan kayasım yok valla mayıstan çıkamayım inşallahevet evet daha çok küçük aşırı stres yapıyor başta bunu yenmesi lazım sürekli belirti sürekli test ovülasyon kan vermeler çok yıpratıyor kendini
İnşallah canım sen ne zamandır istiyorsun ne kadarlık evlisiniz?İnşallah eşinle ve çocuklarınla mutlu bir hayatın olur canım, daha yaşın da genç olacak inşallah
Kendini bilirsin canım diyorm ya zaten adetse o yarına artarO kadar umudum yok benim zannetmiyorum bana bir işaret verirdi eminin ben gayet regl olucam kesin
Yaaa çok sevindim inşallah güzel haberler ile dönersinCanımm sabah sağlık ocağına gittim dün kan vermişsin yarın kan alalım yeniden ama artış var sonuçta dedi her zaman 2 kat artış olmayabilir daha çok yeni çünkü senin dedi biraz rahat ol dediaile hekimimiz o kadar iyi bir doktorki detayları ile çok güzel acikladi birçok şeyi sağolsun yarın kan vereceğim ağrım var tabi hala kesilmedi
Çocuk deme onlar seni beni cebinden çıkartırEnaaam kız o ne öyle çocuk ua o, çocuk mu yapacakmış bi de
Çıkaramamış işte kalmış tek başınaÇocuk deme onlar seni beni cebinden çıkartır
Eklerim tabi ki.
Arslan pençesini ne için kullanıyorsun?
Allahım işte bundan cümlemizi korusunacının en kötüsü Allahım sabır versin çook melek oldu işte
Belki de tutar bilinmez hayırlı olsun onun içinde ne diyeyim artıkın
Aslan pençesi kadınlık hormonlarının dengelenmesinde de yardımcıdır. Rahimde oluşmuş miyom Tedavisinde kullanilir. Ayrıca adet gecikmesi yasayanlar için, ve yumurtlama için ❤
Eklerim tabi ki.
Arslan pençesini ne için kullanıyorsun?
Allahım işte bundan cümlemizi korusunacının en kötüsü Allahım sabır versin çook melek oldu işte
Belki de tutar bilinmez hayırlı olsun onun içinde ne diyeyim artıkın
Canım sabır et perşembeye bekle en iyisiDümdüz kenarlarında dağılma yok
Doğru diyor yok bir söyler misin 20 de yakalayınca eline ne geçecekBence kötübelki 20 lerde yakalarım dedim betayi ahhahah olmadı cuma vercem test bakalım bizim kadın doğum Dr diyorum verdim die sende bazı hastalar gibi ilişkiye giriyor ertesi gün test verenlere döndun dio
8 haftalikti gelişmedi betam 8000 lere falan çıkmıştı ve bekledik düşmedi ve kürtaj oldum mecbur.. 3 ay korundum sonra 4.ay HSG çekindim ve 5. Ay yeniden hamile kaldım çok şükür kızım şimdi 3 yaşında,Kac haftalikti acaba ? Belki büyüklüğüne göre değişebilir benim 7 haftalik ti. Bu arada sizede çok geçmiş olsun Rabbım tekrar yaşatsın
Salla ya bizim derdimiz bize yeter onu mu düşünimmÇıkaramamış işte kalmış tek başına
İnşallah canımmmmCanım sabır et perşembeye bekle en iyisiyorma kendini olur mu adetin de yok gelen giden yarın bat günün hayırlısı ile yarın geçsin bence hamişsin ama bakalım ne oluyor
Doğru diyor yok bir söyler misin 20 de yakalayınca eline ne geçecek
2,5 senedir evliyiz, 1 senedir bebek deniyoruz canım, şimdiki aklım olsa direk 6,7 ay sonra denemeye başlardımİnşallah canım sen ne zamandır istiyorsun ne kadarlık evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?